- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
ezt jó, hogy mondod, hozzánk sem érkeztek még meg a szerelők, pedig nagyon jól tennék már végre
ráadásul kértünk hd csomagot is, így rögtön ~1000huf lett a napi kötbér, most tartunk ott, hogy ki van fizetve az első hónapvivcének viszont már az első 4, ha jól számolom
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Nescafé
őstag
válasz hucsikoi #4894 üzenetére
Várok én is türelmesen igaz én jan 26-án rendeltem meg,akkor még vanidőm sztem,vagy nem tudom azt se honann jönnek a szerelők,mert ha pestről akkor az 120km-er.
De ez sztem hülyeség.
Sztem szolnokról jönnek az meg 25km-er.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
tibibi
őstag
ez most nem vágom 3mbitel jön az adat az jó? nekem ha van rendes seed akkor van ,hogy 7,8mbit is megvan minden más oldal letöltés a netröl 6.-6.5 körül .
szki: most az első verzióval megy amit írtál és látom is a megrendeléseket ,de nekem is két cim van egy szó az eltérés azon van a telefon a másikon az adsl meg 2x a sat tv[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
Amikor megkeresed mondjuk a Laptoppal az elérhető vezeték nélküli hálózatokat, fogja írni hogy titkosítva van. Amikor próbálsz hozzá csalakozni kéri a Hálózati jelszó megadását - na ekkor kell beírni a WEP vagy WPA kulcsot attól függően hogyan világít a wlan led.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
-
atala
addikt
Aki kötbéresíteni akar, annak ajánlom figyelmébe, hogy nézze meg, milyen dátum van írva a munkalapra. Én dec 22-én rendeltem meg, és február 2-án kötötték be. A munkalapra meg az volt ráírva, hogy egyeztetett időpont: 2008.01.21.
Szóval, ha valaki kötbéresíteni akar, az irassa rá a munkalapra az eredeti dátumot, és másolja le, mert másodpéldányt nem adnak. -
Garold
senior tag
Jut is marad is sávszáll ott másoknak is, nem kell félni.
Ha Magyar Telekom területen laksz (vagyis a telefonszámlát a T-Home (T-Com)) akkor a modem a T-Home tulajdona és nem kell másikat kérned, marad a régi.
Túl sok fontos ember hívja az ügyfélszolgálatot, de legyél kitartó te vagy a legfontosabbMit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
comes911
csendes tag
Hellotok!
Nekünk is már beszerelték a Sat TV-t, de mikor átkapcsolom a csatornát pl: HBOra vagy RTL KLUBra akkor kéri a jelszót(a jelszót tudom).
Szóval a kérdés, meddig fogja kérni?(mert mikor kikapcsolom a SET-TOP Boxot majd bekapcsolom újra kéri, de nem olyan sűrűn van amikor 4. bekapcsolás után kéri) Mi az oka ennek, hogy állandóan kéri a jelszót?Válaszotokat előre is köszönöm!!!
-
Garold
senior tag
Viszont ha valaki megrendel egy szolgáltatást annak van nyoma!
ha telefonon rendeli - visszahallgatható a hívás
ha T-pontban, vagy üzletkötőnél akkor meg kell hogy kapjon megrendelőlapot amin rajta van a megrendelés dátuma.A munkalapon sztem csak az van hogy mikor adták ki szerelésre, sztem ez független a megrendelés időpontjáról.
Akinek van tapasztalata a kötbéresítéstől légyszi írja meg mennyire ment könnyen, fizetnek-e, kiváncsi vagyok
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
-
Eagl3
veterán
Még mindig durva... viszont a feltöltés kicsit visszaesett. Érdekes mert felmegy 900 -ig aztán hirtelen visszaesik 6-700 közé.
-
nagyúr
Hali.
Ma végre hozzánk is elértek, és bekötötték a sat tv-t.
A szerelők tök jó fejek voltak, az adással sincs semmi gond.
2 beltérivel kértük, mindkettő INTEK.
Annyit bugot véltem felfedezni, hogy a natgo wild van írva ott van a sima natgeo, és ahol a sima ott a wild van. De ez csak apróságMás.
Valaki nemtudja hogy mi a pin kód a beáálításoknál? Kiváncsi lennék a jelerősségre.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Arkangel
csendes tag
új szoftver elérhető/letölthető a sat-tvhez. a kódot a szerelő tudja, nem láttad mit pötyögött be? ha megvan a száma hívd fel.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Inteknél a telepítés menüben: 0208, gyári visszaállításnál: 1234 a jelszó.
-
atala
addikt
Amikor nekem kötötték be a sat tv-t, azt állították a szerelők, hogy akár mennyi beltéri van, akkor is 30 méter kábel ingyenes. Ezért én feketén rendeztem a többlet kábelt.
Kiderült, hogy beltérinként vana 30 méter kábel.
Amikor megtudtam, hogy beltérinként van a 30 méter, felhívtam a szerelőket, és visszakértem a pénzt. Szerencsémre visszaadták.
Tehát akinek több mint 30 méter kábelt használnak el, ne fizessen érte a szerelőknek, ne próbálja feketén rendezni, inkább Írják rá a munkalapra a felhasznált mennyiséget, (ha jól tudom, rá is kell írniuk) úgy sem fogja a T-Home kiszámlázni. -
spammer
veterán
Hello!
20 napja rendeltük meg a T-home SAT TV-t, azóta semmi hír. Telefonon visszahívtak akkor, rendelést lezárták, azt mondták, majd hívnak a szerelők. Már 20 napja semmi hír. Mennyit kell mégis várni már? Nem úgy van hogy 30 napon belül kell bekötni? Vagy rosszul tudom? És ha nem kötik be 30 napon belül, akkor mi van?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
lakatosturbo
aktív tag
Csak egy kérdés mert nagyon ráérek ha ezt a routert tenném be a helyére [link]
akkor szerintetek működne ha közvetlen dugnám rá a teflonkábelt?
Mert írja hogy PPPoE meg xDSLOrigin: viktorvill Steam: viktorvill
-
tkazmer
addikt
válasz spammer #4929 üzenetére
hajjaj, vannak itt, akiknek már közel 50 napja nem kötötték be, jómagam is 30 napnál több ideje várok rá, a 20 nap még semmi
30 napon túl egyébként kötbért fizetnek, naponta az 1 napra eső előfizetési költség 8szorosát.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
lakatosturbo
aktív tag
Akit érdekel még a port nyitás a pirelli routerben akkor itt egy kis segítség [link]
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
kew
senior tag
válasz lakatosturbo #4930 üzenetére
nem, mert ebben nincsen dsl modem, ez csak egy szimpla router, még wlan sincsen benne. A modemet tudod rádugni a wan portra, és ez meg majd jól felcsatlakozik pppoe használatával, majd rá tudsz kötni 4 gépet kábelen
http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/WiredRouters/RP614.aspx
de ha valamilyen HGW-d van, amin használsz dsl telefont vagy iptv-t is, akkor nem tudsz helyette másik eszközt használni, mert adatok hiányában nem fogod tudni bekonfigolni.
[ Szerkesztve ]
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi T-Home kábelnetem (DSL Classic) automatikusan kapcsolódik az internethez indításkor, be lehet-e állítani hogy csak manuálisan csatlakozzon, úgy mint régebben a sima ADSL? Nekem személy szerint az kényelmesebb volt, mint a tűzfalat állítgatni mikor tiltsa a forgalmat és mikor nem.
Egyáltalán ha a tűzfalban (ZoneAlarm) beállítom hogy minden kapcsolatot tiltson le akkor az olyan mint ha nem is lenne internet elérés?
Windows XP-t használok! Köszönöm előre is!
epidemic
"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
kew
senior tag
válasz lakatosturbo #4934 üzenetére
-
kew
senior tag
válasz epidemic #4935 üzenetére
A kábelmodem - ha nincs hálózati probléma - folyamatosan online, nem kell, és nem is lehet manuálisan kapcsolódni. De miért kéne letiltani a forgalmat a gépen...? Semmi baj nem lesz, ha folyamatosan online vagy szerintem...
Ha mindent letiltasz, attól még a kapcsolat megmarad, csak a tűzfal semmilyen forgalmat nem enged se ki, se be.
Esetleg letilthatod a hálókártyádat ha nem kell, az a tuti, bár értelmét nem látom
-
epidemic
tag
Igazából csak azért kellene, mert amikor betölt az Xp egyből minden program szaladgál ki a nagyvilágba frissíteni, persze ezeket le lehet tiltani de spyware-nél és hasonlóknál szeretem ha naprakész, de már megszoktam hogy én mondom mikor frissítsen.
A másik pedig, hogy van olyan program/játék amit sajna nem tudom számlával igazolni és manapság mindegyik automatikusan próbál regisztrálni.
Meg lehet hülyén hangzik, de én nagyobb biztonságban éreztem magam amikor én csatlakoztam fel, tűzfal ide-oda.Köszönöm az gyors infót!
"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
lakatosturbo
aktív tag
Ha a van iptv-m akkor szerintetek kilehet kapcsolni a dhcp-t és saját gépemen ugye kézzel beírok mindent de nem tudom hogy így működni fognak-e az iptv-k?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Core2duo6600
veterán
Szerintem ne reklámozd örülj, hogy gyors.
És ne bosszantsd azokat akiknek még 8 mbit tel sem megy a 8 as netjuk.(#4943) lakatosturbo
Próbáld ki és meglátod, de szerintem auton mennek ezek a routerfélék a legjobban(#4934) lakatosturbo
Léteznek, van itt ph án is ADSL modemes topic(#4935) epidemic
A gépeden kapcsolódsz fel nem ?
HA pppoe t használsz a win ből most sincsen másképp.(#4933) kew
Azért disznóság, hogy nem adják meg az adatokat.
HA valaki más eszközt akar használni, miért ne tehetné ?[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Eagl3
veterán
válasz Core2duo6600 #4945 üzenetére
-
spammer
veterán
válasz tkazmer #4942 üzenetére
Erre vonatkozó jogszabály, leírás akármi van valahol? Amit elolvashatok és odatolhatom nekik, hogy ilyet kérvényezek ezek és ezek alapján..
Simán csak a T-home/com-osnak megmondom, hogy erre igényt tartok, és jogilag ez így okés?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pilács
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy nagyjából hogyan lehet most betájolni, hogy lesz e rálátás az Amos hódra? Weben megnéztem, de a napsütés hogyan is függ össze vele most kb?
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest