- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asus Z97/H97 (LGA1150) alaplapok
- [Re:] Az Intel feltámasztja a Haswell platformot
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- [Re:] Véletlenszerűen kikapcsol a legújabb, 13 hüvelykes MacBook Pro
- Milyen merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
- Utoljára frissítve: 2019-11-30 12:09:40
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Hozzászólok Aktív témák
-
kew
senior tag
pl mert azt nem érik el távmenedzseléssel a központból, így esetleges hiba esetén vagy szoftverfrissítéskor, vagy új szolgáltatás beállításakor nem tudnak hozzáférni.
-
Sziasztok!
Nekem DSL-360T-s modemem van amit még a 4Mbit-es nethez kaptam, namost ma átrakták nekem 8Mbit-re a net-et, de speedtest-nél 5700 fölé illetfel feltöltésben 256 fölé nem megy pedig elvileg 512-es... Lehetséges hogy ez a típusú modem nem bírja tovább?
Pls help köszi!
"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.
-
Arkangel
csendes tag
-
Áramtalanítás megvolt még a routeren is...
"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.
-
spammer
veterán
Köszi! De neten rendeltük, telefonon igazolták vissza és zárták le a rendelést (a weboldalukon meg lehet nézni, ott is lezárt rendelést ír). Papír nem lett aláírva semmi, mivel még senki nem keresett meg minket azóta sem. Így is él a 30 napos kötelezettségük? A szerződést (papírokat) a bekötéskor kell aláírni nem? Vagy ha nincs papír róla, akkor cseszhetem a határidőket?
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tkazmer
addikt
kicsit korábban is írta valaki: ÁSZF 13.x.x pont
hogy a vonatkozó ügymenet pontosan micsoda, azt nem tudom, de valószínűleg meg fogom tudni, mert nyilván követelni fogom a kötbértúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Core2duo6600
veterán
Amikor nagymamám rendelte a t-home tv ét
Már vagy 2 hónapja ment az adás mire valami papír jött, de az csak a szerződés - megrendelés volt.
Az első számla rá vagy 4 hétre jött meg, 3 hónapig ingyen nézte...Asus Z97 Deluxe , Core i7 4790, Asus ATI Radeon 5870, 32 GB Kingstone DDR3 1600, Samsung SSD, Dell Latitude 6430
-
atala
addikt
Szerintem nem, hiszen nyáron máshol van a nap mint télen.
Nézd meg ezt a kalkulátort, ez sokat segít. Válaszd ki, hogy nyugat 4 fok Amos 2/3, a települést, és megadja a szögeket. Ha nem tudod a településed kordinátáit, írd meg, és megnézem a navigátoromban.Rádiból csak a Kossuth, Petőfi, és a Bartók jön.
-
Arkangel
csendes tag
Mivel nem írtad milyen okból itt egy pár lehetőség:
-Ha nem akarod meghosszabítani, de a T-nél akarsz maradni nincs semmi teendőd, mert határozatlan idejű lesz a szerződésed, automatikusan nem hosszabodik meg, viszont az alapdíjad emelkedhet!
-Ha le akarod mondani, akkor a hűség lejárata előtt max. 30 nappal már küldheted írásban a lemondást, de tüntesd fel, hogy mikortól kéred a megszüntetést. Alapesetben 8 nap a felmondási idő.
-Ha szolgáltatót akarsz váltani azt célszerű a hűség lejárata után kezdeményezni. Ez nem igényel külön lemondást mindent az a szolgáltató intéz akihez mész.
Remélem segítettem.
-
Garold
senior tag
Ha nem szeretnél újabb hűséget vállani akkor azt nem kell jelezni. Megy a szolgáltatás ugyanúgy tovább, lehet h az ára is ugyanannyi marad (ez alól kivétel az összes Favorit díjcsomag). Internetnek (DSL, Voip, IPTV is) a hűség után nem szokott változni az ára
Ha viszont le akarod mondani, akkor lemondásra a szolgáltatónak 8 napja van és írásban vagy személyesen tudod lemondani.Megelőztek
[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
juliabrilke
addikt
Ok, tehát 8 nap. Én azt szeretném, hogy legyen erről egy aláírt 2 példányos papír vagy valami nyoma. Levélben és telefonban nem nagyon bízok.
Sajnos váltanom kell, mert nem voltak hajlandóak időben felénk vezetni (pedig belvárosban lakunk) a 25/5-ös internet csomagot. Így most a 8 Mbites csomag csorog 6/512-vel jelenleg telefonnal 13k-ért. De ha a mostani áron kapnám, akkor se érné meg sajnos, mert nem versenyképes az ára. ~8k telefon nélkül.
-
Arkangel
csendes tag
nem az
régen voltak olyan díjcsomagok a telefonvonalon amik meghosszabodtak, de ezek már megszűntek. internetes csomagoknál egyáltalán nem volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
addikt
Azért nem tudom, mert nekem amikor pont lejárt volna a netem,akkor előtte egy hónappal váltottam a 8Mbites csomagra. Viszont érdekes, mert a vezetékes telefonnál a kutya meg nem kérdezte, hogy akarom-e továbbra is. Az valahogy magától "meghosszabbodott".
Szerintem azért bemegyek és tudatosítom bennük, biztos ami biztos. -
Arkangel
csendes tag
a személyes jó lesz mert lesz egy példányod.
-
tygger
csendes tag
kész a javítás. a pozícióval nem volt gond, a fejet kellett cserélni. a srác szerint pont ez a két csatorna a problémás sok helyen, most vmi hiperszuper fej került a régi helyére. akinél most fognak kötni, mindenképp kapcsolgassa végig a csatornákat, m sokszor előkerülhet ez a bibi a standard fejjel!
-
tygger
csendes tag
én már elküldtem a tértivevényes levelet, pontosan ki is számoltam nekik
mondjuk, én azt kértem, az első számlán írják jóvá, m így a legegyszerűbb, kíváncsi vagyok a válaszra.
egyébként igen, valóban sok a megrendelés. nem is azért kértem a kötbért, mert ki akarok cseszni a t-home-mal, hanem azért, m ebben a kurva országban minden szolgáltató AZONNAL tartja a markát, ha késel, felejtesz, bármi. akkor egyszer én sem leszek elnéző és kérem, ami a szerződés szerint jár.
különben jó, h van sok megrendelő, lesz lóvé, lehet majd bővíteni a csatornákat, hozni még több hd adást, stb.
-
Garold
senior tag
Ha megjön a válasz írd meg légyszi hogy mint is adtak, kiváncsi vagyok hogy mennyit ad ez a fukar cég.
Amúgy meg tele van a telekom lóvéval, és a bevételét nem a Sat Tv fogja megugrasztani...jó az is hoz egy kicsit, de előbb vissza kell termelmie az eszközök/szerelés árát.
A nagy lóvé az üzleti előfizetőkben van akinek van 30 ISDN-je, bérelt vonala és millókat fizet havonta a cégnek.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Core2duo6600
veterán
És mit fogsz helyette használni, engem is érdekelne egy 25/5 ös de ahhogy megnéztem a VDSL nem jár még felénk.
Se a DIGI most hogy ADSL, vagy kábel a t-home tól meg már majdnem mindegy...Asus Z97 Deluxe , Core i7 4790, Asus ATI Radeon 5870, 32 GB Kingstone DDR3 1600, Samsung SSD, Dell Latitude 6430
-
hunluigi
senior tag
2008 december 9 keltezésű Analóg Családi csomag TV, és kábelnet Happy megrendelésem a mai napig nem sikerült a szolgáltatónak bekötnie...
lassan 60 napnál tartunk... ügyfsz. csak igérget... nincs valami benfentes aki a Göd térségében dolgozó kivitelező brigádra rá tudna kérdezni hogy mi a °@&#ˇ"*! van? Hálás lennék....
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
juliabrilke
addikt
Hát ez az. Tegnap lett bevezetve a konkurens cég kábelnete, ami ár/érték arányban lényegesen jobb a mostaninál. Sajnos arra a kérdésemre, hogy mikor jönnek erre a 25/5-ös csomaggal nem tudtak válaszolni, azért meg nem fogok hónapokat várni. A mostani 8 Mbites meg 5,7Mbit sebességgel jön, és kicsi hozzá a feltöltés.
-
juliabrilke
addikt
Most nézem, hogy nekem is működik.
Hozzászólok Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Elemzés Nem várt helyeken bukkant fel a Wi-Fi Fon
- Hír NMHH: méltányosabbá válik ősztől a Telekom fizetési felszólítási gyakorlata
- Hír Gigabitre kapcsol feltöltésben a Magyar Telekom is
- Hír A Magyar Telekom ügyfelei nagyon figyeljenek!
- Hír A szolgáltatóknak is gondot okozott a kiszivárgott e-mail lista
- Hír A Magyar Telekom megszünteti a lakossági villamosenergia-szolgáltatását
- Hír Ezer Mbps a Telekomnál, havi tízezerért
- Hír 37 tévécsatornát ad ingyen két hónapra a Telekom
- Hír A Magyar Telekom uniós forrásokat nyert el a vezetékes széles sáv fejlesztésére
- Hír Megújult a Telekom honlapja, de más újdonságok is vannak
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 4
- [Re:] [t72killer:] Turistáskodjunk egy működő vulkánban...
- [Re:] Asus RT-N18U router
- Xbox One
- [Re:] Asus RT-AC65P router
- [Re:] Xiaomi Mi 8 Lite - cukormentes étrend
- További aktív témák...