Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Matthewka

    csendes tag

    emberek!
    45 nap után végre megtörtént a csoda... mégpedig úgy történt hogy hétfőn volt egy nemfogadott hívásunk, visszahívtam, és az egyik szerelő volt kérdezte hogy jöhetnek-e 16órára szerelni! hát hogy a fenébe ne? otthon is voltam, 16óra, de sehol... 17kor hívjuk őket, aszonták kintvannak még címen, majd jelentkeznek! na ok, mi hívtuk ők hívtak végül -most figyeljetek- hétfőn este 9re ki is jöttek!
    faterral mág jól megkészítettük a terepet, tehát nekik nem kellett sehova kábelt behúzni, 1 helyen kellett toldani 5 méteres kábellel! kimentek a tök sötétbe a tetőre, felhúztuk tányért a tetőre felszerelték beállították...
    majd bent összekötöttük a beltérit (szerződésben ugyan Intek márkájú volt, de végül kis pici aranyos ADB-t hoztak) ezután jött a fekete leves, ugyanis az óra 22:12-öt mutatott, és mivel be kell regisztrálni a központba a kártyákkal a beltériket erről lecsúsztunk (reggel 6tól este 22ig lehet regisztálni)
    tehát nem az van ám hogy "szereztem egy parabolát meg beltérit oszt nézzük digitálisan a mónikasót"
    hát végül áttettük a regisztrációt keddre (ma reggelre) amikor a szerelő srác regisztrálta, majd annyit kellett tenni hogy áramtalanítani a beltériket, majd mikor áram alá került autómatikusan elkezdte letölteni a csatornákat (1ébként utólag kellett álíltani a parabolán a szerelő srácnak)
    szerelők 1ébként gyorsan dolgoznak, rendesek kúltúráltak voltak és értelmesek is!
    ma pedig már végre tudtam élvezni a dolgot, elöljáróban annyit hogy gyönyörű a kép (az én pana 107 centis tévémet HD kábelleel kötöttük össze (igen! van hang csak hd kábelen át) és 1 méterről néztem, sehol szellemkép semmi képzaj, profi!)

    faggatózás a szerelőktől: naponta 4-5 helyen járnak átlag, mostmár csak ADB beltérieket telepítenek mert a másikból tényleg kifogytak! az a baj hogy nem tudnak tervezni... mondom ezt azért mert előttünk pont egy néninél voltak, aki variált folyamatosan ezt ide ezt úgy stb... ezért késtek tőlünk is!
    most tesztelgetem, felületét stb, akinek vmilyen kérdése van írjon nyugodtan

    Matthew

Új hozzászólás Aktív témák