Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CallaoW

    tag

    válasz zoraki #4505 üzenetére

    A gond az,hogy gondolom nem kaptál és nem is kaphattál papírt a "garantált" 4 megádról.

    Nem sok mindent tehetsz.ÁSZF szerint van egy minimum amit garantálnak (gondolom 400-500 kbit) afelett pedig "akár" 8 Mbit is lehet.Nem derült ki,hogy kábel,vagy dsl alapú neted van,bár sokat az sem számit,mindkettőnek meg vannak az okai,ha nem kellően gyorsak.

    Mivel hivatalosan,csak 2Mbit illetve 8 a felső határ,ezért még azt se mondom,hogy váltsál le.
    ráadásul,még augusztus szeptemberig hűségidő van rajta,.aminek a felbontása 36000 forint.
    Az email helpdesk és a telefonos üszik (ti. kivétel) nem igazán vannak a helyzet magaslatán,jobb a személyes.De nagyon mást ők se tudnak tenni.Ráadásul,ha olyan területen vagy,ahol nincs a másik kettő (UPC,Digi) akkor max ugyanezt kaphatod később is más alternativ szolgáltatótól.

    Más:olvastam a különböző kálváriákat.Pár infó,amit jobb ha tudtok.

    1,A sat tv-re decemberben kb 9000 igény érkezett,viszont dec elején,még nem egy helyen készlethiány volt.Tehát aki most rendel készüljön 60 napra,aztán legfeljebb kellemes meglepetés éri.

    2,Az IPTV dettó,ráadásul,óvatosan.Az ügyintézőknek egy előminősítő program mutatja,hogy létesíthető e vagy nem,de nemegyszer előfordul,hogy a programm igent mondd de a szerelők mégis azt állapítják meg,hogy mégse.
    Tehát ha valaki vált,akkoraddig ne mondjon le semmit,amig ott nem figyel és biztosan müködik.

    3-hibabejelentő nem a 1412,hanem a 194 a helyes telefonszám,vagy bármelyik T-pontban személyesen,3 perc alatt felveszik és küldik a müszaknak.

    4,Be kell látni,hogy amig nem terjed el,normális optikai kábelezés a külső kerületekig,csodát ne várjunk.Most vagyunk egy olyan ponton,hogy fejlesztés nélkül nincs továbblépés.

Új hozzászólás Aktív témák