-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz kabelmania27 #25361 üzenetére
Az analóg adásokra gondolsz??
Igen, kipróbáltam és teljesen tisztán jön be minden!Itt vannak akkor a teszt végeredmények:
dchard:
Én még emlékszek rá mikor T-Online ADSL 512 Kbit/64 Kbit/s-os netünk volt és olvastam a logout blogod, nekünk is a szürke 360R volt, aztán borzasztó milyen gagyi volt ez a net (még ez a sebesség is! ) elképesztő távolságban volt a központ. Még talán privátoztam is veled.
Nem is tudom már mikor volt, baromi rég. 2006 körül talán. Aztán az lett végül, hogy kiköttettük, 1 év hűségidővel Vodafone mobilnetünk volt, kegyetlen gagyi volt, aztán 2008-ban visszatértünk, megkértük, hogy csinálják meg az oszlopot, húzzanak be ide vastag kábelt a kevesebb veszteség érdekében és akkor újra visszamegyünk.2002-ben költöztünk ide, 2006-ig volt T-Online, aztán 2008-tól van most T-Home ez a kábelnet és nagyon örülök, hogy ide a semmi közepére ilyen brutál netet is elmenne itten.
Még akkor 2008 körül csak álmodoztam, mi lesz ha eljut ide is a Digi, hát most már nem is kell a digi, itt a T.[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest