- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt mifelénk nem szokás hibajegyet nyitni ilyen esetekben, kb 1 hónapja kora reggel leállt minden vezetékes T-s szolgáltatás, hibabejelentőn a csajszi már tudta, hogy miért hívom és közölte folyamatban van a hiba elhárítása, türelmet kért és ennyi. 5 órával később már helyre is állt minden.
Kb 49.000 lakos
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
-
legenda
február környékén még hozzávetőlegesen 0 dBmV környékén mozogtak a downstream channels power level értékek, mostanság pedig;
nem hirtelen lett ilyen, hanem szépen lassan!
a szolgáltatással nincs probléma, a net, a telefon, és az iptv is okés!
lehet, hogy ideje lenne ránézni a szűrőre?!?!
na, majd holnap megnézem, hogy mi a helyzet![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bopeti98
őstag
Na, most már végre elhárították a hibát:
bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=15 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=21 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=19 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=21 ms TTL=59193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 15ms, maximum = 21ms, átlag = 19msA letöltési sebesség egy kicsit elmarad de annyira nem vészes.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #78121280 #23172 üzenetére
21 hónap alatt, közel a két képen látható értékek közötti különbözetet romlott a splitter!
mondjuk nem is fontos, hogy bent legyen, az analóg tv tényleg csak akkor kell, ha nincs net és nincs iptv, de kábelen még jönnek az analóg adások.kabelmania27; így igen, de az "elöregedő" teletronik (mmwo/5-862mhz) csodával már kevésbé...
[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
Sehr Gut!
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
kabelmania27
Topikgazda
8decibelet csillapít a modem irányába az a telektronik splitter, nekem tratec tris-210e volt a modem előtt az 10decibelet csillapított ugyanolyan volt a jelszintem mint neked, amióta kettes splitter van a modem előtt mindig pozitív a jelszint most pl 9.0 a vételi
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz kabelmania27 #23176 üzenetére
nem annyira kell az analóg, de érdekes, hogy tavasszal még közel sem csillapított ennyit - splitter nélkül nagyjából olyan értékek voltak, mint most -, spliterrel meg szépen lassan - de hónapról hónapra folyamatosan - nő a csillapítás!
-
kabelmania27
Topikgazda
Ha nagyon kell az analóg tegyél be sima kettes splittert, kb 3,5-öt csillapít, mondjuk ha digitális minőségben nézed a tévéadásokat, érthető hogy nem szükséges az analóg.
Nálam nincs iptv lehetőség (Invitel kábeles területen a szolgáltatási terület egy részén szolgáltat digitális tévét és 10Megabit feletti netet) jó nekem az analóg.
Lehet hogy a bejövő jel erőssége is csökkent.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz kabelmania27 #23179 üzenetére
a direktben bejövő jel nem nagyon csökkent, azért is néztem rá a spliterre, amiatt lett főként az gyanús!
délután feltúrom a lomost, szerintem van itthon több típus is, hátha találok megfelelőt...
mondjuk ezekkel az értékekkel is okés mind a három szolgáltatás, de akkor is...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kabelmania27
Topikgazda
Kettes splitterneknek eltérő a csillapításuk, van amelyik 3,5 van amelyik 4 van amelyiknek több a csillapítása.
Csak jófajta 5-1000Mhz kettes splittert tegyél be, az a lényeg hogy ne legyen negatív a powerlevel. Ha meg vagy analóg adások nélkül jó így direktbe bekötve a modem. Előbb utóbb úgy is fogják csökkenteni az analóg adások számát.
Írd majd meg, hogy milyen splittert találtál.hackeeeee: Vagy nem szakad meg, de lassabb lesz a net.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz kabelmania27 #23182 üzenetére
ilyet találtam hirtelen, mindjárt kipróbálom; link
-
legenda
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Adott egy munkahelyi e-mail cím, sikerült is beállítanom a Thunderbirdbe, hogy húzza le a leveleket (POP3) a megadott szerverről.
Viszont a rendszergazdától csak POP3 szerver címet kaptam. A levél küldést nekem kell intézni? Ha jól gondolom akkor a T-Home SMTP-jét kellene használnom?
-
kabelmania27
Topikgazda
Oké, amíg lesz analóg adás jó lesz így.
Analóg adások tiszták?
n00n: A T-home smtp szerverével tudsz csak emailt küldeni, ha jól tudom mail.t-online.hu
Ha jól értelmezem a tájékoztató hitelesítést igényel az smtp szerver, a t-home-os email cím és a hozzá tartozó jelszót kell beállítani, de ha már be van állítva a t-home-os cím akkor a most beállított címnél a levélküldő kiszolgálót az alapértelmezettre állítod.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Csak egy egyszerű kérdésem lenne.
15 Mbit-es ADSL internetem van T-Home-tól. + routert is használok
Ugye nekem nem fix az ip címem, hanem a modem ki ill. bekapcsolásánál változik az ip cím, vagy max. 24 óránként automatikusan? -
törölt tag
válasz kabelmania27 #23189 üzenetére
ok.
köszönöm a választ! -
legenda
válasz kabelmania27 #23187 üzenetére
rendben vannak az analóg adások is, de ott még van beszúrva egy szűrő, amit hagytam is!
-
legenda
válasz kabelmania27 #23192 üzenetére
igen, a bejövő ágon az első - és egyetlen - osztó az, amit most cseréltem/betettem!
nem tudom, hogy milyen szűrő, semmi infó sincs rajta!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #23194 üzenetére
Sőt biztos vissza irány szűrő, mást nagyon már nem szoktak berakni amióta nincs ez a HBO őrület
Azért jó hogy időjárás függvényében változik a power level most ép - 6 járunk hidegbe meg 0 körül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest