- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz hackeeeee #17353 üzenetére
a helyzet; találtam szórólapot, amin 1 év hűség szerepel; link
a telefonos ügyfélszolgálat felhív, hogy; a szórólapon 1 év szerepel, több helyről is 1 évet említettek erre a speciális csomagra az ismerősök, fórumozók...stb, de nekem a my t-home felületén 2 év hűséget ír ki, ellenben az ügyintézéskor nem kaptam arról tájékoztatást, hogy 2 évet "írok alá", ezért az írott és hallott információk alapján automatikusan 1 évre gondoltam!
az ügyintéző közölte/kérdezte, hogy 2 év esetén az első 7 hónapban az 5680 ft-nak is csak a töredékét (~ a felét?) kell fizetni, és így sem felel meg a dolog!?!? közöltem, hogy 2 éven belül költözni fogok/fogunk, ezért az 1 év lenne a reális, lehetőség szerint azt kérném! a hölgy megpróbálta a módosítást, de nem járt sikerrel, így azt a lehetőséget kínálta fel, hogy 30 napon belül kivizsgálják a dolgot, hogy miért nem kaptam tájékoztatást a telefonos ügyintézéskor a 2 évről, és írásban értesítenek, hogy mi az eredmény! (ez lapján vagy engedik majd az utólagos módosítást, vagy nem...)
mint már korábban is említettem, nem annyira vészes a dolog, esetlegesen még az 1 év sem lesz kitöltve, ekkor végszükség esetén kifizetem a különbözetet...stb, de akkor is inkább mostantól fizetek havonta 5680 ft-ot (+1000 ft prémium opció), és 1 év hűség, mint 7 hónapig annak is csak ~ a felét, és 2 év hűség...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe, na jah. Mondjuk ebben a formában ez nem hangzik rosszul, csak mondjuk a költözés után, ami ha 1 év után történik meg, és ugye 2 év van, ha az új helyen nincs T-home, akkor meg fizethetsz, miközben nincs szolgáltatásod.. Szal ez ebben a formában ezért nem lenne jó.. De remélem sikerül elintézni.
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz hackeeeee #17355 üzenetére
amennyiben hivatalosan csak és kizárólag 2 éves hűséget lehetne aláírni erre a speciális csomagra - nem létezne 1 éves hűséggel (is) -, úgy egyértelműen nem feszegetném a dolgot, még akkor sem, ha erről akkor külön nem tájékoztatnak, mivel én sem kérdeztem rá, de mivel létezik 1 és 2 éves hűséggel is - illetve a szórólapon is 1 év hűséggel hirdetik, valamint te/ti is 1 évet említettetek -, így azt gondolom, hogy nem kellett volna automatikusan - a megkérdezésem nélkül, hogy 1 vagy 2 évet írok alá - beállítani a 2 évet...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor neten nem 1 év lenne a csomaghoz.. Na meg nem vagy köteles kérni a speciális csomagot, hanem Neten megnézed, hogy a címedhez milyen árban írja a csomagokat, és kész... Ha gondolod, ezt most is megteheted. Ha ott van a 2690 és 2990-es csomag a címednél, akkor ennyi.. Ugye lényegében a hiéna már azért hiéna, mert ugye jár hozzá a telefonvonal is, ami asszem nem jár akkor, ha a 2 csomagot kéred külön ugyan ennyiért, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mert lehet ahhoz is jár.
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz hackeeeee #17359 üzenetére
neten a címemre nem dobta ezeket a kedvezményes árakat, illtve ezt a csomagot, ellenkező esetben online rendeltem volna meg!
csak net és iptv esetén a korábbi - magasabb - árat dobja a rendszer!
mindegy, kivárom a végét, nagy probléma a 2 éves verzióval sincs, inkább csak kíváncsi vagyok, hogy mit lépnek?!?! tényleg csak azért neheztelek, mert megkérdezhették volna, hogy 1 vagy 2 év hűséggel kérem, és nem sumákban beállítani a 2 éves hűséget...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
psg5
veterán
Ha t-home-ról van szó, akkor nálam:
Felhívtak, hogy lejár nemsokára, hosszabbítom-e? Mondom igen, de csak ha nem lesz több az összeg vagy ha nem történik meg az, hogy más összeállításban kedvezőbb díjak jönnének ki. Erre átnézte és mondja, hogy nem lesz változás és nincs jobb összeállítás (egyben van nekünk T-sat,net,telefon)
Szóval gyors , korrekt és van a szolgáltatás.
Tavaly beleszaladtam, hogy vártam,lemaradtam a hosszabbításról, oszt egy hónapban emelt díj lett mire újra megkötöttem.F.K.T.
-
C0d3r
addikt
hackeeeee és psg5: Köszönöm a válaszokat!
Más: Drasztikus változások a T-Home műholdas kínálatában
Milyen jó hír ez így, hűséghosszabbítás előtt... Zone Reality-re néha azért csak rákukkantottam... De legalább nézhetek Parlament TV-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #17369 üzenetére
Azért akkor már érdemes bemenni, hogy mégis mivan... Mert ennyi erővel ha nincs szerződésed, akkor akár azt is mondhatnád, hogy addig nem fizetsz, mert mégis miért.
Nekem 1 héten belül kiküldték, asszem kétszer, vagy háromszor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz hackeeeee #17372 üzenetére
ahogy veszik; telefonos - szóbeli - megrendelés, illetve a használat, a ráutaló magatartás, nekem is azt mondták, hogy most a hosszabbítás, illetve az az új csomag esetén csak 1 példányos szerződést küldenek ki, hogy tudomásul vehessem, nem kell aláírt példányt visszaküldenem! igen, telefonon - szóban - megrendeltem a szolgáltatást, használom is azt, csak az a gond, hogy a megrendelés/beszélgetés közben egy lényeges elem nem tisztáz(ód)ott, hogy 1 vagy 2 év a hűség, önkényesen kipipálták utóbbi lehetőséget - a megkérdezésem nélkül -, így nem kerek a szerződés megkötése, erősen támadható!
(látszik, hogy unatkozom, ha ilyenekkel foglalkozom, 15 év után letettem a lantot, nem pötyögöm már naponta sokszor a paragrafusjeleket... )[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
Hali srácok.
Eljutottunk odáig hogy ez ex fibernet ( jelenleg upc) analóg szerződés lejárt. Nézegettünk különböző csomagokat, de nem tudok dönteni. Mondom a problémát.
-műhold kizárva
- csak t-home vagy upc van ( bp 22ker)
és 4 db tv ( 1 lcd és 3 hagyományos).
Egyszerűen nem értem ezeket a doboz feltételeket kell/nem kell, ha van ha nincs mi érhető el stb. ( ha lehet nem szeretnék dobozt).( nem tudom mennyire vagyok érthető, kérdezzetek bátran )
jut eszembe a net és a telefon is már lejárt így csomagok is szobajöhetnek
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jajaja.. Csak régebben volt egy olyan időszak, h aki iptv-t kért, annak kilőtték mellőle az analógot.. Utána visszarakták, aztán nem tudtam, hogy azóta, hogy is megy, de akkor ez még megmaradt.
Így van, na meg esetlegesen a rádiók miatt is jó. Nekem pl. rá van tolva a coax.
Véleményem szubjektív...
-
villamos
őstag
válasz hackeeeee #17380 üzenetére
Na igen, de a kerületben a t- nek csavart érpárja, illetve optikája van, azok egyikén sem megy analóg kábeltv...
#17375 toldy:
A T -nek van optikája a kerületben, viszont kérdéses, hogy nálad is elérhető e, vagy sem. Ebben az esetben lehet foglalkozni esetleg az IPTV -vel, de természetesen itt is befigyel a szükséges box mindegyik tv -hez opció, plusz mivel UTP kábeleket használ, így az egész lakást át kell kábelezni, vagyis mindegyik tv -hez kell egy utp csatlakozó. Az egyik tv ről kénytelen leszel viszont lemondani...
A UPC esetén ha digitálisat szeretnél, szintén befigyel a set-top box, a sima TV-k esetén értelemszerűen, hiszen azok nem rendelkeznek digitális tunerral, de mindenképpen rád erőltetik, a szolgáltatást ezek nélkül nem veheted igénybe. Azt nem tudom, hogy háztartásonként hány box lehet összesen...
Esetleg a fennmaradó készüléket le lehetne cserélni egy olcsóbb LCD -re, amiben van digitális tuner, és azzal lehetne mindigtv-t nézni ingyen egy tetőantennával...
Nálunk is az analóg jupiszi van, de mindezen marhaságok miatt nem tervezzük lecserélni másra...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
toldy
őstag
válasz hackeeeee #17378 üzenetére
Valami ilyesmit én is olvastam a honlapon. Na holnap hazafele megkérdem hátha tudnak valamit mondani.
villamos tnek optika van, itt log szemben az oszlopon, valamint a szomszédnak is ma kötötték be. A gáz az ezzel a lemondok egy tv-ről hogy 3 vagyunk testvérek+ az ősök vagyis marad 4, valmint én hülyét kapok attól hogy van egy f*sza lcdm és akkor vegyek hozzá plusz egy dobozt.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha lakossági optikát kérsz, ott nincs analóg tv, tehát akkor ott csak 3 box játszik. Vagyis, ha tovább routolod, akkor mehet több is. Csak szerintem a T nem ad ki többet.. Bár coax/ED3-as hálónál lehet több is, tudtommal.. bár ugye 4 port van, de a megy a HGW után kötött switch-ből is a tv... Csak nem tudom, hogy a modem hogy díjazza. De tudtommal lehet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz villamos #17387 üzenetére
Mint mondtam, nem tudom.
Asszem úgy van/volt régebben hogy alapból kettőt kérhetsz, előfizetéskor, utána kikérhetzs még 1et 800Ft-ért, utána a következőt meg már 8000Ft-ért, vagy mennyiért viszik ki.. Vagy valami ilyesmi, nem tudom már... .. Szal lehet, hogy akkoriban, amikor még 2 vinyós boxot is adtak ki 1 lakásba, akkor nem volt maximalizálva a box-ok száma.. Nemtom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
titán
-
MY2K
aktív tag
válasz Gubek-Einste #17391 üzenetére
A nem hivatalos verzióban akármennyi tv mehet IP alapon csak switch kell kell hozzá. De mivel minden box-nak fix sávszél kell így ezt is csak optikán lehetne összehozni. De a T-é egy előfizetésben 3 boxot limitál a 4.-től új előfizu kell.
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
salieri.
őstag
Mara kaptam idopontot DSL bekotesre 12-14 ora kozott.
Hiv az elobb a faszi ,hogy nincs modem a raktarba, igy masik idopontba jonnenek
Most erre mit lehet mondani ? Kritikan aluli![ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Akkor ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy upécé, vagy téhóm, így is, úgy is csak három készüléket használhat egy háztartásban. Persze a upc esetén az analóg csatornákat is megkapja, így az egyik tévén majd csak azokat nézik legfeljebb.
Mivel optika van ezért a plusz doboz is megoldható lenne valamilyen módon, de annyi vesződséget lehet hogy nem ér meg az egész.
Viszont mivel nem akar boxot, a megoldás, hogy marad neki a upc analógja, és ha a upc nettel valóban gondok vannak, megteheti, hogy előfizet egy olcsóbb optinet csomagra, iptv nélkül.Nálunk is így van, van optinet előfizetés a t -nél és mellette párhuzamosan upc analóg. Persze ki tudja meddig, ha a upc gondol egyet, hogy megszünteti az analógot, és kizárólag digitális műsorszórást lehet majd tőlük igénybe venni, akkor ott abban a pillanatban fogom lemondani, (amennyiben persze továbbra is kényszerítik az ügyfeleiket a csodás díszdoboz használatára).
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
titán
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Nietzsche_
tag
válasz hackeeeee #17359 üzenetére
Speciális csomagokat - ami a területi adottságok olyan áron adható amilyenen - nem kommunikálják a médiában és az interneten sem, akkor sem ha a címére keres a delikvens. Maximum telefonos üzletkötés/személyes ügyintézés/vagy kopogtatás során ajánlhatják fel.
A második felébe nem akarok pro és kontra kiegészíteni inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest