Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    KAON CG3000 routert kaptam a korábbi helyett, annál jobban is működik, de ahogy az előttem szólók is panaszkodtak, nekem is vannak problémáim vele.
    A főoldalon eleinte mutatta a kapcsolódott eszközök számát, néhány IP címét, nevét is. Már csak egy nullát mutat, pedig több eszköz is kapcsolódott rá, internet működik is.
    Ugyanitt a WLAN ablakocska szőrke (a LAN-nál legalább volt a jobb felső sarokban egy zöld pipa), itt nincs pipa, semmi, pedig WiFi-n is vannak eszközök, itt is van internet.
    Az Eszköz, Info, Network statisztikánál nem tudom normális-e, ha a továbbított oszlop drops értékeknél nem nulla van.
    Sok menünél látok hasonlót, üresek a felületek (pl a Hálózati beállítások). Aztán ha nézegetem tovább a menüt és visszalépek, van, amikor ki van töltve, majd megnézek mást és újra visszatérek, megint üres.
    Ami miatt pedig egyáltalán a gateway-t nézegetem, hogy a port továbbítás be van állítva, de nem mindig érem el kívülről a célt. A beállítás jó lehet, mert valamikor megy pl kívülről az FTP, máskor meg nem, a NAS felületének elérése ugyanez, hol elérem, hol nem, beállítások változtatása nélkül.
    Valakinek van ötlete mi lehet a gond? Gateway resetet még nem csináltam, mert a beállításaim sem engedi letölteni, de lehet megpróbálom, ha nincs más ötlet.

Új hozzászólás Aktív témák