Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • luciferk

    senior tag

    A telekom sokszor nincs a helyzet magaslatán de főképpen a hibajavításban ;) E hó 13-án telefonon leadtam a hibajelentést az iptv, menű, extrákon belüli hibával kacsolatban, vagyis az üzeneteken kívűl más nem nézhető meg (meterológia, dollár euró deviza árfolyam, szerencsejáték stb) a hibajelentéssel kapcsolatban az alábbi sms-eket kaptam....

    Kedves Ügyfelünk!
    Sajnáljuk, hogy problémát tapasztalat szolgáltatásainkban, elnézését kérjük. A 2019-05-13 10:20 -i IPTV szolgáltatássala kapcsolatos bejelentését rögzítettük. Igyekszünk mielőbb kideríteni az Ön által érzékelt probléma okát, kollégáink hamarosan megkezdik a kivizsgálást és a fejleményekről tájékoztatjuk. Kérjük, hogy készülékeit a következő időszakban ne kapcsolja ki. A jelzett hibát várhatóan 24, de legkésőbb 72 órán belül elhárítjuk. Kérjük, hogy a fenti technikai e-mail címre ne válaszoljon, mert az innen érkező üzenetek nem kerülnek feldolgozásra.
    Hibajegy azonosítója: 81553968.2
    Hibajegy státusza: Nyitott
    Köszönjük megértését!
    Üdvözlettel: Telekom

    Kedves Ügyfelünk!
    IPTV szolgáltatással kapcsolatos 81553968.2 számú bejelentését kivizsgáltuk és a hiba elhárítását megkezdtük.
    A hibajavítás során folyamatosan tájékoztatjuk SMS-ben/e-mailben.
    Megértését és türelmét köszönjük!
    Üdvözlettel: Telekom
    3 napra rá 16-án a hiba megjavúlt vagyis az iptv menű/ extákon belűl minden látható lett
    A mai napon 22-én az alábbi üzenetett kaptam amit röhelyesnek tartok :W :))

    Kedves Ügyfelünk!
    A 81553968.2 számú IPTV szolgáltatás hibabejelentésével kapcsolatban 2019-05-22 11:03-ig nem találtunk a Telekommunikáció hálózatát vagy eszközeit érintő meghibásodást. Előfordulhat, hogy a hiba Önnél keletkezett, amire sajnos nincs ráhatásunk. Szeretnénk segíteni a hiba feltárásában: kérjük, látogassa meg a www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/problemam-van oldalt, ahol segítséget talál a hiba elhárításához. Ha további informatikai segítségre lenne szüksége, igénybe veheti fizetős szolgáltatásunkat a 1422-es telefonszámon.
    Üdvözlettel: Telekom

Új hozzászólás Aktív témák