Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne (mint általában a T-vel mindig), hogy még kb. 2 hónapja igényeltünk egy 2-ik STB-t a nappaliba és a szerelőnek csak régi szar használt boxa volt csak és csak olyat tudott nekünk berakni mert nem volt másik... ahogy néztem 2009 vagy 2010-ben gyártották szóval nem egy mai darab, pláne mi nem kértünk felvevős boxot mert teljesen felesleges, de ez a box igazából HDD-s csak kicsit meg van kókányolva mert ki van belőle szedve a HDD... A problémám az, hogy szerintem HDMI-n (1080i) sokkal rosszabb képed ad mint az én jóval újabb boxom. (ISB2001 asszem)) Ki lett próbálba ugyanazon körülmények között (ugyanaz a kábel és tv)
Nem tudjátok van lehetőség igényelni egy rendes vadi új boxot? Mert nem hiszem el, hogy így is vagyont fizetünk ennek a drága T-nek és egy szutykos használt boxot adnak aminek még a képe is szar.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek van esély, hogy RTL Klub HD bekerül a kínálatba?
Mert ez a mostani helyzet HD tekintetében egyszerűen vicc.
-
heidrich
senior tag
Olvastátok februártól RTL Klub HD a UPC hálózatán? Gondolom ez T-Homeosokat megint semennyire nem fog érinteni.
Kicsit hagy panaszkodjak már itt, szerintetek a Tré-home mikor fog HD streamet adni ezekhez a csatornákhoz? Nincs valakinek erről információja? Értem ezalatt a TV2 HD-t, esetleg a Super TV2 HD-t is. Röhej, hogy 2x annyit fizetek mint pl. rokonom a Digi TV-re (nálunk sajnos nincs akkor már közöm nem lenne a T-hez) és nekem 5 HD csatornáért még plusz 1300 Ft-ot is kell fizetnem ami egy vicc. Legalább akkor ennyi pénzért legalább a kereskedelmi csatornák HD adása is benne lenne. Tudom nem kötelező fizetni a HD csomagért de komolyan akkor minek vesz az ember ilyen TV-t?! Valami gusztulustalanok ezek az 576i-s adások...
-
heidrich
senior tag
A mai nap folyamán rendeltem HD minicsomagot és aktiválták is azóta szóval lett nekem is HD streamem. Jelenleg 1 boxom van és az én szobámban egy LG Full HD tv.
A kérdésem az lenne, hogy majd a jövőven tervezünk a nappaliba venni egy másik TV-t és egy második IPTV boxot. A kérdésem az lenne, hogy mindkét IPTV-n nézhetők a HD minicsomag adásai? Gyanitom egyszerre nem de külön külön igen. Vagy hogy van ez?Köszi!
-
heidrich
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy T-home IPTV-vel rendelkezem (ISB2001-es STB) és olvastam a fórumon, hogy ha nincs HD minicsomag megrendelve, vagy sosem volt HD adásom akkor nincsen HD streamem. Ez jelent bármiféle minőségbeli javulást az SD csatornákat illetően? Mert elgondolkoztam, hogy rendelek egy HD minicsomagot.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest