- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz12071
aktív tag
Egy zárt illetve zselés akkumulátornál nem szabadna ettől tartani szerintem.
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
válasz Cs1csó #11736 üzenetére
Probléma esetén (többek közt garancia) az Emag ingyenes futárt küld a termékért és ingyen is szállítja vissza.Persze ez a 14 napos cserére nem tudom mennyire igaz.Ott is meg kell nézni,hogy ki a forgalmazó.Bár az Emag nem magyar,de a legtöbb esetben maga a cég ahonnan vásárolsz az magyar cég.
[ Szerkesztve ]
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
válasz garcia66 #11732 üzenetére
Szia!
Mivel egy akkumulátor van rajta egyenlőre,így csak 2db akkumulátor sarut kellett vennem 400Ft-ért,mivel a belőle kijövő kábelek végein a kis akkumulátorra való "pánt" van csak.[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
Az Aqua.hu-ról rendeltem meg.
Ott is a fapados van a képen,ezért is lepődtem meg.
Amit még elfelejtettem,hogy nincs benne minden beállítási lehetőség a menüben.
Holnap végig megyek rajta és átnézem pontosan.A 13-as például tuti nincs az én leírásomból.[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
válasz ecaddsell #11721 üzenetére
Ebben már nincs váltási lehetőség,mint a régebbiben.
Pontosabban nem találtam ilyet.Ha gondolod lefotózom a beállítási lehetőségeket,hátha Te jobban eligazodsz rajta.[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
válasz cinemazealot #11719 üzenetére
Csak a céleszközök lesznek rajta és nem is lehet majd mást rátenni terveim szerint. (Kivéve nekem )
Ami már kiderült és hiányolom belőle,hogy áram alatt is lemenjen alvó módba,ha nincs rá szükség.Ezt akkumulátoros módban viszont megcsinálja és vissza is indul szükség esetén,ami pozitív nagyon.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
A kazánházat túl melegnek és porosnak tartom ahhoz,hogy ott legyen elhelyezve,így a szomszéd helyiségre gondoltam.Ez viszont plusz 4-5m kábelt jelent.
Szerintetek ez ront a hatásfokán?Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
válasz cinemazealot #11716 üzenetére
Na akkor ez is meg lett
Akkumulátoros módnál mennyire befolyásoló tényező egy hosszabbító például?Pontosabban,ha a fogyasztó nem közvetlenül van rákötve.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
válasz cinemazealot #11714 üzenetére
Egyenlőre még azt sem tudom mit kell beállítani rajta.
Jobban örültem volna a fapados verziónak.
Az avr-t azt sem tudom hol keressem.Biztonsági funkcióként ezeket említi:
-overload
-short-circuit
-over/undervoltage
-overcharge
-overtemperature
-excessive low battery
-missing insertHardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
Azt elfelejtettem odaírni,hogy én is a lámerek közé tartozom,így a felét sem tudom,hogy milyen beállítás lenne.
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban többször kértem a segítségetek szünetmentes választásában.
Nekem kazánhoz kellett egy tiszta szinuszos.
A választásom végül a [link] -ra esett! (SPSSoho 600)
Ez szállítással együtt 29000Ft-ba került.Ehhez átmenetileg egy 12v45ah autó akkumulátort vettem 12000Ft-ért.
A weboldal képeivel ellentétben az lcd kijelzős érkezett.
Egy 110w-os neoncsöves világítás szolgált első tesztalanyként.
Kereken 3 óra üzemidőt produkált.
Sajnos még nagyon friss a dolog,így csak egy nagy hátrányt tudok felhozni még ellene:nincs magyar nyelvű leírás,így a beállítása pontosan elég nehézkes a gyengébb angolos és ilyen dolgokban kevésbé jártas embereknek.
Nekem 2x30w Grundfos alpha2 szivattyút kell majd ellátnia,így a napokban tesztelem 30w-al is.[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
válasz cinemazealot #11692 üzenetére
Igazából ha nincs negatív vélemény róla,akkor szerintem kipróbálom.
Köszönöm a segítséged.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
válasz cinemazealot #11690 üzenetére
Ez volt az első kiszemeltem,de az ajánlottak között nem találtam.Ezért esett a választás a Cyberpower-re.
-
krisz12071
aktív tag
válasz Cs1csó #11687 üzenetére
Akkor nem görcsölök vele,csak gondoltam hátha van átmeneti olcsóbb megoldás.
Marad a CyberPower CPS600E 600VA plusz egy 12v70aH akkumulátor.
Köszi a segítséget.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
válasz cinemazealot #11684 üzenetére
Bocsi,a kérdőjel lemaradt!
Válaszodból ítélve viszont ilyen nincs.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Tiszta szinuszosból létezik 20000Ft alatti árban lévő.
Beterveztem egy külső akksist,de természetesen ilyenkor jön be egy nagyobb kiadás.
Átmenetileg viszont mindenképp szeretnék egy olyat nézni,ami megközelítőleg 1 órát tud működni 30-50w-on.
Köszi a segítséget.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
válasz Cs1csó #11624 üzenetére
Bocs,de hülye vagyok hozzá és egyszerűen csak ezt az egyet találtam külső akkumulátorosban
CyberPower CPS600E 600VA
Ez viszont nem tudom,hogy automatán kapcsol-e be áramkimaradáskor.
2db 30w keringetőszivattyú lenne a fő dolga illetve hosszabb kimaradás esetén még max.100w akvárium szivattyú.
-
krisz12071
aktív tag
Külső akkumulátoros,tiszta szinuszosból melyik márkát érdemes nézni?
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Folyamatosan nézem a tiszta szinuszos szünetmenteseket,de nem tudom melyik a megbízható.
Kazánhoz kellene nekem.
2db Grundfos Alpha 2 hajtására kellene.Mindenképp külső akkumulátorost szeretnék a hosszabb üzemidő miatt.
Van esetleg olyan tipus,amit nyugodt szívvel ajánlanátok?
Ezeket néztem:
http://elpro.hu/30-3003/13104-URZ3408-Szinuszjelesszunetmentestapegyseg300W12VKEMOThttps://upsakku.hu/termekek/SPS/kulso_akkus_szunetmentes_tapegyseg_inverter_SH600_TISZTA_SZINUSZOS_Keringeto_szivattyuhoz_2017/
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- DUNE médialejátszók topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest