Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok
Van arra valakinek ötlete, hogy mitől van az, hogy a gépemen ha írok valahová szöveget, és a meglévő szöveget először kijelölöm, és felül szeretném írni, akkor nem törli ki a már ott lévőt, hanem hozzáírja?
-
RAM
őstag
clip0002.avi-ről most jött meg az értesítés és le is töltöttem.
-
RAM
őstag
Most találtam meg a topicot.
Elküldöm a gmail-os címem,
de talán érdemesebb lenne itt:
Bővebben: link
feltölteni (7-zip nélkül). -
róland
veterán
Csináltam egy rövidített verziót. Azt a 7-Zip programmal darabolva elküldöm a mail címedre.
A 7-Zip az alábbi linkről letölthető: Bővebben: link -
róland
veterán
Na megcsináltam a felvételt, de gondban vagyok mert 122 MB-os fájl lett belőle. 7-Zip nevű tömörítőt ismered? Azzal fel tudnám darabolni email-ben elküldhető méretűekre. Te meg össze tudnád rakni a darabokat. Vagy inkább egy rövidebb verzióval próbálkozzak. Talán fele fájlméretre sikerül összehoznom. De az is darabolást igényel.
-
róland
veterán
Válasz mail is ment, de sikerült programot szereznem és próbálgattam egy kicsit.
A makrózás sima ügy, kész szövegek esetén. A mentés kissé bonyolultabb, igazán jó megoldás nincs rá. A legjobb ha a kész anyagot el akarod menteni, akkor az MS DOS txt-t kéred, majd bejelölöd, hogy legyenek sortörések a szövegben. Ekkor minden sor végén elhelyez agy sortörés jelet (az nem zavarja össze a 19 karakteres sorokat).
Még annyit, hogy megcsinálom a makrórögzítést, aztán vagy Hypercam, vagy PrintScreen képekként elküldöm. Vagy esetleg a kész makrót küldöm tovább, bár nekem Office 2003-am van most, abban fogom megcsinálni. -
RAM
őstag
mail ment...
-
róland
veterán
Megcsinálod a beállítást egyszer próbaképp. Másodszor rögzíted makróként, és felveszel hozzá egy gombot. A gombot kirakod az ikonsorra. Majd, amikor megírtál egy szöveget és ilyenné szeretnéd tenni, akkor csak egy kattintás és már meg is csinálta neked a word. Már csak menteni kell a kész anyagot.
-
RAM
őstag
válasz
Apollo17hu #18 üzenetére
hmm.
Nekem vmi olyasmire lenne szükségem, hogy tördeljen, azaz 19 karinál nem lehet több, - akárhogy néz ki - egy sorban. -
RAM
őstag
19 karakter / soros *.txt beállítást, hogy lehet elérni ügyesen?
Előre is!
-
Sipi
addikt
válasz
[pod]Diablo #6 üzenetére
Ott nincs, csak ahol írtam. De fingom sincs, magyarul hogy ferdítették. Remélem, megvan?
Sipi -
CuKoR
senior tag
Most mondanám h válts betűméretet
DDDDddd de az sajna nem segít...
DDDDDD
-
qlr
csendes tag
tehát van egy nagy mennyiségű 22 oldalnyi nagybetűvel irott szövegem, en azt szeretnem hogy mind kisbetüs legyen. Van Office2003, de wordbe nem talaltam ilyen opciot, vki tudna segiteni, ajanlani vmi progit?
Új hozzászólás Aktív témák
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Gurulunk, WAZE?!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest