Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

Topikgazda

válasz zharkanyi #12476 üzenetére

1. Passz. Cloud Station-t próbáltam Androidon. Gyenge telefont szépen belassította az adatszinkronizáció + nem is tudta rendesen elvégezni a szinkronizációt. Inkább azt javasolnám, hogy mentsd le gépre néha az adatokat róla vagy csakis a Synology-n tárolj adatokat és a mobil alkalmazásokkal érd el.

2. Én létrehoztam egy automatikus mentés/backup feladatot, ami az USB-n lógó külső vinyóra ment naponta. A rack, amiben van a 2TB-os vinyó sajnos nem kapcsol ki/be automatikusan, így sajnos kézzel végzem ezt el. 2,5-es vinyók esetében és néhány jobb 3,5-es rack esetében az elektronika képes magától is lekapcsolni, vagy parkolóra tenni a vinyót. Ezt ki tudod próbálni, hogy az eszközeid tudják-e. Ha mondjuk csak hetente kell a mentés, akkor kézzel is indítható a feladat, amit korábban beállítottál és nem kell minden alkalommal bejelölgetni, hogy mit mentsen. A feladatban beállítható, hogy hány változatot tároljon. Ez lehet akár 1 is, azaz mindig csak a legfrissebb verzió lesz meg mindenből. Első alkalommal tarhat sokáig a mentés, amíg tényleg átmásolja az adatokat. Utána már csak a változásokat követi.

(#12477) allein:

Szerintem még mindig jogosultsági probléma. Keresd meg a Felhasználók között azt a usert, amivel be akarsz lépni. Katt --> Szerkeszt --> Alkalmazásengedélyek (az egyik lapfül lesz az). DSM 5.1-ben.

[ Szerkesztve ]

Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló

Új hozzászólás Aktív témák