- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Szia! Ide válaszolok hcf modem ügyben. itt van egy link: Bővebben: link, le lehet tölteni beta drivert hcf-hez, hsf-hez. nekem ki kellett hagyni az elejét a beállításnak (ld link), mivel fent volt ez a driver már, letöltöd, feltelepíted, azokat a dolgokat beírod (ln –s tyySHSF0 /dev/modem stb (nálad lehet ogy HCF van benne
)) és müködik, nekem felkapcsolódott, de nem lehetett semmit elérni a neten, volt egy beállítás amit be lehet pipálni, valahol a modem tulajdonságoknál majd pontosan megnézem valami ilyen : primitív mód v. elérés(???). , ez után nekem már nem bontott, és tuti lett. a ''k'' betüs ikonon, jobbgomb, napló megtekintése pont alatt látod, hogy éppen mit csinál, itt a topic-ban belinkeltem az én tartalmamat, amit kaptam connect alatt. ha suse közelben leszek, akkor pontosabbakat tudok írni...
PS.: igaz, hogy béta driver, de 56k-val megy a cucc, szóval király
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)) és müködik, nekem felkapcsolódott, de nem lehetett semmit elérni a neten, volt egy beállítás amit be lehet pipálni, valahol a modem tulajdonságoknál majd pontosan megnézem valami ilyen : primitív mód v. elérés(???). , ez után nekem már nem bontott, és tuti lett. a ''k'' betüs ikonon, jobbgomb, napló megtekintése pont alatt látod, hogy éppen mit csinál, itt a topic-ban belinkeltem az én tartalmamat, amit kaptam connect alatt. ha suse közelben leszek, akkor pontosabbakat tudok írni...