Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricc
tag
Akkor kicsit olvass vissza kérlek mielőtt olyan feltételezéseket tennél rólam amik nemigazak!
Másrészt pedig jelen pillanatban had legyen okom kicsit fikázni a winfost, elvégre 1nap alatt kb 3szor telepítettem újra hogy működjön(nem kétséges, nyílván 1 újratelepítéssel is meg lehetett volna oldani a dolgot, de a windowst ha jóltudom nem programozómatematikusoknak írták hanem átlagfelhasználóknak, azon a szinten pedig érzésem szerint túl vagyok)
Egyébként szerintem tényleg van valamennyi alapja a Windowsfikának ha belegondolsz, sok idegesítő kis hülyeség, rosszabb esetben nagy hülyeség, feleslegesen futott körök, amit tök egyszerűen el tudnál képzelni hogy logikusan hol is lenne a helye az biztos hogy nem ottvan, szóval azért valjuk be hogy eltudnánk viselni egy jobb platformot is nem? Vagy ez az omega?
(ha akkor most aztmondja valaki hogy teddfel ezt vagy azt akkor annyit fűznék hozzá, hogy mintha lenne választási lehetőség... Sok program amit használok csak ezen fut el...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux Mint
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest