- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
biceps
tag
Sziasztok! Megvettem én is. Nekem tetszik, már korábban is meg akartam venni csak még vártam egy kicsit early-access miatt, de nem bírtam tovább
Kis mentőcsónakon kívül lehet külön hajót építeni, vagy azt találni lehet?Az első sziget ahol kikötöttem, kivágtam, az összes kivágható fát. Építettem egy kissebb építményt, amibe befér az ágyam meg a termések amiket összegyűjtöttem. Azon gondolkodom, hogy lehet hibáztam azzal, hogy kívágtam az összes fát mert azon vannak a kókuszok, ami folyadékpótlást és ételt is ad. Kérdésem az lenne, hogy ha egy fát meghagytam volna és arról leszedem a kókuszokat akkor újra termelődik rajta?
Áteveztem egy másik szigetre alapanyagokért, (féltem, hogy nem találok vissza, mert távolról minden sziget egyforma
) visszafele megpakoltam a mentőcsónakot, de nem bírja el, lenyomja a mentőcsónakot és aztán jön egy tigris cápa és ha neki megy a csónaknak akkor félek, hogy beleborít. Illetve alig halad a csónak, ha van benne valami.
Vízben még nem nagyon keresgéltem, mert félek a cápától hogy megtámad.
Néha olyan hirtelen bukkan fel, már csak a baljós zenét hallom és akkor kapkodom a fejem, hogy hol van.
Tetszik a játék, bár tartok attól, hogy ha nem lesz később se cél a túlélésen kívül, akkor megfogjuk unni. Most még érdekes, mert keresgélünk építgetünk, de ha rájövünk, hogy nincs semmi esély arra, hogy valaha is a civilizált társadalomba visszajutunk akkor...
Videókat még nem néztem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest