Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • fogtunder

  nagyúr

  válasz boost #10 üzenetére

  az alap locsoló tényleg nem ér semmit, a következő már jó lesz, mire leérsz a bánya aljába, nem is lesz drága mulatság, azokból érdemes csinálni párat. elvileg az alap locsolóval is ki lehet hozni hatékonyra a dolgokat eltolással, de nem éri meg.

  én a fürdőt soha nem használtam, bár nem rossz ötlet tényleg, mert úgyis közel van a bányához. hogy esőben bányászol, vagy horgászol inkább, attól függ, mire van szükséged.

  ha nem mutatja a szalma ikont, akkor tele a siló, ha van hozzá cuccod, érdemes még egyet építeni, meg mehet a basic coop pár csirkével, a tojásokat nem érdemes eladni, majonézt kell csinálni belőle. más nem kell az állatoknak, csak széna, pár tyúknak elég egy siló, később, mikor már sok állat lesz, 2-3 is kellhet, hogy ne kelljen takarmányt venni, ami rohadt drága.

  én a lekvárra nem mentem ennyire rá, a sima termelésből is van elég pénz, többnyire sose az volt a korlátozó tényező, hanem a többi nyersanyag, ezért kell minél többet menni a bányába. de persze ez is teljesen egyéni. majd lesz hordó is, amiben gyümölcsbort lehet csinálni, na az hozza az igazi hasznot, érdemes inkább abból többet építeni. illetve vegyél minden gyümölcsfából legalább egyet, idő, mire elkezd teremni, de utána folyamatos, nem kell öntözni és kelleni fog legalább egy részük bundle-höz.

  a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások

Hozzászólok Aktív témák