- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
Rá vannak kattanva az Arena helyezésre,mert az milyen menő
A Visszhangbázis első guildem : ott akkor még kellett a rengeteg karakter a töltés miatt,az eventek miatt,arénára is,most ott áll hegyekben kihasználatlanul.GL azért is kell,de ezt gondolom tudod,hogy harácsolnak.Utána a 24es-ben lemaradtunk,ugyanis a “kötelező” kérésemnek nem tettek eleget,és elutasították.Aztán meguntam a hátamon cipelni 25/30 tagot,akik nemhogy a napit nem csinálták,de még hátráltattak is.Belefogtam a fejlesztésbe : Arena 100 alá,és Fleet 1-10 körül.Aztán irány a GL farmolás : 3 hónap volt SEE, 3 és fél pedig Slkr,közben átmentem az újonnan alapított guildbe,és öröm van,nyugger lettem
sokan 4,5,6 millás GP-vel se tudnak modolni megfelelően.Most Padawan képzés indult : modolás,irányzat,segítségnyújtás folyik.Ott is van akinek nem kell elmagyarázni,de az ellenkezője a jellemzőbb.GL irányt kell is folytatni,aztán a többi team-ben is modolni,hogy TW/TB,Event-re képes csapatokkal tudjon hozni wavet,illetve gyorsabban fejlődjön.nagyjából ez az oka. Láttam 4 millásat 3 GL-karakterrel…jah,majdnem hanyatt estem 1ültő helyemben. -
B.i.L
senior tag
válasz
Enzolord #5508 üzenetére
Hát,nálunk is van,aki kihagy…jóbarátot is átvittem,és 14 napja inaktív.Biztos valami gond van,mert ilyet még nem csinált,ha jól emlékszem 1,5 - évig.
1-1 tag kissé lemarad,nem fejleszt,holott ez volt a kérésünk,hogy haladjunk is.Azoktól értelemszerűen megválunk. Ezt tudják is,de mégis letudják,avval,hogy majd lesz valami.
Exe miatt páran kiestek,az új GL-ek miatt pedig sokan abbahagyják.
Nekem és sokaknak mégiscsak játék,hobby - mi maradunk.
Ui.: éljenek a szerdák -
B.i.L
senior tag
Sziasztok !
A Vader's Fist keresi új harcosát!
Amit kérünk: ~4M GP, 2-3 PIT csapat,
Amit adunk: CPIT, LSTB: 17, DSTB: 31.
https://swgoh.gg/g/85880/v-a-d-e-r-s-f-i-s-t-hun/
"A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik"
-
B.i.L
senior tag
24es Osztag
Kersünk tagokat 3,5M Gp Discord! -
B.i.L
senior tag
-
B.i.L
senior tag
-
B.i.L
senior tag
Aki keres Guildet,jelezze nekem...frissítünk,nincs megkötés pusztán napi 600 + Tb,Tw,és eltáv jelzése.
-
B.i.L
senior tag
3 milla körül,ha eventekre is rágyúrsz,akkor lesznek megfelelő cspatok.
Mi most tartunk ott,hogy realizálodnak a tagok,és elfogadják,hogy HcSith lesz...erre fel kellett készíteni őket.
joccc07 : Játékon belül keressgélj,szerintem a minimum 1 milló szokott lenni,napi 500/600 RaidTicket,2/3 nap inaktivitás... -
B.i.L
senior tag
Azt néztétek,hogy jön Darth Malak...2 Revan kell a kiszedéséhez,vagy valami ilyesmi
-
B.i.L
senior tag
Revan mester igen hasznos lett,1 hónap,és ráhajtunk Traya anyára...most már nagyon kellene
-
B.i.L
senior tag
válasz
Anonimouse #5081 üzenetére
itt nézd meg !
Link
Han Solora tippelek,humanoid ffi....
Cseréld le a Leadet,Baszi,Yoda... -
B.i.L
senior tag
Frissítés volt.Playről mauálisan tölthető.Az első indulás nehézkes,de menni fog.
-
B.i.L
senior tag
Ha Vader kap zetát' a fleetben is bikább lesz?
Guildtársnak segítek,meg magamnak is -
B.i.L
senior tag
válasz
sonic_sunchi #3591 üzenetére
Hajós csata nekem 1000/ nap és 2 naponta 1 zeta jön össze(20 kell!)
Vagy hogy érted? -
B.i.L
senior tag
válasz
drmotto #3515 üzenetére
Fixen 4 (+1 duplán) a többiek (össz:11)nemrég jöttek.Jelenleg T6 Rancor megy...az aktivitás napi szintű,rendszeres figyelem felhívással.Segítjük egymást,de főleg az új és kezdőket,na meg engem,mert bénakázmér' vagyok.
Viszont sok a karakterem,és megfogadom a jó tanácsot. -
B.i.L
senior tag
A "Visszhang Bázis" kezdő csoportjába lehet jönni - nem tudom hogy kell linkelni,de szívesen látunk mindekit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj SSD-k!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest