Hirdetés
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
de az alap kijelentés már nem igaz, vannak már audiophile bluetooth transzmitterek is
és a spoti sem hazudik, ő tudja veszteségmentesen adni, ha a fogadó eszközök tudják
egyébként dupla vakteszten az átlagemberek 99%-a nem fogja tudni megmondani, hogy 24/96 vagy 16/44,1-ben hallja ugyanazt a zenei anyagot, ugyanazon a cuccon, szerintem a veszteségmentesség is kb. ezt jelenti általánosságban (nem a spoti szerint)
szereztem én már 2,4 GHz DSD-t is a hálózati lejátszómhoz, nyilván hallani véltem különbséget a 24/96 flac-hez képest, de vagyok annyira objektív, hogy tisztába legyek azzal, ez csak azért volt mert tudtam, hogy melyiket játszom le éppen
meg azért, na tudom honnan indultam, még 80-as években a monó Orion kazettás táskarádióhoz képest, hogy szólnak a mai béna cuccok is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest