- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz Geo19870322 #22318 üzenetére
Appos rendelésnél többnyire ingyen van a postaktsg.
-
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
A végén még kiderül hogy én vagyok a legspórolosabb. Nem veszek semmi árstopposat csak akkor amikor elfogy
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #20102 üzenetére
De annak hogy újra 5000Ft/kg az jóhír Lehet még ma lesz egy aldizásra energiám és megnézem.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19987 üzenetére
Köszi macska. Amúgy meg.
-
arcsin
senior tag
válasz Ciccuka #19703 üzenetére
És ti nem szeretitek a zöld fehér lisztet, mert ujpestiek vagytok? Öszintén, BL-55. innentől nem különösen lehet belekötni egy lisztbe sem. Esetleg zsizsikes......
Megint csak a feszkókeltés, a siránkozás. Azt nem mondod mellé hogy többnyire ez kapható is. Arról nem beszélve hogy valszeg csak designváltás, más beszállítóra váltottak ami lakossági bl-55 esetén hótmindegy. Ha lisztgourmetkodni akarsz akkor esetleg vegyél egy asztali minimalmot és öröld meg magadnak vagy vásárolj 6x áron valami kézműves malomtól. Nem értem.egyszerűen.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
A paki szó önmagában egy "shithole" jelzö. Természetesen a pakikon kivül egyéb népek is használják, de nem tul gazdag országokra jellemzö.
A linkelt "nem becsobbanós wc" pedig elég gyakori itthon, de ugyanúgy müködik mint a "becsobbanós" wc-k idehaza. Nálunk pld mindkét tipusú kagylo van a lakásban.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Szerencsére nem fog senki pisztolyt senki fejéhez hogy igenis, egyen trapistát. Persze egy 3700Ft-os gouda sajttól nem lesz az ember sajtgurmé, de ég és föld, árérték arányban a magyar ipar remekéhez képest, ami még rendesen meg sincs érlelve. Tudom, lehet otthon érlelni, de hozzáteszem, a steakhúst is lehet érlelni otthon, a másfélmillás hütö vákuumfiokjában.
És igen, az a bántó hogy azzal kezdted hogy VEGYÉL TRAPISTÁT kisebb betükkel.. vagy bármi mást 5ezer ft értékben...[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19401 üzenetére
Unikornisosból kezdek kifogyni pedig
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19274 üzenetére
Olyan kinfomultan hangzik hogy Páááárizsi, borjúúú mind a 4 mancsodat megnyalod utána Cirmi
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
rákerestem, neten mindenhol úgy nez ki, csak ugye fagyasztva, tiszta fehér volt a zacskó átlátszó része, nem láttam jól a beltartalmat.
-
arcsin
senior tag
válasz kekedi #19167 üzenetére
Pennyben vettem fagyasztott lecsó alapot. A zacskón feltüntetve az összetevől: paprika, paradicsom. Mondom de jó ebéd lesz ebből, csak kis bacon hagyma, kolbaszt lepiritok elötte, rádobom ezt, aztan tojas és kész. Így is tettem. Bontom ki, erre CSAK kaliforniai paprika van benne, se paradicsom, se tv paprika, semmi. Eléggé átb.szva éreztem magam. Megnéztem, egy magyar cég gyártja, tehát nem is valami furcsa fordítás eredménye.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18871 üzenetére
Látom nálatok előre elutalták az év végi premiumot
Nálunk a kladdkaka gyors süti, vendégségbe vagy nasinak de hát negyed kiló cukor azis. -
arcsin
senior tag
válasz Stylewars_kp #18866 üzenetére
Tegnap az IKEAban kerestem a kávéhoz cukrot, és nem volt sehol. Megkérdeztem egy ottdolgozót, azt mondta sokan lopták marokszámra a cukrot, ezért már csak a kasszásoktól lehet kérni
-
arcsin
senior tag
válasz #76500480 #18673 üzenetére
Idén mi vettünk 1kg pennys konyakmeggyet,(2200 Ft ), karamellás bonbont. aztán az elég. Szerintem jobb mint bármelyik lutri szaloncukor. Talán tavaly az auchanos ananászos zselés soso jó volt, de elkapkodták. Fára úgysem kell szaloncukor. De belefáradtam nagyjából hogy 5-10ezer /kg áras szaloncukor is olyan transzzsír ízü vacak, hogy megenni is kínzás.
-
arcsin
senior tag
válasz Nirvatti #18537 üzenetére
Már megint a spórolós-filharmónikus topikban vagyok?
csaxólok, hogy ilyenkor illik a wcben egy kis házi fasirtos vizeszsemlével lefojtani bejgliket Remélem cartedoros fagyis dobozt is vitt perempe, vagy legalább némi alufóliatekercset, nem csak úgy belsőzsebbe becsúsztatta a bejgliket -
arcsin
senior tag
Nekem ma jött 4000Ft-nyi kiflis kredit, úgyis terveztem most karácsony elött rendelni 2 szódapatront meg apróságokat sütni/főzni az ünnepekre, így a 3ezer Ftos Crepto wc papír ingyen van ez már nem az a szürke smirgli mint régen Most vagy soha, mert ritkán rendelek a kiflitől, és a kevés helyek egyike, ahol lehet kapni ezt a fajta Creptot.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18442 üzenetére
Ízlésről nem érdemes vitatkozni, DE! akkor is relative jó ár ezért a sörért az 1440 Ft /liter. Vannak ételek amikhez ez illik, házibuliban, társasozáskor tökéletes magunknak vagy a vendégeknek. Nálunk is vannak olcsóbb sörök, zlatyi, gambri, meg vannak még szlovén, német, svájci, belga kisüzemi(?) söreink is a pincében. Én amúgy jelenleg bármikor fizetnék 5eur-t egy korsó csapolt Turia Marzen-ért.
BITBURGER ZWICKL DRY HOP´D VILÁGOS NÉMET SÖR 4,9% 0,33 L 399 Ft
Kifejezetten jó ár-érték arányú zwickl még mindig -
arcsin
senior tag
válasz perempe #18438 üzenetére
Dunakeszi Lidl-ben a Horizont Gentle Basterd (IPA) 475 Ft - 330 ml
Nem tudom hogy helyi sörakció vagy országos, de 2024.01 -es lejáratúak. 2 kartondoboznyit vettem, de hagytam másnak is
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18432 üzenetére
Ez valami budai Úri-Csimpex?
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18405 üzenetére
Nagyon helyes! Vedd magadra picit ha lehet. Én is szoktam elszámolást tartani, de pld már egyre kevésbé érdekel a spórolás, vagyis a termékek. 5-6000Ft/ kg áron már lassan a lildben egy sima füstölt tarjás felvágottat nem kapni,. vagy a prágai sonkát. Auchanban az import spanyol serrano szintén 6000Ft/kg Vicc az egész.
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18400 üzenetére
Én pedig már sokszor voltam már külföldön, ráadásul sok helyen koncerten, fesztiválon, kiállításon, nyaraláson, sőt még Ámerikában is. De most ez hogy jön ide !? Én nem dohányzom, de berakom kamatozni a pénzem egy részét, befektetem, ilyesmi pont a lőtéri kutyát nem érdekli itt.
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18396 üzenetére
Értemén. Kézmixier kb fele annak mint itthon, tálasból meg +1 kategóriával jobat kapsz ugyanazért a pénzért mint itthon. Kollega most vett ilyet, 380 eur-ért kinti MM-ban. Majdnem 100ezret spórolt ugyaanaozn a terméken.
Valami bizonyítási kényszered van, hogy folyamatosan "cigánykodsz" cuccokkal meg lókolbásszal vagy mi volt múltkor, miközben a müpa-ba mész koncertre, meg Bécsbe, stb? Ez amúgy nem a Spórolós filharmónikus topik
-
arcsin
senior tag
válasz st6969 #18394 üzenetére
Wiener snitzel csakis kartoffelsalat-dal Múltkor megdicsértek a törökök hogy megbírtam enni az XXL nagyadagot kicsi nő létemre(165cm 50kg), nem hitték volna.
Viszonylag régen voltam regiojettel, ez tény, de most ránézve is simán 12-13 eur-ért is ki lehet menni ami most is 5500Ft durván. Csak megoldható budget-ben is, annak is, akinek nincs jogsija, sajátköltségen tankol, stb. Bár mi azért szoktuk azt választani, mert kényelmes, van wifi, tud dolgozni párom, nem akkora kiesés neki az utazás. Illetve amit elköltünk kint azt megkeresi a vonatúton
Amúgy protip annak aki a zasszonynak keres ajándékot, hogy kint a mediamarkt-ban kifejezetten olcsó kitchenaid gépeket lehet kapni+tartozékokat Akár csak a kézimixer, de a tálasmixer is jó áron van.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Dluinet #18388 üzenetére
Nem újmagyar, csak nem vagy tisztában azzal, hogy nem csak a MÁV létezik idehaza. Plusz nincs ingyen.
Regiojet = NEM máv, de vonattársaság ami kivisz Bp-ről Bécsbe kb 5ezerért, meg mégegyszer 5ezerért haza is hoz. Banyatank meg cuccolni, beletenni a szajrét Csak olcsóbb mint az auto benzin, parkolás, matrica, stb. kombó. -
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Aki jár Penny-be lefotózná nekem a vákuumcsomagolt olasz húsokat? Prosciutto crudo, meg a többi érdekelne, hogy mennyi a kg ára.
-
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #18111 üzenetére
Szószokra is ugyanez igaz. Akár gyorsétermeknél használt szószokra, akár boltban kaphatóakra. Nincsen A MEKIS SZÓSZ és akkor az huuu meg haaa....biztosan olyan bivaly kajak jó lesz a hamburgerem otthon mint a mekibe'.
A képen amúgy az olasz SISA bolt logoja van. tehát.. namindegy -
arcsin
senior tag
válasz freelancer68 #17972 üzenetére
idrinks-en ját 500ft os kedvezmény az első rendelésre (hirleveles, plusz ott most ingyenes is a szállítás).
Persze ha rendel valaki akkor többmindent. Én most "csak" 24ezret költöttem 2 piára, de így sem érném el a minimum ingyenes szállítási limitet a másik oldalon. -
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #17969 üzenetére
Én az idrinks-es akciora mentem rá. Karácsonyra mindenkinek letudva az ajándék.
COINTREAU NARANCSLIKŐR [0,7L|40%] most 7150-ért jó ár, 9-10 ezer szokott lenni.
Másokat vettem, de ez kifejezetten jó ár.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz DrBubo77 #17891 üzenetére
Jó, az a múltkor kb 3 hónapja lehetett egyszer. Nem kerestem azóta, nem tudom van-e még ilyen termék. Inkább aldi/auchan-ba jártam az elmúlt időszakban. Amióta minden darált húsban(csirke, sertés) csontszilánkot találtam, meg a csirkemájból a tálcás is tiszta epe hanyagolom a boltot.
-
arcsin
senior tag
Áh sorry, nem tudtam melyik boltról van szó a képen.
Múltkor vettünk szalonnavéget a lidlben, de találtunk olyat amin kevés bőrdarab volt
Hasábburgonya: Az auchanban van 600ft-ért kilós. A többit sajnos felemelték. most nézem, nekem ebből sikerült vennem múlthéten 1 zsákkal: Auchan Nívó kalsszikkus hasábburgonya 2,5 kg
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz w.miki #17868 üzenetére
Ha már úgy seggfájnak sokan a wc papír méretén, a kartondobozos, új crepto az elég vastag, sok, nem drága. Nekünk még mülleresek vannak a rendszerben, az ujrahasznositott, lekopogom, jóminöség.
Bidét mi a lakással vettük, melegvizes, grohe csapos, de 1év alatt kb 10x használtuk. Van ált, wc-be dobhato nedves toalettpapir bekészitve, a mülleresek kb 3-4 ft/ db -ra jönnek ki. -
arcsin
senior tag
válasz Soulfly842 #17694 üzenetére
a bajor fehérkolbászt hőkezelni kell (vízben megfőzni vagy sütni) és szerintem petrezselyemmel ízesitik. Nem hiszem hogy nyersen eszik.
-
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #17630 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg: A Háztartásigépes topikban tegnap vagy 4 ember jött hogy szárítógépet venne, az elmúlt 1 hétben is vagy 15 ember. De olyan is van hogy összeépítőkeretet vennének mert vettek gépet. Kb félévente volt 6-7ember eddig aki szárítógép témában kérdezett. Amikor szóvátettem meg én voltam a bunkó természetesen, de a nagy infláció meg rezsiharc közepén ezek elég meredek költekezések szerintem. Főleg hogy mindenki veszi a másfélszeres árú hütöket. Jó cucc egy szárítógép, aláírom szeretem en is. Volt aki azt írta hogy nem szereti a párnában tartani a pénzét és azert vesz egy gépet. meg JAJJ a kisbaba miatt, muszaj sajnos, ő magatól sajnálja, de a gyerek..a kisbaba sok ruhát igényel. Nem tudom engem 1-200ezer nem zavar soha, de rendben, mindenki arra költi amire akarja, csak már azért feltünt egy trend.... Mindenesetre örülök hogy van az embereknek felesleges pénz, csak ne sirjanak hogy jajj minden drága nincs pénz, már a vakolatot kaparják a sajtostésztára.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
A durumlisztes tészták egész más kategória mint a magyar tészták. pld spagettiből csak durumot veszek vagy 8 éve. Ez olyan mintha egy stout sört hasonlítanánk egy sima cseh lágerhez. SÖR-SÖR höhö, de közben meg az készítés, az alapanyag is más, ezért mondtam hogy almát a körtével.
-
arcsin
senior tag
válasz Ciccuka #17373 üzenetére
Ez a spórolós topik, nem a "vegyük meg mindig a legdrágábbat mindenből" topik. Nem azt a papírt fogja megvenni innen senki. Felesleges hangulatkeltés. MINDEN DRÁGA URISTEEEEEEEEEN. Ja, minden drága, el kell engedni a dolgot. A tengeri dolgoknak lassabban ment fel az ára mint a normal húsoknak, úgyhogy azokból betaraztam a fagyasztóba. Minden drága, hozzá kell szokni.
-
arcsin
senior tag
Nem tudom, de egy időben BB topikban is láttam hogy pár ostobenkó nő ír oda, mivel fingjuk se volt semmiről, ilyen kismancika nicken tolták, frissregek voltak. Csak BB topikot nem lehet látni reg nélkül. Na mindegy tényleg De azért páran jelezték az illetőnek hogy nem túl szép tőle amit csinál.
-
arcsin
senior tag
válasz f4lcon #17326 üzenetére
Facebookos asszonysuttogó. Nem akarod te azt tudni. 1x arról diskuráltak hogy ki is lehet ám lopni a uccokat a másik kocsijából fizetés után. Miattuk szünt meg a Kuruczhusos akcio is. Van egy lelkes fórumtársunk aki folyamatosan tolja ki az ilyen többizezres asszonysuttogókba az elárazásokat is, aztán lfsz nem jön meg.
-
arcsin
senior tag
Full légmentesen szerintem csak kb EZ a tipusu doboz zár. De vákuumfiok is van egyes hütökben, kb 1,3 millio egy ilyen hütö Nem feltétlen ér annyit a trapista.
A hosszabbtávú dobozban tartás felöl vannak kétségeim. Így fagyasztva legalább fél évig eláll ez az olasz sajt. Nem évekre teszem el a sajtokat Amiket vettem gouda sajtokat elállnak jövő márciusig a sima hütöben, az majdnem fél év. Tovább meg nem tervezek., mert felesleges. Nem tudom hogy a trapista mennyit bír bontatlan zacsiban. -
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #17307 üzenetére
Ez az. A grana padanokat vettem (müanyag, papír borításút is) mindig, de most egyszer rápróbáltunk erre 5e/kg-ért. Persze nem olyan jó, de vannak aromás jegyek benne, nem fürészpor ami kijön belőle.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz st6969 #17305 üzenetére
5000 Ft/ kg a olasz kemenysajt az aldiban. Érlelet, aromásnak is mondhato. Jó nagy darab, de ha felszeleteled kisebb, 15-20 dkg-s darabokra akkor siman eláll a fagyasztoban. Én is olasz tesztakhoz szoktam használni, az új kedvenc az amatriciana , tudom, nem sporol de off :)
-
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #16741 üzenetére
Mi vettünk 1x a boltban már felnött cserepes bazsalikomot és azt szaporítottuk tovább. Olasz kaják tetejére kis parmezannal mindig kell
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
Auchan: Import szlovák zlaty Bazant 269 Ft bizalomkártyával. 2023 márciusi lejárat.
Szlovákiában is drágább
Szerintem országos akció, de én a dunakeszi auchanban löttem a képet. Hagytam 10-12 dobozzal, de ha szóltok egy ottlődörgőnek hoz ki a raktárból ha van még.Paulaner 0.0 % -os dobozos búza is 359Ft. Talán az egyik legihatóbb mentes sör. Ált 450-500 Ft.
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
válasz Top cat #16171 üzenetére
Vigyázat, ez is laktózmentes
-
-
arcsin
senior tag
válasz MADcat #15660 üzenetére
Lazan kapcsolódik, de a sparban most 389 Ft a Bernard Bohemian Lager (0.3 l). A bernardok olyan 700-900ft közt szoktak lenni üveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...