Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
SoundBox #4758 üzenetére
Nem hallottam, illetve technikai adatok alapján nincs sok különbség az elődhöz (SJ5) képest.
Pl az SJ8-SK8 esetében az újabb kapott egy jelentősen nehezebb
[link]
mélynyomót, amiből arra következtetek (mert nem biztos) hogy erősebb is nyilván.
Na itt az SJ5-SK5 esetében ilyen nem áll fennt.
Én sokszor írtam, illetve nem is kell nagyon visszaolvasnod, csak egyet, hogy az újabb nem biztos, hogy jobb hang szempontjából. Kicsit túlzok most, de az emberek többségének azzal, hogy szépen szól, nem lehet eladni terméket...viszont ha teleragasztják mindenféle matricával, hogy miket tud, na ezzel igen.Nekem van több termékem...a régi LG NB3***" soundbarom (3-as sorozat) legalább úgy szól, ha nem jobban(ehhez még normális méretű mélynyomót adtak), mint a jelenleg is kapható LG SJ7 (7-es széria) soundbar. Árban pedig fele annyi volt. Na ez kicsit gáz szerintem....ugye egy helyen össze tudom hasonlítani, tehát egyet tudok mondani nagyon az SJ7 előnyére, ami nem kicsi előny: sokkal nagyobb "tere" van a hangnak, mivel bármilyen távolságba eltudod helyezni a kettő hangszórót egymástól. Egy átlag sounbarnal még a sztereó tered sem lesz meg, mert túl közel van egymáshoz a jobb-bal csatorna. Ilyen szempontból az SJ7 nagyon ott van...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest