Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz
mrlujoak #186 üzenetére
Ja ja igen..
Igen ezt tettem én is. Meglátjuk!
Eredetileg magamnak vettem a telefont, de a párom céges iPhone12-je alkalmatlan arra, hogy napi sok órát intézzen ügyeket, mert merül mint a franc. Ezért az enyém lett az övé és vica-versa. Nem igazán értem mitől ájulnak be az emberek az i-től. Mint telefon szerintem köröket ver rá. Ami OK az az ApplePay meg a kamera (szoftvere), de egyébként egy nagy nulla. -
tony_snow
tag
válasz
mrlujoak #169 üzenetére
Koszi az beszamolot.
Most vettem egy ilyen telot 130-as akcioban. Kizarolag a hosszu uzemido (navigaciohoz) volt a szempont, illetve a vizallosag. Kicsit aggodva olvastam, hogy mennyire gyenge a sd695, de remelem azert egy google maps el fog menni rajta zokkenomentesen. Nagyon gondolkodtam, hogy ez, vagy samsung a34 legyen, egy arban vannak most. Az erosebb, jo az uzemideje, de ez kisebb es megjobb az uzemideje, igy vegul ezt valasztottam, remelem jol dontottem. -
zsdulka
csendes tag
-
Noukoum
veterán
válasz
mrlujoak #106 üzenetére
Elképesztő mennyire funkcionális lett mind a 10 V, mind a 1 V. Persze nem lesz tömegtelefon, ugyanakkor azért sokaknak van igényük a hasznos értékekre, ha tovább mennek ezen az úton akkor még bármi lehet.
Ennek a telefonnak konkrétan egy komoly negatívuma van: lehagyták az értesítési ledet. Remélhetőleg kapnak elég visszajelzést és következő szériára már visszateszik.
-
-
Damos
tag
válasz
mrlujoak #108 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
Gyakorlatilag csak a Samsung és a Sony közül tudok választani, mert iPhone nem fér bele a keretbe, kínai márkák pedig a céges policy miatt egyáltalán nem játszanak (sajnos).
Nekem tényleg csak a kiemelkedő üzemidő és a hívás minősége számít.
A privát telefonomnál azért bőven vannak még elvárásaim, de most ugye céges felhasználásról van szó.
-
Damos
tag
válasz
mrlujoak #106 üzenetére
Szia,
A céges telefonom egy Galaxy A40, megérett a cserére. A főnököm azt mondta, hogy 200 ezer Ft a keret. Én jelenleg a Galaxy A54 felé hajlok (160 ezer Ft Sestore-ból).
Mivel céges felhasználásra kell, nem érdekel a kamera minősége, a lényeg a hosszú üzemidő, mert egész nap telefonálok, szinte megállás nélkül.
Volt Xperia Z-m, nagyon szerettem. Xperia X-et is használtam, de ez nagyon gyorsan gazdát cserélt a gyatra üzemidő miatt.
Lényeg a lényeg, arra lennék kíváncsi, hogy a nagy átlaghoz viszonyítva milyen a hívás minősége, mennyire tisztán hallható a másik fél, és hogy az én hangom milyen minőségű a másik oldalról hallgatva.
10+ óra SoT az nagyon jól hangzik, telefonáláson kívül amire munkaidőben használom, az a Skype és a Viber.
Kedvem támadt nosztalgiázni, ezért jött képbe a 10 V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Öreg receptből dolgozik az új 200 ezres Xperia – van elég trükk a tarsolyában?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest