Új hozzászólás Aktív témák
-
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
Ilyen masinához hol van esélyem webcam drivert találni? Recovery-t már sikeresen szétgyilkoltam, dvd-t nem is kaptam a géphez (újraértékesítésiprogramójee) és magáról az eszközről annyi infót sikerült találni eszközkezelőben(hivatalos honlapon én semmit se találtam), hogy "usb camera"...
De reményeim szerint Ti esetleg tudtok segíteni.
Köszönööm -
nemmaradtnév
tag
válasz
DarkChild #7305 üzenetére
Eleinte jó ötletnek tűntek a Vaio-alkalmazások, de lassan már kezdek teljesen kiábrándulni belőlük... (És most, hogy mondod, tényleg előtte nem sokkal tettem fel a vaio control centert, szóval biztos nincs valós baja)
szpali: Eszembe nem jutott volna, hogy ilyet is lehet
Mindig tanul az ember...
(De sajnos csak 15"-ban létezik és nekem 13-as kéne. Bár legalább most már végre rátudok keresni egyedül is, ha megtetszik valami)
-
nemmaradtnév
tag
VPCSB3L9E típusú masinám ma reggel óta nem hajlandó felismerni a saját akkuját, így bekapcsolás után rögtön hibernálja magát. Nyomkodtam a "battery off button"-t, kiszedtem/visszatettem, de továbbra is úgy érzi, hogy ők már nem lesznek barátok :/
(Kb. egy hónapja használom, eddig nem jelezte, hogy bármi baja lenne az akkunak)Van esetleg valakinek ötlete/hasonló gondja?
-
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni ennek a laptoptáskának a beazonosításában? Egyszerűnek és formásnak tűnik, de ezen a lejárt hirdetésen kívül sehol nem találtam még csak hasonló formájút sem.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eBay
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest