- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Nekem pl volt 2 éve egy 55LG C1, de eladtam és inkább visszamentem egy 65-ös lcd-re. Egy árban voltak és nekem a méret fontosabb volt. Nem akartam fullon se járatni a fényerőt, levéve meg nekem valahogy nem volt elegendő az olednek. Van hogy úgy hagyom a tv-t míg kimegyek konyhába, sokat játszok aztán túlsagosan tartottam a beégéstől. Meg minden nap néztem hogy nem e égett bele valami, ez egy hülye szokás volt. A mostani 2023-asok meg a samsung féle oled biztos jobbak ilyen szempontból, de nekem az lcd is tökéletes. Amin most nagyon gondolkozok az a miniledre való váltás. 65X95L amazon.de-n most 2100 euró + 300 euró cashback a Sonytól ha jól értelmeztem. Így 1800-ért tudnám bezsákolni amit még mindig kicsit sokallok érte, de mindjárt szimpatikusabb mint 2700 eurós induló ára.
Vhiktor: lehet másnak mas a tapasztalata nem tudom. Egy véleményre én nem adnék ha ennyire fontos lenne, hanem utánna járnék jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Alapvetően egy olcsóbb nagy tv-t akartam venni, mert elég keveset használjuk. Az OLED drágább. A samsung OLED-je árban és tudásban még megfelelne, és nem kéne tintingtől sem tartanom, de megfogadtam, hogy tőlük tv-t többet nem veszek. Ha meg is ingonék, elég csak beleolvasnom a samsung topik rendszeresen felbukkanó rémtörténeteibe. A legutóbbi 1-2 napos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest