Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
srácok ebben a telóban használható a vaku zseblámpaként? ha igen akkor hol kell belőni?
-
szumo
senior tag
Szerintem, és ez az én személyes véleményem: Egy készüléket úgy kell megalkotni, hogy ne feleljen meg minden igénynek. Erre példa, amikor egy nagyon jó telefonba csak infra vagy csak kékfog van. Esetleg nagyon jó a menüje, de kicsi a saját memóriája, a memória kártyájának kezelése szörnyű. Vagy jó minőségű képeket készít, de a videói kritikán aluliak, pedig az optika megvan hozzá benne. Talán az, amikor a gombjai, a fogása nagyon jól el van találva, de az mp3 lejátszós része kívánni valót hagy maga után.
Tudom, hogy mindenki tudna ilyen példákat ezerszám felsorolni, és ezzel nem a tervezőket bírálom, mert bizonyos mértékben megvan kötve a kezük.
Emlékezzetek a régi nagy sztárokra T68i, T610i tudom, hogy a részletesség igénye nélkül írtam be típusokat, de ezek mérföldkövek voltak akkoriban.
Szóval ara akarok kijukadni, hogy olykor olykor mintha jobban elengednék a tervezőket, majd a gazdasági osztály adott tételeket lehúz a listáról, mert ha minden jó, akkor ki a fene is akarná megvenni az új modelt, aminek pont az az erőssége, ami a másikban gyengusz volt.Persze figyelik, az adott vásárlóréteget, hogy mire van szükségük, de rákényszerítenek minket a valamit valamiértre. S ez addig így is marad, amíg gazdasági alapon a pénz hajhászása motiválja az emberi fajt.
-
szumo
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #4292 üzenetére
Üdv!
Túlzottan naív vagy. A cégek érdeke (legyen az telefongyártó, vagy kenyérpirító gyár) nem az, hogy nekünk felhasználóknak jó legyen!
Arra utaznak, hogy minnél több pénzt költs el a termékeikre. (lásd: saját memkártya, speciális csatlakozófelületek).
Korrekt az a parasztbácsi aki megtartja a szavát, de nem a multicégek -
apuc
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #4292 üzenetére
Igen..Jobban belegondolva abszolút igazad lehet...
Addíg jó,amíg kapható új,garanciális k800..utána pedíg remélhetőleg lesz már legalább ilyen kamerával is új típusú SE is ..
Ha nem ,akkor az újabb típusúakhoz hasonló kamerával rendelkező nem Cyber shot telóm lesz,mert az újabb Cyber shot-oknál ez csak marketing felirat és nem képminőség..
Ez van
Mindent a profitért,a lehető legolcsóbban legyártani,csak minél több fogyjon belőle..
-
LEFTHORSE1
őstag
Valószinü hogy a Sony áll a dolgok mögött, nem számitottak arra hogy ekkora sikere lessz annak a pár régebbi telónak ezzel óriási konkurenciát csinált a saját fényképezőgépjeinek és mp3 lejátszóinak, igy muszály volt lebutitsa egy alacsonyabb szintre az ezt követő mobilokat. Egyszerü paraszt ésszel ezt lehet kiszürni, én már azt szeretném hogy a Sony vegye meg az Ericsson-t és csak Sony mobilok legyenek, na akkor biztos hogy korektek lennének
-
apuc
őstag
válasz
fateless #4289 üzenetére
Velük volt egy jó kis sztorim,de nagyon off lenne...
a lényeg,hogy mire már a Médiában 34.900-ért megvettem,rá 1 napra hítak vissza hogy mehetek a 29.999-es telefonért..
Röviden:sz@pattak a katalógusukkal,mindegyik áruház valahogyan kidumálta miért nincsen nekik már/még-vagy sosem volt,így kinyomoztam az ügyvez számát/akinek csak az asszisztenséig jutottam,de elmondtam mindent..
rá egy napra várt a telefon az egyik Euronics-ban...
de az Euronics egy sz@r cég...
Nagyon inkorrektek. -
apuc
őstag
válasz
AMD Power #4274 üzenetére
Naná..34900 -ért vehet egy zsír újat a Médiában-ha még van persze..
Nagyon jól adtad el...
Nekem eddíg volt pár telóm,de ezt szeretem a legjobban
Sajnos Se fun lettem..
Pedíg nagyon kacérkodtam ezelőtt egy E51-el-az ingyen internet miatt /Hot-Spotnál pl/
de a kamerája f@s ehhez képest,így inkább fizetek ha netezek..
Sok dologban belehúzott a Noikia és a Samu,de én hűséges vagyok..
Az azért gáz,hogy a k800-asnak a legjobb a kamerája,az újabbak sz@r@bbak..
Még a k810 is,pedíg az jó áron nagyon szuper telcsi ...lenne.. -
zannor
tag
Ja és garanciavesztést ugye nem okoz az új szoftver telepítése?
-
zannor
tag
Üdv!
Vettem a telómhoz egy 2 gigás memóriakártyát, 1920 mega szabadat jelez belőle. Le kell formázni a kártyát és ha le kell akkor hogyan? Még valami, szoftver frissítést hogyan kéne csinálni szedjek le a T-mob oldaláról új frissítést vagy a SonyEricson oldaláról?
-
AMD Power
titán
Hiányzik ez a telefon.
-
apuc
őstag
Többet fizet a CNN ha a melletted lezuhanó gépről /amit CSAK TE videózol/fényképezel le/ nem "csak" élvezhető fotókat vesz tőled,hanem élvezhető videót is..
Lásd anno a concord repcsi lezuhanása-ott nem kis lóvét kaszáltak akik levideózták....
Pl.soha nem lehet tudni..Aznem alszik..
Vagy ha egy ufó landol a szomszédban..
Vagy bármi -
szumo
senior tag
Áruljátok már el, hogy miért annyira fontos a nagyfelbontású "jó minőségű" videó felvevő egy telefonba? Ezt így soha nem értettem
Mert a fényképező az rendbe, pl én is rászoktam, hogy ha kimegyek terepre akkor nem kell vinnem a böszme nagy céges "kőbaltát". S ellentétben a nokiával, az SE telót a telepítéstől eltiltott gépre is feltudom nyomni usb-s kábellel, mert pendrive-ként ismeri fel a gép.Na szóval mitől jó a nagyfelbontású videó felvétel a telefonba?
-
jarre
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.A k800-as videofelbontása miért olyan gagyi?Szinte élvezhetetlen.Illetve létezik a SE platformján VGA(640x480),vagy QVGA videofelbontású mobil?Ha nincs akkor várhatóan kb mikor jellennek meg a minőségibb videofelbontású SE telók?Vagy csak a Nokiáéknál szokás a jobb video?Előre is köszönöm A VÁLASZOKAT![P:L][/P]
-
ans
aktív tag
MM Árkádban 30valamennyi (talán 34), és volt még vagy 10 db.
-
zs.tom
tag
Köszönöm!
-
Nem értelek...
Elvileg a gyártó vagy a szolgáltató oldaláról/ügyfélszolgálatától lekéred a beállításokat, azoknak működnie kell(ene)...
Az szokott lenni a baj a Sony Ericssonokkal, hogy a beállításokat nem elég kitörölni az adatfiókok közül, még az internetbeálítások közül is ki kell szedni azokat.
Majd ezután lekérni a beállításokat újra, amennyiben szükséges, az internetprofilok között aktiválni a megfelelőt, majd a készülék ki-bekapcsolása után már működik is -optimális esetben. -
zs.tom
tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet normális internetprofilt létrehozni, ami működik is?
-
zannor
tag
Üdv!
Nemrég vettem egy k800i-t a T-mobnál. Az lenne a kérdésem, hogy a kijelzőn a térerő ikonja mellett van mégegy ikon kékes színű 3 karikával. Az mi a fenének a jele? Mert még nem tudtam rájönni sajna és kíváncsi lennék rá.
-
Sipi16
őstag
Oks.
Csak "fontos" videó volt és eléggé ciki, hogy nem tudja lejátszani.
-
Sipi16
őstag
Hali.
Ma szembesültem egy kis hibával ami eléggé zavar. Vagyis az, hogy nokia 6234ről küldtem videót (640X480-as felbontásút) és nem játsza le.Csak hangként ismeri fel. A neten próbáltam rajta sw-t frissíteni, de azt mondta, hogy a legújabb van rajta. Valami tipp?
-
zs.tom
tag
Annyi, hogy akkor nyomtam meg, hogy OFF, amielőtt elkezdtem írni!
-
zs.tom
tag
Mert lecseréltem a menu.ml filet citybeat-osra és azzal nem megy a gyári lejátszó!
-
-
zs.tom
tag
Lenne egy kérdésem!
Nem tudja valaki, hogy a KD playerben hogyan lehet lejátszani zenét, mert amikor menyitom, hogy music/all tracks akkor nincs ott semmi!
Pls valaki help!!! -
zs.tom
tag
Én telefont nem szoktam berakni a szebembe úgy, hogy van valami már bent! Pont ezért, hogy nem kopjon a festék meg nehogy megkarcolódjon, dehát úgy néz ki, hogy ez mindegy.
gizda: már írtam pü-t!
-
zs.tom
tag
Nekem 1 hét alatt lekopott az összes felirat a lencsevédőről kivéve a 3.2-őt!
-
joey04
titán
válasz
AMD Power #4228 üzenetére
a vastagság még rendben lett volna nekem de az a lencsevédő...2szer vettem K800at mind a 2 vadi új és ahogy a dobozból kivettem már akkor mozgott egy kicsit.("dícséretes" hogy ennél jobban az éves használat alatt sem kopott.)
Viszont használhatóságon ez nem ront egy kicsit se szóval aki ilyet akar venni vegyen nyugodtan.
-
zs.tom
tag
Pls valaki küldjön egy linket, hogy hol találok jó custom menüket ehez a telóhoz!
Előre is köszönöm! -
zs.tom
tag
Ja én azt hittem az új 30k!
-
zs.tom
tag
Kössz!
Én 37k-ért vettem használtan! -
kártmen
csendes tag
Skacok futás!
Euronics-ban 29990ft -
Szepy
csendes tag
üdv
a probléma megoldódott, bár nem könnyen... a vodánál szembesítettek azzal a ténnyel, hogy a 2. szerződéshosszabbítás miatt b kategóriában 10k-ért vehetem meg a v640-est, rákérdeztem így mennyi lenne a k800, és végül csak ezt választottam 20-ért
jupííí
-
zs.tom
tag
Hello!
A gif-es cuccot azt is a menu mappába kell bemásolni? Mármint ugye xs-el. -
Selendis
csendes tag
Szia!
Ezen a telón nem mennek a flash menük, ha jól tudom ilyen flash lejátszó csak a walkmanokban van. És is kísérleteztem menükkel, van egy pár jó ami .gif képekre cseréli le a menü ikonokat, azok is marhajól néznek ki, viszont akkor a gari ugrik... Itt találsz ilyen cuccokat meg van leírás is h h kell feltenni őket: [link]
-
Szepy
csendes tag
Sziasztok!
a tanácsotokat szeretném kérni! régóta filózok a k800-ason, de most a vodánál a v640i-t 15k-ért "osztogatják" (a k800i 25k). tulképpen fényképezésre nem használnám, arra ott a digitgép. így szerintetek megéri a v640, vagy inkább a plusz 10esért a k800i??? azért vagyok nagy dilemmában, mert elég sokat böngésztem a fórumot, és csupa jót olvastam róla...
előre is köszi a tanácsokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest