Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én fotoztam már mind2vel de canon powa
ezeket egy a300-al csináltam pl:
http://www.partyarcok.hu/20041023experience_1.html
http://www.partyarcok.hu/20040917zenith.html -
törölt tag
vegyél canon-t (a 75-85) /a 4 aksi azért jo mert nem kell várni amig a vaku töltödik, tovább birja stb)
vagy ha sok pénzed van akkor fuji s5000/5500 -
golyani
addikt
hi nekem is ilyen gépem van szerint jó(majdnem nagyon jó 0,001 hiányzik hozzá
))
ha ökörködik vele az ember egy kicsit (kb2 napot) akkor utána azt mondom h minimum 50-60%-os képkészítési arány.
anyámékra még a boltba rátukmáltak egy 128-as memkártyát 18 k-ér holott annyiér 256-osat kaptunk volna a szomszéd számtech boltba. -
g@bo
nagyúr
memory stick pro 256 10900+fa www.nanotrade.hu nál vettem, de az 512-es a www.digitcam.hu ldalon 22xxx+fa
( a www.depo.hu oldalon olcsóbban hirdetik, és ha mondod hogy ott láttad, olcsóbban is adják... )
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
bogingrol
aktív tag
hat...nekem is folemesztette egy rakat nettomat a 256 mb mstick ,en meg egyelore nem nagyon bantam meg,csak nem tudok szinte semmit sem talalni a neten vele kapcsolatban (teszt, szakvelemeny stb nem leirasra gondolok),amugy egesz jokat mondogattak a haverok rola (lencserol foleg)
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
én most vettem.
eleinte nem sikerült 1 kép se.... majdnem fölhözvágtam. mára elértem a 70%-os ''sikerült'' képek arányt. ez annak köszönhető hogy kezdem kitapasztalni a kézi beállíásokat, mert full automatán nem minden esetben ( fényviszony mellett ) jeleskedik a gép. manuális módokkal viszont szépeket lehett kattingatni.
összességében kellemes, jó képeket készit, bár lehet hogy utólag a canon a85-öt venném az olcsóbb cf kártya miatt. ( bár az meg 4 elemmel megy...) -
bogingrol
aktív tag
Ha valakinek van tapasztalata velemenye a geppel kapcs. orulnek ha leirna, mert hogy erdekel.Mondjuk ezert nyitottam ezt a totyikot
! Esetleg ha tesztet talal valaki (nekem nem sikerult, gyik vagyok) annak is orulnek!Elore is koszi.Hja! es Pesten hol lehet tartozekokat venni hozza?(vizallo tok pl)Elore is kosszentyu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
))
! Esetleg ha tesztet talal valaki (nekem nem sikerult, gyik vagyok) annak is orulnek!Elore is koszi.Hja! es Pesten hol lehet tartozekokat venni hozza?(vizallo tok pl)Elore is kosszentyu!