- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én fotoztam már mind2vel de canon powa
ezeket egy a300-al csináltam pl:
http://www.partyarcok.hu/20041023experience_1.html
http://www.partyarcok.hu/20040917zenith.html -
törölt tag
vegyél canon-t (a 75-85) /a 4 aksi azért jo mert nem kell várni amig a vaku töltödik, tovább birja stb)
vagy ha sok pénzed van akkor fuji s5000/5500 -
golyani
addikt
hi nekem is ilyen gépem van szerint jó(majdnem nagyon jó 0,001 hiányzik hozzá
))
ha ökörködik vele az ember egy kicsit (kb2 napot) akkor utána azt mondom h minimum 50-60%-os képkészítési arány.
anyámékra még a boltba rátukmáltak egy 128-as memkártyát 18 k-ér holott annyiér 256-osat kaptunk volna a szomszéd számtech boltba. -
g@bo
nagyúr
memory stick pro 256 10900+fa www.nanotrade.hu nál vettem, de az 512-es a www.digitcam.hu ldalon 22xxx+fa
( a www.depo.hu oldalon olcsóbban hirdetik, és ha mondod hogy ott láttad, olcsóbban is adják... )
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
bogingrol
aktív tag
hat...nekem is folemesztette egy rakat nettomat a 256 mb mstick ,en meg egyelore nem nagyon bantam meg,csak nem tudok szinte semmit sem talalni a neten vele kapcsolatban (teszt, szakvelemeny stb nem leirasra gondolok),amugy egesz jokat mondogattak a haverok rola (lencserol foleg)
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
én most vettem.
eleinte nem sikerült 1 kép se.... majdnem fölhözvágtam. mára elértem a 70%-os ''sikerült'' képek arányt. ez annak köszönhető hogy kezdem kitapasztalni a kézi beállíásokat, mert full automatán nem minden esetben ( fényviszony mellett ) jeleskedik a gép. manuális módokkal viszont szépeket lehett kattingatni.
összességében kellemes, jó képeket készit, bár lehet hogy utólag a canon a85-öt venném az olcsóbb cf kártya miatt. ( bár az meg 4 elemmel megy...) -
bogingrol
aktív tag
Ha valakinek van tapasztalata velemenye a geppel kapcs. orulnek ha leirna, mert hogy erdekel.Mondjuk ezert nyitottam ezt a totyikot
! Esetleg ha tesztet talal valaki (nekem nem sikerult, gyik vagyok) annak is orulnek!Elore is koszi.Hja! es Pesten hol lehet tartozekokat venni hozza?(vizallo tok pl)Elore is kosszentyu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))
! Esetleg ha tesztet talal valaki (nekem nem sikerult, gyik vagyok) annak is orulnek!Elore is koszi.Hja! es Pesten hol lehet tartozekokat venni hozza?(vizallo tok pl)Elore is kosszentyu!