- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
Felesleges Ninja-t venni, maximum 5°C-kal lenne jobb, szélsőséges esetben 10-zel, és kerül 3-4x annyiba...
Hogy egy konkrét tipushoz készül-e modbios, és hogy mikor, az lutri, sajnos nem lehet erre építeni, nem mellesleg modbios-szal is max. +0.1V érhető el, ami az én esetemben rögtön kevés is lenne. (2400MHz körül lenne a max., nekem ez a szabadság és a +100-150MHz megér 2-3k-t) -
VaniliásRönk
nagyúr
Alapon 1300 alatt pörög az AC Fan 92, így 33-37°C között ingadozik, teljes terhelés alatt valamivel 50°C fölé kúszik. (2-3 óra CS:Source után max. 55°C volt, mellesleg ez a game nem csak a legjobban fűt, de a legkisebb hibánál elszáll, jobb stabilitástesztelésre mint bármilyen teszt/nyúzóprogi
)
ftc: Nekem is tetszenek az ASRock alaplapok, mert ugyan koppintott ASUS, de legalább olcsó (nem kicsit, nagyon!), viszont ezt sem venném meg a VCore durva limitálása miatt...
-
VaniliásRönk
nagyúr
A Geil csak drága, semmivel sem jobb, ha minőséget akarsz kapni a pénzedért, akkor Corsair, én mondjuk a Kingmaxot kedvelem a legjobban, de arról hallottam már rosszat DDR2 fronton, ha egy helyen veszed az alaplapot és a ramot akkor mindenképpen próbáltasd ki benne.
Egyébként ezután a kis rizsa után csatlakozok ftc kollégához. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha neked ez a 3k (ennyivel kerül többe boltban a KN9 18k) megéri amit leírtál akkor egészségedre.
Volt ASUS alaplapom is régebben, nem véletlen nem szeretem.
ftc: Annyival egészítenélek ki, hogy a GigaByte is alkalmatlan tuningra, és ahogy írtad is, ha nem akar tuningolni az ember fia, akkor tökéletesen megfelel egy ASRock/ECS alaplap is, de ha már drágábban veszek alaplapot, akkor értelme is legyen!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged