- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #9164 üzenetére
"Az FX-es Giga lapok is ezt csinálják, azaz a BIOS-reset csak CMOS clear-rel érhető el, de szerintem te is olvastad a Phenom topicban."
Ezt találtam ezzel kapcsolatban a manualban (összes 780/790-es lap):
Note: If your system fails to boot after overclocking, please wait for 20 seconds to
allow for automated system reboot, or clear the CMOS values to reset the board to default values."de azt a nyomorék NB szorzót nem lehet állítani, ami nem-BE Phenomnál viszont gond"
A 780G alapú Gigáknál már lehet, Memory Controller Freq. címszó alatt. Csodálkoznék, ha előbb-utóbb nem kerülne be a 790-es lapjaik BIOS-ába is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- VLC Media Player
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest