Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel találgatós topik
- UHD filmek lejátszása
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Corsair tápok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pl az elején a Fleetstar-t simán benéztem, gondoltam majd lesz valami taszk, ahol megmutatja, hogy hogyan kell megjavítani, aztán el is feledkeztem róla. Egy idő után persze leesett...

Nem baj, hogy van garázs nélküli pálya, csak valahogy logikátlan nekem az egész a trailer store-ral... a Mudrunner logikusabb volt szerintem, ott egy pályán sokszor több garázs is volt, mégsem éreztem túl könnyűnek. De mindegy, ez csak az én becsípődésem, a játék úgy jó, ahogy van.
A tükörjég pl a tavon egy dolog, ott még elvagyok lánc nélkül, de a Kola félszigeten vannak teljesen lejegesedett utak és sziklák, ahol a Tatarinnal nagyon kínlódós, vagy nem is tudtam átjutni. De persze a láncos Tatarin már nagyon overkill lenne...
#762 Triathlete: azért mindennek van határa
A trailer store-t tudatosan nem használom, csak ha már nagyon elegem van és nincs kedvem plusz egy repetitív körhöz egy fuel trailerrel... a recovery-t se nagyon használom, inkább a játék elején éltem vele, amíg kevesebb járművem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel találgatós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- UHD filmek lejátszása
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Linux kezdőknek
- Tagadja az NVIDIA, hogy PC-gyártót vásárolna
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 128/8GB Blue
- Apple Watch Ultra 2 2023, GPS + Cellular , Titanium 49mm , 3ÉV Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest