Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Egér probléma
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pl az elején a Fleetstar-t simán benéztem, gondoltam majd lesz valami taszk, ahol megmutatja, hogy hogyan kell megjavítani, aztán el is feledkeztem róla. Egy idő után persze leesett...

Nem baj, hogy van garázs nélküli pálya, csak valahogy logikátlan nekem az egész a trailer store-ral... a Mudrunner logikusabb volt szerintem, ott egy pályán sokszor több garázs is volt, mégsem éreztem túl könnyűnek. De mindegy, ez csak az én becsípődésem, a játék úgy jó, ahogy van.
A tükörjég pl a tavon egy dolog, ott még elvagyok lánc nélkül, de a Kola félszigeten vannak teljesen lejegesedett utak és sziklák, ahol a Tatarinnal nagyon kínlódós, vagy nem is tudtam átjutni. De persze a láncos Tatarin már nagyon overkill lenne...
#762 Triathlete: azért mindennek van határa
A trailer store-t tudatosan nem használom, csak ha már nagyon elegem van és nincs kedvem plusz egy repetitív körhöz egy fuel trailerrel... a recovery-t se nagyon használom, inkább a játék elején éltem vele, amíg kevesebb járművem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest