Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- GeForce 7800 GS AGP
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Én pl az elején a Fleetstar-t simán benéztem, gondoltam majd lesz valami taszk, ahol megmutatja, hogy hogyan kell megjavítani, aztán el is feledkeztem róla. Egy idő után persze leesett...

Nem baj, hogy van garázs nélküli pálya, csak valahogy logikátlan nekem az egész a trailer store-ral... a Mudrunner logikusabb volt szerintem, ott egy pályán sokszor több garázs is volt, mégsem éreztem túl könnyűnek. De mindegy, ez csak az én becsípődésem, a játék úgy jó, ahogy van.
A tükörjég pl a tavon egy dolog, ott még elvagyok lánc nélkül, de a Kola félszigeten vannak teljesen lejegesedett utak és sziklák, ahol a Tatarinnal nagyon kínlódós, vagy nem is tudtam átjutni. De persze a láncos Tatarin már nagyon overkill lenne...
#762 Triathlete: azért mindennek van határa
A trailer store-t tudatosan nem használom, csak ha már nagyon elegem van és nincs kedvem plusz egy repetitív körhöz egy fuel trailerrel... a recovery-t se nagyon használom, inkább a játék elején éltem vele, amíg kevesebb járművem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest