- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Apple asztali gépek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elérhető a Fractal Scape
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HP notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Nekem is a szokásos torrent/msn-es problémám van, most láttam hogy van új FW, 1.8-as, ami 05.22-én jött ki a routeremhez(752.8576). De amikor tenném fel, azt írja ki, hogy File verification failed. Na most ilyenkor mi az annya van? -
Yushchenko
őstag
Hát emberek én már teljesen kikészültem ezzel a routerrel. Frissítettem firmware-t, virtual server-be beállítottam a a portokat, de nem jó, ledobál, eddig csak torrent alatt, mostmár csak úgy simán is.
-
Yushchenko
őstag
Nem dobom ki a routert az ablakon... Nem dobom ki a routert az ablakon... Nem dobom ki a routert az ablakon...
-
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #964 üzenetére
Firmware csere mindent megoldott
-
Yushchenko
őstag
NEMigaz! minden dobre, aztán egyszer csak elmegy a net a wifis gépen és csak pouter restart segít.
-
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #959 üzenetére
Na mostmár látom a hálózatot, de nmtok rácsatlakozni
-
Yushchenko
őstag
Ahoj! Boldog karácsonyt mindenkinek!
Szóval mostmár megy a notin a wifi, a routert is beálítottam elvileg, de hiába keresek rá a notival a wifire nem találja. Mit bénázhatok el?A wireless be van kapcsolva meg minden
-
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #951 üzenetére
Probléma megoldva. Mivel eddig USB-n jött a cucc, le kellett szedni a drivert és újraregisztrálni a modemet
-
Yushchenko
őstag
Stiasztok!
Vettem ma én egy ilyen routert: SMCWBR14-G2
Chellom van, és amikor a EZ 3-click wizard-dal ismertetném fel a cuccot, lefagy valami Overflow hibávalNemtom mit csináljak
Az smc oldalán nem találtam drivert meg semmit hozzá
help me plz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest