- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
''Nem. Routereken keresztül általában nem szoktak webes modem felületet nézni, mert nem kap lan ip-t(de mostanában hallottam hogy már van olyan router amin keresztül lehet)''
Tenyleg nem kap, de ez nem problema, mert mint emlitettem, nem is ker, mert van neki sajat. A chelloeknal hasznalt motorola modemeknel 192.168.100.1 A kerdes inkabb az, hogy ha erre a cimre csatlakozol, elroutolja-e neked a router. Eddig 3 routerrel probaltam, mindharommal ment. Persze ez kabelnetre igaz. ADSL-nel eleg nagy valoszinuseggel nem fog mukodni. Ennek az oka az, hogy a router wan portjan egy pppoe kapcsolat epul fel, ami a szolgaltatonal vegzodik, minden csomag tovabbitasara ezt hasznalja a router, igy a csomagok nem jutnak el a modembe. Nem probaltam meg, de ha megszakitod a routeren a netkapcsolatot (esetleg atrakod dhcp-re) akkor el kene erned a modemet.
''közvetlenül géphez csatlakoztatva sem kell feltétlenül lan ip neki, csak ha meg akarjuk nézni webes felületét''
Ezzel a mondatoddal kivancsiva tettel. Adott egy gep meg egy modem (nincs router) mit szeretnel csinalni, ha nem a webes feluletet akarod elerni?
''és még mindíg az a kérdés hogy milyen ip-t ad a modemnek''
Es harmadszor is, nem ad ip-t a modemnek, mert wan porton nem kuld ki dhcp csomagot, es a modem nem is ker ip-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelenési dátumot kapott a Syberia Remastered
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest