Hirdetés
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
''Nem. Routereken keresztül általában nem szoktak webes modem felületet nézni, mert nem kap lan ip-t(de mostanában hallottam hogy már van olyan router amin keresztül lehet)''
Tenyleg nem kap, de ez nem problema, mert mint emlitettem, nem is ker, mert van neki sajat. A chelloeknal hasznalt motorola modemeknel 192.168.100.1 A kerdes inkabb az, hogy ha erre a cimre csatlakozol, elroutolja-e neked a router. Eddig 3 routerrel probaltam, mindharommal ment. Persze ez kabelnetre igaz. ADSL-nel eleg nagy valoszinuseggel nem fog mukodni. Ennek az oka az, hogy a router wan portjan egy pppoe kapcsolat epul fel, ami a szolgaltatonal vegzodik, minden csomag tovabbitasara ezt hasznalja a router, igy a csomagok nem jutnak el a modembe. Nem probaltam meg, de ha megszakitod a routeren a netkapcsolatot (esetleg atrakod dhcp-re) akkor el kene erned a modemet.
''közvetlenül géphez csatlakoztatva sem kell feltétlenül lan ip neki, csak ha meg akarjuk nézni webes felületét''
Ezzel a mondatoddal kivancsiva tettel. Adott egy gep meg egy modem (nincs router) mit szeretnel csinalni, ha nem a webes feluletet akarod elerni?
''és még mindíg az a kérdés hogy milyen ip-t ad a modemnek''
Es harmadszor is, nem ad ip-t a modemnek, mert wan porton nem kuld ki dhcp csomagot, es a modem nem is ker ip-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest