Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
KillHates #3712 üzenetére
Én egy beszerezhetetlen SilenX IXM-40-14 tápra gondoltam embör
Neked egy ilyen berendezés beszerzése nem okozhat problémáttome: 3200-n alapfeszen meg se kottyan a lapnak
Hozzátartozik mondjuk, hogy még nem prime-oltam ki a tuningot. Lehet, hogy 2perc után hibázna. Ma feljebb merészkedek és ráküldöm a prime-ot is
És hogy ne legyen annyira OFF: SLI
-
Quan-Chi
őstag
válasz
KillHates #3713 üzenetére
jó az a Corsair, tán az 1ik legjobb tápnak tartják most! de az tény hogy az Asus külsőre végtelenségig igényes , bazi nagy mindent tartalmazó doboz! a táp háza is hibátlanul megmunkált és nikkelezett , igényes és nagyon hosszú kábelek alsó tápos házaknál ez nagyon fontos ! bent látszanak a bazinagy ezüst színű bordák és a Led-es folyadék csapágyas Sunon venti ! tény hogy megkérték az árát rendesen! de egy külön életérzés
a következő gépembe a 850Wattosmodell kerül majd
-
tome.jr
addikt
válasz
KillHates #3685 üzenetére
Ha jól tudom HCF-es lap nem tudja teljesen lekapcsolni a VGA-t csak valami powerplay szerűvel visszaveszi a teljesítményt.
Azért az nv chipsetet ne írjuk le teljesen, legjobb tuning eredményeim ilyen lapban születtek:
Valami CPU-z bug miatt nem lett valid.
hito: Az a kártya olyan nulla, hogy gyengébb mint az alaplapi 9300. Kipróbáltam én is egy ilyennel a lapomat de elsírtam magam annyira sz@r volt.
-
tome.jr
addikt
válasz
KillHates #3681 üzenetére
Hát persze hogy tudja, ha pakolsz bele jófajta 8400 GS-t vagy 8500 GT-t
hito: Háááát
Akkor nézzél gyorsan egy Prime-ot olyan 4000 Mhz körül valami C2D-vel. Ha lefutott akkor majd visszatérünk a témára.
Egyébként tényleg próba cseresznye a tuning de nagy reményeket ne fűzzél hozzá. Mondjuk azon is múlik milyen játékra, milyen felbontásra, milyen szűrőkkel akarod használni a rendszert.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
KillHates #2403 üzenetére
Ez a varázslatos ebben.
Megpiszkálsz valamit, aztán húzhatod mellé szintre a többit.
Azt hiszem most belövöm a teljesítményt a Crysishez, aztán az
elkövetkezendő 1 évben azzal elvagyok, mert a Farcry 2 úgysem
tetszik, hogy semmi sci-fi nincs benne, az Alan Wake meg csak
nem kajál nagyobbat, mint a Crysis. Komolyabbak meg nincsenek
kilátásban mostanság. -
fiATHaLON
őstag
válasz
KillHates #2402 üzenetére
Hát itt egy ph-s tesztben is úgy olvastam, meg az asus
oldalán is az van, hogy 680i...
Remélem ez a ram dolog nem zavar be plusszban majd.
Amúgy mik a jelenségek, ha nem sli a ramom?
(geil ultra 800)
Bevallom nem választottam volna sli-t, mert beszarás,
hogy több éve létezik, és még mindig gyerekcipőben jár
ahogy nézem, de még mindig jobb választás egy kis
többlet teljesítményre, mint a botrányos 9xxx széria. -
fiATHaLON
őstag
válasz
KillHates #2397 üzenetére
Ok, nagyon köszönöm.
Valószínűleg most sikerül beszereznem egy P5N32-E SLI
lapot. Akkor ezekszerint biosfrissítéssel közel 780-ast kapok?
Ez a Quad dolog meg nálam úgy néz ki, hogy igazán
utálnám fogni a fejem, mikor kijön az Alan Wake, mert
az meg pont elkezdi a divatot, és kihasználja a quadot.
Ez az sli téma értem, hogy ahol nem támogatott, ott nem hoz
látványos gyorsulást. De olyan azért nincs ugye, hogy annyira
nem támogatott valahol, hogy még be is kavar, és szarabb teljesítménye
lesz, mint egy egykártyás megoldásnak?Még talán annyi, hogy kicsit a kijelentéssel világítottad meg a kérdésem,
vagy én kérdeztem rosszul...
Mi az az sli ram?
A videokártyák ramja, és akkor ezekszerint darabonként 600Mhz-en mehetnek?
Szóval ezt nem értem, meg ha már szóbakerült, akkor az hogy van, ha bent
van 2 kártya, akkor mindkettő teljes értékeken (ram,gpu stb) fut, esetleg
húzni is lehet őket?
Ezekre is köszönök egy esetleges választ -
Moretimer
aktív tag
válasz
KillHates #2377 üzenetére
Hali!Köcce a gratot,és a hasznos infókat.
Azthiszem későbbre teszem a 4G-s prci megvételét.
Először megízlelem a Quad-dal az Sli ízét.
[link]
Ehhez a ramhoz mit szólsz?Sok jót hallottan felőle,és a Grucial felől.
A deszkára rápróbáltam 1 kolegánál,de kicsit bunkó voltam a 25K-s ígéretemmel
1ébként ha jól tudom eladó a tied,mert jön a 780-as.....nem de? -
Moretimer
aktív tag
válasz
KillHates #2375 üzenetére
Szóval...jövő héten rakom össze a gépet:e-VGA 8800gts 512,evga 680sli deszka,és q6600.
Ram felől még nem döntöttem.Mit gondolsz kihajt 2 gts-t a quad,vagy valami nagyobb kell?U.I.:Azthittem valami nagyon spéci cuccod van a 9450 láttán.
Nem néztem még utána annyira nem vagyok benne.Ez vonatkozik a bios sütögetésre is. -
kovbela44
csendes tag
válasz
KillHates #2291 üzenetére
Mar probaltam kulon-kulon, teljessen jol mukodnek a kartyak...
Probaltam felcserelni is oket, illetve BIOS-ban a masodik PCI-E slotra definialni a master-t de az sem segitett
Jelenleg a legfrissebb meghajtokkal probalkozom (nem beta).Szoval passzolom a kerdest, lovesem sincs, hogy mi lehet a problema.
Ezert is gondoltam, hogy segitseghez folyamodok itt a forumon, hatha valaki tudja a megoldast - mar talalkozott ilyennel es megoldotta. -
törölt tag
válasz
KillHates #2234 üzenetére
everest, de van a win nek is alapból, vagy ő is jónak tűnik ha a tesztek alatt tényleg végig 100%-on hajt akkor több mint valószínű hogy a proci fogja meg. ha nem akkor a kari gyengébb, vagy csak az egyiken van tuning, a többek meg biosbuherátorok. érdemes tesztelni, hátha. majd az eredményeket postold vagy pm-ben dobd át hogy kiderüljön mi volt a szűk.
op 32 bites? akkor nem is lát 4 gigát
akkor csak asus bácsi dolgozik vele? az enyém pont asus
de most kényszerpihizik, jelenleg a komplett gépem eszik annyit mint a gtx, és játékokon kívül nekem bőven jó
-
törölt tag
válasz
KillHates #2232 üzenetére
hááát ez érdekes.
az ilyen teszteket soha nem szeretem, ha tesztelünk legyen leírva a tesztkörnyezet is, spec, driver vs 3dmark szempontból.ennyi visszaesést tud okozni ha használod az xp/vistát, ha az első mérések szűz opon futottak, akkor nagy eséllyel csökkent 2-3 kitudja hány hónap alatt a mért pontszám, a háttérben futó progik miatt. megint más kérdés hogy nem sikerült monitorozni a procit közben hogy hol és mennyire limites? az ilyen hallottam valahol hogy azt írták hogy az unokatestvérük látta amint két ember a buszon beszél róla szerintem annyira nem lényeges, mérni kéne hogy hogy oyzlik el a prociterhelés, az megmondja a frankót, nem hőbörögni kell
az meg hogy a 680i szar lap lenne? hát kinek mi a szar. nem megy 600-as FSB-n de egy jobb prociból így is ki lehethajtani a szuflát. Melegszik, van vízhűtés. drága? ott az aláírásom
nincs megoldhatatlan probléma szerintem. én meg voltam/vagyok elégedve vele.
a biosban frankón nem tudom hol van, soha nem kellett használnom (2g bőven elég volt -
törölt tag
válasz
KillHates #2230 üzenetére
a remap akkor jó, ha a ringyóz nem látja mind a négy giga memóriát, ilyenkor érdemes bekapcsolni, mert lehet, hogy a Peripheral Component Interconnect (jellemzően PCI) felülírja egy részét. Ha bekapcsolod, akkor ezt a 4 giga címzése fölé teszi, ez amennyire tudom asus sajátosság, lehet máshol is előfordul, a biosban, erről nincs infóm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest