Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie303
őstag
válasz
Strottler
üzenetére
wvdial: Bővebben: link
-
eddie303
őstag
válasz
Strottler
üzenetére
A segítségrõl: szívesen

Hogyha más ablakkezelõt akarsz választani X-nek: van egy olyan parancs, hogy xwmconfig.
Hibaüziket mit ír ki? Connection to X-server lost blabla? Szerintem az nem baj, míg magától nem lépik ki.
Mplayer GUI felületéhez a parancs: gmplayer. Nálam legalábbis, DE elõtte le kell tölteni 1 skint hozzá, s be kell másolni az mplayer/skin könyvtáron belül (ami nálam /usr/local/share/mplayer/skin) egy default alkt-ba, azonkívül az mplayer/font könyvtárba fel kell installálni az alapértelmezett fontot, amit megint tõlük kell letölteni.
Betárcsázóprogramhoz nem tudok hozzászólni, mivel LAN-on van netem, szerintem ha nincs wvdial slackhez, akkor érdemes megpróbálni a linuxpackages.net-en. Az igazság az, hogy telefonos nethez nincs sok tapasznyalatom
Legalábbis Linux alatt csak kppp-t használtam.
Függõségeket leghamarabb úgy tudod ellenõrizni, hogy megpróbálod a programot parancssorból egy terminálablakból indítani, akkor általában elsírja minden baját, én úgy szoktam utánanézni, ha valami nem megy. Meg a wmaker menüpont se biztos, hogy pont rá mutat
wmakernek meg nem tudom, mit hol kell konfigurálni, azt se igen használtam, fluxboxot már inkább.
A doksikat, amiket felraktál a /usr/share/doc/Linux-FAQs és a /usr/share/doc/Linux-HOWTOs kt-akban kapod meg. Általában nekem hamarabb megy rágooglezni egy problémára, mint howtokban keresgélni. Milyen hangkártya? Hátha hamarabb be tudom linkelni a doksit hozzá, mint ahogy Te megkapod Howto-ban
Heroes3: imádom, nekem is megvan
leghamarabb: mkdir /mnt/loopfs
mount -o loop /a/kt/ahol/van/heroes3-blabla.iso /mnt/loopfs
Elvileg a /mnt/loopfs-ben el kell érd a tartalmát ezután. S lehetõleg X alól csináld, mert akkor lesz grafikus installered:
cd /mnt/loopfs
sh setup.sh
Lehet, hogy nem Setup.sh, hanem install.sh de ezt már megkapod
Muszály elébe az sh, mert sajna a CD-n nem futtatható másképp, mivel nincs x attribútuma.
Magyar nyelvü Slack levlistáról nem tudok, de ott a hup.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest