-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hunluigi #14931 üzenetére
Marha jó ez a blokk, ha kap olajat, melegítve van akkor eszméletlen sok km-t benyel ahhoz képest mit várnál egy koreaitól.
Mi már átléptük az 51 ezret is (3. éve van nálam, 32-vel vettem). Jót is mennek nem hittem volna, hogy tudja utassal a 120-130-at de tudja és tartja.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen kamerát (SJCAM SJ4000) és webkameraként is használnám, viszont nagyon melegszik. Illetve számomra érthetetlen módon foylamatosan be van kapcsolva a képernyője ilyenkor. Nem lehet kikapcsolni?
-
zsoca29
tag
válasz
Vismajor01 #14927 üzenetére
Igen van hozzá olyan talp.Én is sisakon meg kormányon szoktam használni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ciccuka #14900 üzenetére
Az volt, tesztek szerint jó volt... de telefon speciel már siránkozott a kártyára.
@hunluigi: Köszi, tudod a Husáng ha jól van tartva nő mint a dudva!
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Gyárilag sj4000+-hoz kapott kellékek közül van olyan amivel biztonságosan sisakra lehet rögzíteni motorozáshoz?
Köszi =) -
-
p3tya92
újonc
Üdv ismét!
Most egy olyan kérdésem lenne, hogy SJ4000-es szériához lehet-e valami úton-módon külső mikrofont csatlakoztatni? Szétszedni nem szeretném meg forrasztgatni a belsejében, mert láttam olyan videókat amikben úgy át lehet alakítani. Valami olyasmi kábelre gondoltam mint például GoPro 3-hoz lehet kapni átalakítós kábelt. Esetleg az jó lehet ehhez is? -
kentucky
őstag
Akartam frissíteni SJ4000 Wifi-t. Azt írták elég ha fullra fel van töltve. Frissítő fileal bekapcsoltam, egy darabig felső narancssárga led világított aztán átváltott a kékre. Nem reagál semmire. Rádugtam a töltőre most a piros is világít. Sikeresen brickeltem?
-
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #14916 üzenetére
Nem volt jó a fw leszedtem a gyárit ami volt rajta úgy már jó lett..
-
p3tya92
újonc
válasz
sityupityu #14916 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A kamerát így vettem használtan. Eddig még nem próbálkoztam firmwire frissítéssel vele. -
-
Annamari011
újonc
Sziasztok!
Korábban nem használtam akciókamerát, most vásárolt SJCAM SJ4000 wifi-vel kapcsolatos tapasztalat: asztalon rögzítve készítettem videófelvételt, amin a kamerán visszanézve hang helyett csak halk "sustorgás" hallható. Számítógéppel összekötve is rendkívül halk a hang lejátszáskor. Ha pedig beleteszem a műanyag tokba, úgy abszolút nem hallható semmi.
Lehet, hogy a kérdés amatőr-mivel még sosem használtam akciókamerát - de ez a típusú kamera ennyi hangrögzítésre képes vagy esetleg a készülék lehet hibás?
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Mitől lehet, hogy az SJCAM-on formázott mem. kártyát nem látja a gép?Kártyaolvasóval sem, plusz lefagy ha a kép módot kiválasztanám a kamerán
-
Ciccuka
veterán
válasz
p3tya92 #14908 üzenetére
Először is azonosítsd be biztosra a kamerát. Nézd meg a pontos modellszámot a kamerán!
Figyelmeztetés:
Warning: Once the SJ4000+ firmware has been updated to Version 2.5 or higher, you cannot flash the SJ4000+ to lower firmware versions. This firmware is only for units with Versions v2.5 and below. If you revert back to a firmware version lower than v2.5 after v2.5 has been installed, you will brick your unit and camera will no longer be functional. -
Ciccuka
veterán
Legfrissebb FW-k:
SJ4000 WiFi 2.0" Firmware 1.8
SJ4000 2.0" Firmware 1.7
SJ4000+ Firmware 3.3Sportkamerákhoz firmware frissítések (itt viszont össze vannak keverve SJ4000Wifi 2.0" LCD-nél is a Non-Wifi-t linkelik hibásan)
-
p3tya92
újonc
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy adott egy SJCAM SJ4000+ Wifi. A problémám a következő lenne:
Amikor felveszek vele például egy felvételt vagy képet készítek, akkor azt a kamerán nem tudom megnézni. Azt mutatja hogy üres a memóriakártya, de viszont gépen pedig meg tudom őket nézni.
Esetleg egy szoftverfrissítés megoldhatja a problémát? A kamerán jelenleg ez a verzió van: V1.6 (2015 július 9.)A választ előre is köszönöm!
-
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #14904 üzenetére
Már jó lett.
Az eredetit kellett rátenni a v1.5 azzal jó lett.
Az újabbal nem,nem kompatibilis vele...nem tom -
zsoca29
tag
A firmware hogyan lehet felrakni és honnal lehetne leszedni ami jó??
sj4000 2" nem wifis v1.5 verzió kellene. -
zsoca29
tag
A hangot,hogy lehet beállítani?sj 4000
Milyen a hag.
https://www.youtube.com/watch?v=lzJx7l5g-gM
Új hozzászólás Aktív témák
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest