Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Totál tiszta a gépem, életem legjobb rendszere. Komolyabb gépes (i5-3470, 8GB RAM, Intel SSD) kollégám azt hitte ez is SSD-ről fut. Nem töredezett, nem szemetes, nagyon rendezett. EA-vel leveleztem már ezügyben kb közölték hogy fingjuk nincs róla
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam 
Milyen beállításokon és milyen géppel tolod? Nálam minden max, 1080p, v-sync ON és hogy ne legyen képtörés (valamiért ez a játék hajlamos rá) driverben forced triple buffering bekapcsolva.
Szerk:
Xbox controller jó cucc amúgy. Játszanék én kormánnyal de nincs hely. Ha lesz, na meg keretem, csinálok egy Recaro üléses kormányállványt. Egyelőre ez a veszély azért nem fenyeget
Új hozzászólás Aktív témák

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Áprilisi hardverpasziánsz
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam