- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Nekem nem steames, de úgyis játékon belül mennek az online dolgok. Én EA Download Managerben aktiváltam a kódomat (bolti dobozos játék, 4 ezerért jutottam hozzá hardveraprón
), ami az accountomhoz kötődik. Tehát ha Windows reinstall lesz, vagy ilyesmi, elég bejelentkeznem, és ott lesz a játékok között.
Szóval gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Steam, csak kevésbé fejlett ez a keretprogram. Ha letöltöd onnan, szerintem ugyanez a menet, biztos le lehet kapni a komplett programot a kód fejében bármikor. Arra kell figyelni, hogy egy-egy reinstallnál nem árt visszavonni a kód aktiválását, mert ha jól emlékszem, csak 3-szor lehet aktiválni - ha visszavonod mindig, akkor persze akárhányszor. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- MacBook Air 13 M3 8/256 93% akksi
- Eladó PC Build!
- 2 x Nothing Phone 3(a) 12/256 fekete és fehér sok kiegészítővel
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ami az accountomhoz kötődik. Tehát ha Windows reinstall lesz, vagy ilyesmi, elég bejelentkeznem, és ott lesz a játékok között.
Szóval gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Steam, csak kevésbé fejlett ez a keretprogram. Ha letöltöd onnan, szerintem ugyanez a menet, biztos le lehet kapni a komplett programot a kód fejében bármikor. Arra kell figyelni, hogy egy-egy reinstallnál nem árt visszavonni a kód aktiválását, mert ha jól emlékszem, csak 3-szor lehet aktiválni - ha visszavonod mindig, akkor persze akárhányszor.