- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
Old Death #15 üzenetére
nem szifes voltam, nekünk (BME infó) máshogy volt, nem volt ennyi szivatás, amit tudok azt meg folyamatosan magamtól szedtem össze. amúgy az ''ördögös könyv'' jó (nincs itt nálam, de Szeberényi írta, BME-s segédlet, bsd ördög van az elején), meg a Unix héjprogramozás vagy miből próbáltak többen tanulni, asszem az is jó.
-
Flashy
veterán
válasz
Old Death #15 üzenetére
ez azt akarja megkeresni aminek a hivatkozásszámlálója nagyobb 1-nél, ami rendben is lenne (könyvtárakat sose szabad ilyenkor figyelmen kívül hagyni, náluk ugye ez alapból legalább 2), de a feladat valahogy úgy szólt hogy ''amire a hard linkek mutatnak''. a mintamegoldás a morpheuson is csak találgat, hogy mit akartak kérdezni vajon. szerintem ha ilyen szar feladatot adnak, legelső dolgotok legyen megkérdezni hogy most akkor mit kell érteni. úgy néz ki a javító csak ránézésre értékel, egykét hibát elfogad mert nem próbálja ki (találtunk ilyet), de ha nagyon eltér a tied, nem tudja átgondolni hogy vajon jó-e.
amúgy a grep-es dolog érdekes, nem tudom mit akar, sor elején space, utána számok, azán space és kötőjel, ilyen nem nagyon van az ls -l kimenetében. én a hivatkozásszámlálót már awk-ból vizsgálnám:
ls -l | awk '$2>1{ print $9}'
ez kiír minden olyan filet és könyvtárat aminek a h.számlálója nagyobb mint 1.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest