Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
MaxxDamage #2998 üzenetére
Köszi,
mickro SD kártya van belerakva egy USB átalakítós stickbe. Lehet ott akad meg az adat. Honap jön egy 256-os sammsung CL10 U2 azzal is kipróbálom.
Érdemes lenne venni egy kártyaolvasót ?
Ha igen akkor milyet ? -
-
Khaosz55
addikt
Sz miért van hogy előlapi USB3-on keresztül 20 mega / sec-el tudok másolni? A kártya egy 64 gigás Class 10-es kártya.
-
XQD (eXtrémQrvaDrága...) kártyát lehet valami olcsóbb forrásból rendelni? Fényképezőgép-váltás előtt állok, és nem hiszem el, lehet a memóriakártya dönti el végül, melyik legyen...
SDXC-ből padlásig vagyok, van UHS-II-es sandiskem is, és totál kiakadtam, amikor az újabb nikonok speckóinál megtaláltam hogy ők persze különcködnek a fotós-videós piac 90%-tól.
Bocsánat, hogy ide írtam, nincs külön topikja az XQD-használók népes táborának ... -
-
attiati
veterán
melyiket vinnétek? (128GB Micro SDXC)
* régi fényképezőbe (Sony RX100 I) - Ha kompatibilis vele az SDXC? itt azt írják, hogy igen.
* 4k filmeket nézni TV-n (kártyaolvasóval) -- Ilyet lehet?
* telefonbaSamsung Evo Plus U3 --- 17,19 USD
Sandisk Ultra U1 A1 ----- 16,99 USD
Sandisk Extreme U3 A2 ---- 22,69 USD
esetleg Sandisk HIgh Endurance U3 ---- 22,89 USDEgyébként milyen működő kupon van sincerity-hez?
-
jozsi252
veterán
Az lehetséges szerintetek hogy microsdhc olvasó nem ismer fel microsdxc memóriakártyát?
(#2986) sonar
Köszi megpróbálom, közbe vettem egy újat de az olvasó nem akarja felismerni. -
-
jozsi252
veterán
válasz
MaxxDamage #2984 üzenetére
Okés akkor marad ez, ha van hibás szektor legalább kiderül.
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van valamilyen program arra hogy megnézzem az adott micro sd kártya állapotát? Ez a h2testw gondolom ugyanaz mint a HD Sentinel-nél az olvasás meg írás ellenőrzés, kijelzi a hibás szektorokat. Vagy ezt futtassam le és ha nincs hiba akkor minden okés?
Sajnos HD Sentinel nem ismeri fel egyáltalán a kártyámat, így nem tudom mivel próbálkozhatnék még. -
Némi tapasztalat
Samsung UHS - 3 64GB Micro SDXC Memory Card - Chestnut Red 64GB
Androidos mobiltelefonban használtam 1-1.5 év használat után a napokban elkezdte dobálnia a telefon a kártya írási hibaüzeneteket.
Kivettem és megmértem a speed-et. Az írási sebesség 10Mega alá esett, az olvasási sebesség 80Mega fölött (környékén) volt. -
margithid
veterán
Jónak néz ki, szerintem ez tuti nem hamisítvány, top brand store-ok nem azok szerintem.
Én kicsit olcsóbban rendeltem a Lexar szintén 128 GB-os kártyát, csak jót olvastam róla, 3100 Forintra jött ki.
Az általad linkelt Samsung store-ból majd SSD-t fogok rendelni szerintem, hihetetlen jó áron van! -
nfsu17
veterán
Hello.
Szerintem aki akar ali-ról memóriakártyát venni, az szerintem megpróbálhatja ezt.
[link]14 nap alatt itt volt, nagyon gyárinak tűnik minden...mivel írja is, hogy az, csak sok a kínai betű rajta.
SAMSUNG Memory Card Micro SD 128GB SDXC Grade EVO+ Class 10 C10 UHS
A h2testw már tele is írta.
Sebességet nem tudok mondani, mert lassú a gépem és USB3-am sincs.
Az értékelések között vannak r90/w80-as képek.Az ára.
18,33 dollár volt a rendeléskor, ebből lejött 1 dollár seller kupon és volt 5 dolláros alis kupon is.
12,33 lett a vége.
~3.700 Ft-ért szerintem nem rossz, bár még nem fogom élesben használni, kicsit tesztelgetem. -
Roxkex
senior tag
válasz
MaxxDamage #2975 üzenetére
Ohh köszi !
-
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Vettem egy [Samsung Evo Plus MicroSDXC] sd kártyát.
Meg is csináltam vele a H2TestW teszteket és teljesen tele írtam vele a kártyát.
Írás: 27.3mb/s
Olvasás: 34.7mb/s
Ez normális értéknek számít ? Töredezett fájlokat nem tapasztaltam szóval már jó !
Illetve most másoltam rá manuálisan videó fájlokat és azokat is ~30as átlaggal másolta !
A hozzá kapott SD kártya átalakítót használom s a laptop SD Kártya olvasójába van bedugva ! -
Roxkex
senior tag
Uh. Bocsánat, most eszembe jutott, hogy Én nem a CDM-el szoktam. Valamiért nekem az nem jött be. Illetve ami furi volt most is, hogy teszteltem volna úgy, hogy teli írom mind a 64gb-ot (60gb elérhető) nem engedte csak 32GB-ig :\ Úgyhogy megtaláltam a h2testw-t innen -> [link] Nekem ez szimpibb, mert eddig minden terméket teli tudtam vele írni !
-
SteadyMan
aktív tag
Igen, ez a legfrissebb. CDM.7.0.0Beta
-
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Vettem egy micro sd kártyát a sincy-től. Szeretném letesztelni, ha jól emlékszem akkor erre a Crystal Disk Markot "szokás" használni.
Annak ez a hivatalos letöltési oldala? -> [link] -
-
margithid
veterán
TF kártyát még érdemes venni? Elég jó áron van alin, igazából adatok tárolására használnám, mp3, doksik, ilyesmi.
-
-
net91
senior tag
válasz
MaxxDamage #2964 üzenetére
"partition delete, new partition, és exFAT fájlrendszert hozz létre, ne FAT32-t"
Már megtörtént, változatlan.
Elég fura, már a tizedik valahány kártyámat veszem tőle és eddig csak a sebességgel volt gond.
Köszi a segítséget. -
-
net91
senior tag
válasz
MaxxDamage #2962 üzenetére
-
net91
senior tag
válasz
MaxxDamage #2960 üzenetére
Igen, 64 van ráírva és az SD Card Formater és H2testw is 32 látja.
Konkrétan ezt vásároltam. -
-
-
net91
senior tag
Az ajánlott személytől vásároltam egy ilyen kártyát:
Formatáltam és azt írja ki, hogy nem 64-es, hanem 32-es.
Töröltem valamit, vagy hamis a kártya? Az AOMEI-vel formatáltam. -
DrDobos
őstag
Hali!
Asszonyka SD kartyaja egyik napról a masikra azt irta a telefonjába, hogy serult. Most nem tudja olvasni, adapterrel a gépbe dugva az sem. Fontos adatok vannak rajta, valami otlet hogy meg lementsük rola? -
-
albiosz
őstag
válasz
MaxxDamage #2954 üzenetére
Persze, de drágább is jóval. Nem tudom mennyire használná ki a nagyobb sebességet. Unokát fotózza és videózza, esetleg nyaraláson 1-2 katt. Erre gondolom elég a lassabb.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest