Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vajna
csendes tag
Kedves Nimda!
Ahogy észrevettem, te is eleget bosszankodtál a kártya miatt (s ahogy olvasom, lehet még most sincs vége sajna). Tehát alighanem át tudod érezni, mennyire szükségem van az általad beszerzett Cd-re! (Nekem is Sb0220-m van, az Sn-ben Sb0229 jelöléssel). Kérlek tehát, írd meg:
1. Hány Mbyte a Cd? (Ill.: Ebből mennyi a Driver?)
2. Meg tudnád-e osztani Dc++-szal a kedvemért?
3. Avagy fel tudnád-e tölteni ideiglenesen valahova?
4. Netán más ötlet? (Raymond is ötletelhetne valamit.)
S Raymond-hoz: Elég csak a Driver-t átvenni? Ti. nekem van egy eredeti Sb Live Cd-m, Sn: 3201ml0000189, de ahogy olvasom, ez ugye csak 0228-ig megfelelő. Vagyis: a róla telepíthető mixerek/miegymás (ha van ilyen) a kártya-driver telepítése után már problémamentesen telepíthető/futtatható lesz? (S nem írja ki, hogy nem érzékel hangkártyát?)
Remélem érthető voltam, s ha elsőre nem elég könyörgő, azt hamarost pótlom.
(Mert már Arrgh!!!) -
Raymond
titán
Valami nics rendben a file-okkal. Lehet ossze lett turva a rendszer amikor a nem megfelelo meghajtok telepultek. A FarCry pl. csak EAX2.0-at hasznal annak biztosan mukodie kell. Probald meg azt, hogy csokkentett modban leszeded a meghajtokat es a softvert ami Live!-hoz telepult. Utana a CD-rol lefuttatod a ctzapxx.exe progit es ott is az uninstall drivers-t valasztod. Utana torlod a Creative mappat a merevlemezrol es adsz egy restart-ot. Ezutan rakd fel a az uj CD-rol a cuccokat.
CMSS - Creative Multi Speaker Surround - ez upmixeli a sztereo hangot 4.1-re vagy 5.1-re. Nem kell hasznalnod ha nem akarod. Jatekok elott meg inkabb kapcsold ki. -
TrollBalint
addikt
Hát hogy mi az az SDK file, azt nem tudom, én leszedtem a full-t. Mindig azt szedem le.
Hát az elején mindenképp állítsd be, hogy ne cserélje meg az első és hátsó hangfalakat, meg nálam volt, hogy csak akkor volt hajlandó szólni a mély, ha benyomtam, hogy a fülhallgatot a center és a mélyre ossza ki. Valami hasonló neve is van
Meg van egy hangszóró a menüben ami mellett egy körben egy kérdőjel van. Ott tudod beállítani az 5.1-et.
Ott van mindenféle csúszka... Pl. be tudod állítani a center hangerejét (0 és 1,5 között), gondolom ezek valami szorzok. A hátsó hangfalak hangerejét (0 és 1)között Meg még két dolgot, ami nem tudom mire jó, az egyik valami féle torzitást, a másik meg szerintem késleltetés. Mindegyik csak a hátsó hangfalakra vonatkozik.
Másik, meg, hogy hangerőt még két helyen tudsz állítaniAz első az alapmenü, ami először bejön, a másikat pedig baloldalon a zöld kis kártyára (
) kattintva éred el, ott tudod külün-külön hangosítani/ hallkítani az egyes hangfalakat.
Én ezeket használom, ha van még kérdésed, szólj -
Raymond
titán
''nagy nehezen kaparták elö!''
Sz*r ugy - ennek nem igy kene mukodnie...
''Gondoltam leszedem a gyártótól,de sajna ez nem ilyen egyszerü!''
Nem, mert egy Bulk/EOM kartyad van es az elado/disztri biztositja a tamogatast.
A kx SZVSZ nem az igazi ha nem foglalkozol zenezerkesztessel. Az eredeti meghajtok tobbet biztositanak (pl. EAX)
-
TrollBalint
addikt
Tessék, itt van egy amivel müködnie kell: Bővebben: link
nekem is ezzel megy, amúgy a live-ok sosem arról voltak híresek, hogy könnnyü hozzájuk drivert feltenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged