Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen széket vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
Aki benézett itt bármit is, az én vagyok: az én Live!-on ugyanis nem 24 bites.

A problémát persze az okozta, hogy képtelen voltam megkülönböztetni egymástól a Creative termékeit: se az Eszközkezelő, se az Everest nem tudta pontosan (!) megmondani, hogy pontosan (!) melyik SB Live! változat van a gépemben (csak egy kódszámot ad). Előkerestem a dobozát, azon sincsen semmilyen pontos meghatározás. A kódszám alapján a Ph!órum régebbi topic-jaiban található hozzászólások szerint ez egy 16 bites 5.1 hangkártya. Mindenkitől elnézést kérek.
Valószínűleg azért nem találod meg a leírt metódussal az AC3-decode pipahelyet, mert én is az Old Death által használt verziójú Surround Mixerben írtam le, hogy hol van. Ettől függetlenül érdemes lenne megnézned a Mixer helpjét (én a programkönyvtárban találtam), hátha ott leírják hogyan lehet aktiválni ezt a funkciót (eme verzióban igen).
Az első hozzászólásban az 5.1 a hangfalrendszerre vonatkozott (a fentiek után még egyszer megnéztem, hogy tényleg ez van-e, és igen
).
Hali01-nek: megfelelő beállítások mellett sztereó hanganyag esetén is szólnak a hátsó hangfalak Live!+P5800-on. Megkockáztatom, Audigy4-en is...Persze nem kell, hogy szóljanak.
-
Old Death
senior tag
hmmm... nekem régebbi verzióm van 2.0.19 igaz audigy hangkarim, de a program uaz mint a live 24bithez volt adva (olyanom is volt)
biztos ilyen karid van?
ha nagyon kell ez akkor próbálj meg leszedni másik drivert hátha megoldja a problémát (már ha probléma?)
ac3 codec és ac3 filter uaz, csak az ac3 codec amikor felrakod tesz egy ac3 filter nevezetű kicsi progit a vezérlőpultba ezzel lehet belőni a codec működését
ha szól minden rendesen akkor jól van beállítva és nem kell szórakozni veleoldy
-
Old Death
senior tag
el kell indítani start menű/programok/creative a Creative Audio Hq-t és onnan a speakers menűt vagy vagy egyből a Creative Surround Mixer-t amit advanced módba lehet kapcsolni alul a jobb oldalon mind2 dolog ugyanoda vezet
majd látod, hogy éppen milyen hangfalbeállítás aktív és ennek a felső kék ablakocskának a jobb oldalán a Test alatt van egy settings gomb amire rákkattintva jön elő a keresett ablak, de ahhoz, hogy pipálni lehessen, kell telepítve lennie ac3 codec, ami általában minden codecpakkban van.
remélem jól magyaráztam
oldy
szerk.: átfogalmaztam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Formula-1
- Call of Duty: Warzone
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Razer Kraken V4 Wireless Gamer fejhallgató - dobozában!
- Dell Latitude 7320 -Érintőképernyős - I7 1185G7 - 16Gb ram - Több db
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Asus TUF A15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).