- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD FX
- Videós, mozgóképes topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Aktív témák
-
RAM
őstag
3 mikor lesz?

-
Gergello
addikt
nem is tudtam , hogy van fűrész 2
szerintem is jó film, de elfért volna a kedvenc filmjeink topikoban is -
-
gasMask!
tag
Mikor egyik délután lustán betoltam a fűrész című dvd-t olvasóba felkészültem valami B kategóriás fűrésszel rohangálós horrorfilmre.
...hát nem az volt...
A fűrész minden idők legjobb filmje! A forgatókönyv zseniális, minden második percben akkorát fordul a cselekmény hogy követni se tudjuk. És egyáltalán nem egy hatásvadász effektekben meg sztárokban bővelkedő Hollywood-i szar. A színészek játéka egyszerűen leírhatatlan, az a légkör ami pedig az egész filmet jellemzi utánozhatatlan. A végén a csattanó pedig olyan hogy fél óráig csak bambán néztem előre.
...az első részt mindössze 6 millió dollárból készítették a forgatások pedig kicsivel több mint két hétig tartottak. A film 80 millió dollárt hozott eddig. Ezek után nem is volt kérdéses hogy lesz e második rész.
de vajon mikor ér el kis hazánk mozijaiba is ez a film?...
neked mi a véleményed az első illetve második részről ha már láttad ( a 2. részről csak véleményt írj, ne lődd le a csattanókat
)
Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)