Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
-
Gab606
csendes tag
igen olvastam (persze a dátumokat figyelmen kívül hagyva
)
valamit csak tudnak kezdeni vele, persze hogy rögtön cserélik-e föképp az eladótól függ, van ahol hetekig ülnek rajta.
Eddig nekem 1szer kellett gariztatni videókártyát ( az alaplapom régebbi tipus volt aztán gondok voltak a megjelenitéssel, egyébként kártyának semmi baja se volt,a bolt gépén kipróbálták tökéletesen ment, de cserélték egy másik tipusra)
igen számlán is 300 giga -
-
Demolator
tag
a windows előtte és még most is 1 120-as maxtorról megy (pata) csak amióta beraktam a wd-t (sata) azóta nem megy a boot sztem lehet valami driverpróbléma talán a via féle raid config tool szar ... nemtom
de még csökkentett módba se indul el bár sptd.sys-t mindíg be akarja tölteni csak nem sikerül...
winPE-vel viszont már megformáztam az új vinyót és raktam is rá 2 ntfs partítciót amit a chkdsk lát is és írja is hogy minden rendben csak mikor már kijönne a startmenü akkor mintha kinyomnák az áramot és indul újra a gép és ez megy folyamatosan...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest