- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
Most igazából saját amgadnak mondasz ellen...
A hsz elején lemondod a másik felében dicséred..De öszintén honnan tudja bárki,hogy a következő proci mit fog tudni és milyen lesz amikor még meg sem jelent?
Én annyit mondtam ,hogy nincs akkora különbség ahogy a fenti linken is leírták.#26*RLaci*
3 db a52s van a családban mindegyik snapdragonos érdekes 2 egyfolytában fagy és akad... Már új telefont akarnak venni ,mert az idegek kivannak. Nálam semmi baja.
Szerintem nagyonon nagy a szórás hogy ép mi a jó és mi a rossz.
Egy normális tesztet linkeltem fent ahol egy korábbi proci volt leösszegezve és összehasonlítva. Az hogy xy ember is esetleg kiprobálta és neki mi jött be és mi nem ez megint egy másik kérdés. De fent leírtam kár előre bármin is görcsölni,hiszen az új exynos még meg sem jelent így semmit nem tudunk a müködésről sem tesztek stb nincsenek. Szóval ez az egész cikk és a vita kb a semmiről szól hiszen nincs a piacon még a chip.... Ezáltal senki nem tudja hogy mit fog tudni produkálni egy hasonló összehasonlításban 2024 ben.
(Én soha nem nézem az ilyen pontszámos teszteket mert teljesen értelmetlenek... max répa centizésre jók) -
leslien
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
annak hiába magyarázol aki csak olvassa ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Socket AM4
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest