Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
MU7002 esetén milyen appot ajánlotok android-ra ami részben kiválthatja a távirányítót. Nem infrás a telom így kérdés wifin mennyi mozgástér van ilyen téren?
-
adakiller
senior tag
válasz
stemplar07 #116593 üzenetére
Köszi a részletes választ
-
adakiller
senior tag
válasz
stemplar07 #116582 üzenetére
Mennyivel lesz jobb a képminőség ezzel a HimediaQ5PRO lejátszóval? Megéri beruházni egy ilyenre?
-
adakiller
senior tag
válasz
stemplar07 #116522 üzenetére
köszönöm a választ (Neked is @sonye), nyilván minden csoda 3 napig tart és utána ez lesz a természetes!
én MM-ben vettem kedden, és nekem sem volt Pendrive
.
-
adakiller
senior tag
Sziasztok,
Vettem én is egy 49MU7002-t az elmúlt napokban itt a fórumon tapasztalható népszerűsége, ár/értéke miatt. A tv youtube-os meg egyéb más tesztvideóknál eszméletlen szép, de a filmeknél a kép minősége valahogy nem tetszik, nem az igazi. 4-5 db 4k-s filmen is teszteltem de az elődje (LG 42la691s) játék módra állítva hozta a "film" minőséget(amit megszoktam és tetszett is), de a 7002 valahogy nem bejövős ilyen téren, fakó vagy nem is tudom. Visszaolvastam, meg topic összefoglaló alapján is próbálkoztam a beállításokkal. De aki nagyon elégedett a filmnézés tekintetében a tv-vel az be tudná írni a beállításokat? Hátha én nyomkodtam el valamit
.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest