Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz gyeniko #127296 üzenetére
Hát, ahogy látom, a Samsung 2018-ban csak buta TV-t hozott ki 32"-es méretben. N5502
Tudsz javasolni valamilyen gyártót?Sony baromi drága, azok is régi modellek és képesek már az EPG-nél lefagyni... A képük szép, de míg az LG 87e Ft volt, a Samsung M5522 +20e Ft, a Sony pedig mindezért +40e Ft-ot kér el az LG-hez képest.
Philips topic-ban érdeklődtem, de ott meg egy Android-os TV-t javasoltak, ami szintén nem idei modell, 120e Ft körül van és alig lehet kapni. Talán csak emag de az meg nem praktikus ugye, ha gond van.
Pana 32"-es jó eséllyel Vestel lenne de nem is lehet kapni.
(Auchan-ban láttam JVC 43"-as TV-t, a doboz oldalán ott volt hogy a forgalmazó minden felsorolt országban valamilyen Vestel nevű cég.)
Vegyek egy jó kis Orion-t?
Media box: van, most már kezd tönkre menni (időnként eldobja a HDMI jelet vagy elveszíti a szinkront a TV-vel, több TV-vel is, olyankor elmegy a kép 5 mp-re), gondoltam kiváltom egy okos TV-vel a plusz dobozt és a távirányítót. Hát ebben a méretben úgy néz ki, ez nem fog sikerülni.
De most az LG után már látom, hogy az IPS Samsung képe se jó, jó lenne valami szebb, de erre a VA paneles M5522 esélyes csak. Ha úgy nézem a dolgot, hogy keresek valami "monitornak" valót aminél nem fontos a tudás, csak a kép minősége és mégis csak újítok egy média box-ot mellé, akkor is csak ezekből tudok választani.
Gippazoid Novelties Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest