Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Füleske #16263 üzenetére

    Rendben, csak ez ellen jobb helyen küzdeni szoktak a nagy cégek.

    A nemzetközi vállaltoknak érdeke lenne, hogy ne rombolják a saját renoméjukat azzal, hogy megengednek ilyet előfordulni.
    Az teljesen más, ha valaki szánt szándékkal, spórolás miatt választ ilyen kétes eredetű vagy garanciájú árut.

    A probléma az, hogy még mostanság is kevesen olvasnak fórumokat és sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen feltételekkel vásárolnak az üzletek nagy részében.

    Törvényben kötelezném a kereskedőket, hogy amennyiben nem a hivatalos disztribútortól származik egy adott termék, akkor tüntessék fel és tájékoztassák a vevőt, hogy miért is olcsóbb.

    Sajnálom, hogy nem folytatták idővel azt a kezdeményezést, mikor a TV-ben fogyasztóvédelmi reklámokat nyomattak (számla hiteles formátuma, 8 napon belüli elállás lehetősége, kötelező 1 év garancia x összeg felett, stb)

    Anno ennek nem örültek a kereskedők, de szerintem bukjon is bele a bizniszbe, aki mások átb.szásából akar meggazdagodni.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák