- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz Matthew1144 #148450 üzenetére
Átalakitóval.
Optikai-analog,keress rá tudod gugli..[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Samsung Ue43nu7122 4k tévém Tegnap még jó volt de mára csak a samsung logó jön be utána nagyon halványan világítanak a ledek se kép se hang..észlelt valaki ilyen hibát? Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
peu407
senior tag
Sziasztok, lesz egy panel cserém a QE65Q82RAT-ben. Milyen gyártású LCD-t rendeltessek a szervizessel? Olvastam itt korábban, hogy LCD és LCD között is vannak különbségek.
[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
válasz peu407 #148453 üzenetére
Ehhez a típushoz 3 különböző gyártó panelja van! Ha szerencséd van, akkor Auo gyártmányút kap a szerviz! Másik 2 gyártó panelja nem olyan rossz. De jobb lenne az Auo panelja. Ha lehet választani akkor azt. Bár kétlem, hogy meg teszi. Ezt kéne kérnie, LCD-AUO;CY-TR065FLAV4V/H,Q80,BUI
[ Szerkesztve ]
-
peu407
senior tag
válasz wallace 234 #148460 üzenetére
-
Smiro
senior tag
Sziasztok, segítség et kérnék: új TV-t vettem. 55" AU8002 Crystal UHD 4K Smart TV (2021) a típus. Beállítottam, a Bixby működött. A Bixby beállításoknál a TV-n keresztül néztem, hogy van-e esetleg magyar hangutasítási lehetőség, de nyilván nem volt. Közben frissítést is okéztam, na ettől kezdve lett baj. A TV újra bekapcsolása után a Bixby már nem működött és azóta folyamatosan sem. Csináltam gyári visszaállítást, de a szolgáltatás eltűnt. "Bixby is still resetting. Please try again later." üzenet jön, ha használni szeretném. Nem tudom, hogy a pénteken vett TV hibásodott-e meg, vagy a regisztrációhoz kötődő, esetleg valamit rosszul okézó user - tehát én - tilthattam le valamit. Ehhez kérnék segítséget, csináljak-e új regisztrációt és kezdjem-e előröl beállítani a TV-t, vagy vigyem vissza holnap azzal, hogy meghibásodott. Én inkább szoftveres hibát saccolok, de nem látom, hol tudnék bármin is változtatni.
A másik dolog, amiben segítséget kérek, hogy ki lehet-e kapcsolni valahogy azt, hogy feliratozza néhány csatorna magyar szövegét a magyar hang mellett? Oké, hogy halláskárosultak is vannak, de ez speciel zavar és nem találom a kéretlen feliratozás kikapcsolásának megoldását.
A harmadik, hogy a termékismertetőben az Alexa hangasszisztens is szerepel, a TV menüjében mégsem találom. Ennek mi az oka?
Választ és megoldást pláne előre is köszönök!
-
peu407
senior tag
válasz wallace 234 #148467 üzenetére
Ráérős a javítás. Van egy régi TV-m, addig megteszi. Hol látod a készletet? Ebben a "műfajban" dolgozol talán?
-
narii
tag
Hali !
van egy Samsung KS9000 (55col) ivelt tvm, amit szeretnek eladni. A kerdesem a kovetkezo, milyen arban menne el kb. ?
hibatlan allapotban van, taviranyitoval egyetemben. -
laci1117
tag
válasz laci1117 #148260 üzenetére
Na végre lezáródott a TV mizériám, 2 hete csütörtökön elvitte az Alza a használt készüléket és múlthét pénteken megérkezett az új.
Ez egyből másképp nézett ki, bontatlan doboz, minden a helyén, minden érintetlen.
Néztem rajta egy youtubos képtesztet, 1 pixel hibát találtam benne a bal felső sarokban. Az a kis fránya nem világít... viszont nincs folt, nincs felhősödés sehol.
Ahogy írtátok is egyik LCD sem tökéletes, úgyhogy megpróbálok ebbe az 1 pixel hibába beletörődni és elfogadni a drága TV-t a hibájával együtt.
Örülnöm kellene, hogy csak ennyi hibája van? -
pjen
félisten
Tényleg nem értem, megvesz valaki egy tv t akár úgy is, hogy próba filmet visz.Hazaviszi és elkezd teszt videókat nézegetni, ahelyett, hogy élvezné a szép képet.
-
laci1117
tag
válasz PuMbA #148479 üzenetére
Biztos velem van a gond, hogy a "felső kategóriásnak" titulált TV-től azt várom hogy ne legyen már beüzemeléskor egyből hibás... Ha 2-3 év múlva kiég 1-2 pixel azt mondom oké... na de már új korában és mindben legyen hiba?
pjen: a tesztelés és kiválasztás megvolt már személyesen, de nyilván nem azt hozom el a boltból ami ki van állítva és "teszteltem"..
Mindegy, engedjük el.. lényeg, hogy megoldódott és ahogy Peace írta örülök hogy nekem csak ennyi hiba jutott (egyelőre)
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz laci1117 #148482 üzenetére
Nincs veled gond, de a realitás ez. Amíg megveszik az ilyen minőségű TV-ket is drágán, addig miért ne csökkentsék a cégek a minőségét? Nekik a profit a lényeg. Én nem veszek drága TV-t pont ezért, mert tudom, hogy a minőségük nem annyival jobb, mint amennyibe többe kerülnek, de ez csak akkor ér valamit, ha tömegesen nem veszik meg az emberek a drága TV-ket és akkor elgondolkoznának a TV gyártók, hogy talán valami minőségibbet rakjanak le az asztalra.
[ Szerkesztve ]
-
laci1117
tag
válasz PuMbA #148483 üzenetére
Ez sajnos valóban így van, a kb 10 éves első tescos retail FHD LCD TV-nk mai napig üzemel és merem állítani, hogy szebb a képe mint az 5 éves 3D sőt még az új QLED-nél is..
Csak az ember gyarló, mindig jobbat/többet akar gondoltam a PS5 mellé jó lesz egy QLED vagy OLED TV, próbáltam dönteni a 2 "rossz" közül melyik a kevésbé "rossz"
-
PuMbA
titán
-
t-joco
tag
8 éves, jó állapotú tv-ért "érdemes" kiadni pénzt? vagy felejtős?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
(remélem elfér itt, hátha tud valaki valami okosat)
Adott 1 Samsung UE48H5070 készülék. Egyik napról a másikra sajnos nem ad képet, ettől függetlenül "működik" vált csatornát, hangja is van és a linkelt videón is látszik hogy "világít"?! Mi lehet a probléma szerintetek? Érdemes lehet még vele foglalkozni?
[link] -
Marky18
aktív tag
2014-es update tapasztalatok? Nalam game modeban bizonyos UI elementeken elmosottak lettek a szinek.
-
Peace
nagyúr
Honnan lehet megtudni, hogy mit csinál a 1381.2-es FW? Hivatalos oldalon semmi infót nem találok 2019-es Qled FW update-ről....
-
tildy
nagyúr
Na két hete csak várom hogy a Samsung szerviz reagáljon. Azóta se semmi, csak ígérgetések, hogy a műszaki kollégák majd visszahívnak.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
0629
csendes tag
válasz gorje #148490 üzenetére
Szia! Nekem egy 32EH4000 karácsonykor produkálta ugyanezt. Az ünnepek alatt volt időm olvasgatni, szinte kivétel nélkül a háttérvilágításban levő led hibáját hozták fel. Elég, ha 1 db elromlik, akkor már letiltja az összeset. Konzultáltam 2 szerelővel is, 20-30 e.Ft -ra taksálták a javítást. Nem vagyok egy elveszett ember, szétkaptam a tv-t, a lednek semmi baja nem volt. Viszont a tápegység panelján volt egy kis púpos kondi. Kicseréltem ezt, meg a mellette levőt is és hipp- hopp megjavult a tv. 400Ft volt az alkatrészköltség, azóta is üzemel. Hülye vagyok az elektronikához, de ezzel szerencsém volt.
-
Fürkésző
tag
válasz Marky18 #148493 üzenetére
2014.1 update
Kíváncsi lennék, milyen újítást hozott (hivatalosan). Mert amit nekem produkált, azzal jól megszivatott.
A frissítés törölte a tv-ről azt a (DVB-C) HD csatornát, amin éppen volt a frissítés elindításakor. Meg az SD változatát is, ami ugyanazon a frekvencián volt. (Talán a többi csatornát is azon a frekvencián.)
Egyedi csatornasorrendet használok, amit pendrive-ról visszatettem. Hiába. Az eltűntetett csatornák nem tértek vissza.
Újrahangolás után most megint rendezhetem az egészet.Másnál is előfordult ez?
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
válasz Bubaaa #148499 üzenetére
Kicsit megnyugtató, hogy nem egyedi a probléma.
Ezt azért én elég nagy bug-nak tartom.
Régebben azt mondtam volna, hogy egy Samsung nem engedheti meg magának ezt az igénytelenséget. De látva, hogy mostanában mit összegányol a többi nagy is (Microsoft, Apple, Google, stb.), már szinte megnyugtató, ha egy eszköz nem kap több "támogatást". Még elég szerencsésen megúsztuk.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- A fénynél gyorsabban
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest