- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoSleep
tag
válasz hjtz4t3wrseg #139450 üzenetére
Nyugi szerintem pont hogy jol jartal
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
gyerekszobába keresek Smart tévét. Wifi nem ártana ha lenne, usb-ről és wifin néznének rajta meséket, toábbá youtubeot is használnának rajta, minimum Fhd, de 4k előny. 40-43 col környékét szeretnék kb 100K lenne rá (2 gyerek van, kettő kellene). később lehet, hogy xbox is lenne rajtuk). kb szemből néznék.
nagyon lehetetlen? Tudnátok segiteni?
ismerve a samsungot, jó lenne ha garis lenne.
( [link] innen indultam ki, de nem igazán tudom mi a különbség). persze nem vagyok elzárkózva más bolttól sem.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Üdv.
Nem követem egy ideje a topikot, mióta vettem tv-t, utána még pár hónapig olvastam, és nem túl jól vélemények voltak az MU széria utáni tévékre (NU). Azóta mit lehet tudni a még eggyel újabb szériáról (RU). Gyanúsan olcsók az MU-hoz képest, 75"-os RU 400 alatt? Az MU7052-t vettem nagyon akciósan 420-ért kb., akkor 600 fölött voltak. Mi történt? Olvastam párat utána, hogy akad, lassú, fagy, pendrive-ról lejátszás borzasztó (nem ismeri föl, az is akad), stb. Munkatársam szeretne egy <=65"-osat, de nem merek ajánlani neki semmit.
Másik munkatársamnak inkább ajánlottam egy MU6-os szériát, de nagyon kifutó volt már, noname boltból tudott csak venni, de az meg gyári hibás volt neki, nem kapcsolt be, lefagyott, ilyenek, táp kihúz-bedug után jó volt 1-2 napig. Visszaküldte garanciába (fogyasztóvédelem, rendőrség, minden volt, mert a bolt átvette, de semmi email, telefon, levél, semmire nem reagáltak, nem lehetett őket elérni kb. fél évig), egyszer csak csöngettek, hogy hoztak egy teljesen újat, 7-es szériát. Azzal pár hónapja már, de semmi gondja azóta sem.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
ProEvoFan
nagyúr
Pécsi MMben vettem egy 55 Q82R tévét.300K volt.Szerintem ennyiért kiváló vétel.
Elvileg van még pár darab ha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz Krisz0630 #139459 üzenetére
Valószínűleg itt is igaz lehet a mondás,miszerint olcsó húsnak híg a leve.
Szerintem azért egy drágább árfekvés talán jobb minőséget sejtet !De majd megcáfolja valaki
Ui: Neked kell döntened! Ha van rá lehetőséged nézd meg őket és utánna lépj. Vagy gyűjts még zsét és vásárolj jobb minőséget vagy vedd meg az elsőt amit kinéztél és ami neked megfelel /árban-méretben stb.../
De azt érezned kell,hogy TV-t nem évente cserélnek az emberek.[ Szerkesztve ]
-
papppapa
csendes tag
Sziasztok !
Ezt szeretném telekre venni alkalmankénti nézésre:
Samsung QE49Q60RATXXH most 189 e Ft-ért megvehető .Köszönöm a javallatokat
-
papppapa
csendes tag
Bocsi még egy kérdés ugyan ennek a típusnak a 43 col verziója PLS paneles míg a 49 VA -s
Igazság szerint méretre a 43 -a s lenne ideális de eddig csak VA paneles tv-im voltak kicsit tartok a PLS -től igaz azt sem tudom ki fia borja.
Köszi
-
ProEvoFan
nagyúr
A Q82nek érdekes a lába.Olyan fura ez a kialakítás és csak négy csavar tartja. Instabilnak tűnik, icipicit mozog is. Mikor szereltem, az asszony meg is jegyezte, hogy ez összefog dölni. A pici távirányító tök aranyos és egyszerű.
Ja, az 55 col kib®szott nagy. Ami persze nem baj.[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
-
Krisz0630
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #139461 üzenetére
Köszi a véleményt!
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Kitti14
csendes tag
Sziasztok! Van egy Samsung UE43RU7402UXXH tv-m UPC-s kártya van benne és nagyon sokszor nem tudom megállítani vagy elindítani a timeshift funkciót. Van, hogy megáll és 10-20 másodperc után elindul és kiírja, hogy sikertelen a timeshift elindítása. Mitől lehet ez?
-
evitiguF
senior tag
válasz evitiguF #139144 üzenetére
Egy kis visszajelzés a Q82 talpával kapcsolatban:
Amikor hazahoztam, sikerült kifognom gyári hibás talpat, a megjelenítő két széle között ~13mm különbség volt, ami azért bántotta a szememet.
Ezt egyből jeleztem is a bolt felé, akikkel egy gyors telefonálás során meg is tudtam egyezni, hogy kicserélik csak a talpat. Másnap visszamentem, és így is történt. Sajnos nem lett jobb a helyzet, így a Samsung Magyarországhoz fordultam.
Pár levélváltás, szükséges adatok megadása telefonon, nagyon gyors ügyintézés, és az eredménye, hogy ma kaptam egy újabb csere talpat, ami viszont már teljesen jó!
Így megérte utána menni a dolognak. -
Piftuka
veterán
válasz papppapa #139467 üzenetére
Nem a "javallat" volt problémás, hanem az, hogy nem használtál kérdőjelet ennél a mondatnál:
"Samsung QE49Q60RATXXH most 189 e Ft-ért megvehető ."
Egyébként én a helyedben nem vennék ilyen drága tévét a telekre. Oda elég egy használt, 72 cm-es CRT is.
Pár ezer forintért megkapsz egy SONY Trinitron-t, annál jobb nem kell.
Ám ha mindenáron ragaszkodsz a modern tévéhez, akkor mondjuk a TCL EP640-et, vagy Hisense 7-es szériát megkapsz ~fele ennyiért ekkora méretben.
"Aquila non captat muscas."
-
gyeniko
őstag
válasz evitiguF #139480 üzenetére
Ez nem lehet igaz, valamit biztosan elrontottak! Egyes fórumtársak egyedi saját tapasztalatán alapuló sommás "ítélet" szerint a Samsung vevő kezelése a nagy cégek (Sony, LG) közül a legrosszabb. Ezért gondolom, hogy - a policy-jük ellenére - hibát követtek el azzal, hogy a vevő megelégedésére elintéztek valamit. Remélem, mielőbb felderítik és megbüntetik a túlbuzgó munkatársaikat, akik azzal rondítanak bele a fáradságos munkával róluk kialakított negatív képbe, hogy elégedett ügyfeleket gyártanak!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
hp16
tag
Sziasztok!
49 colban mi most a legjobb vétel 200k-ig? Tudom, hogy jobbak a nagyobb méretek, de sajnos nem fér el.
QE49Q60RA
UE49RU8002
Ez a kettő most a kiszemelt megér a qled + 30ezret?
köszi -
kippedli
tag
Sziasztok. 55”-ban keresek samsung tv-t. Ru7102 134ért van most, a tu8002 pedig 184e. Nem tudom megéri a felár, elég gyengének olvastam az idei 8000 szériát. Szerintetek?
Illetve a ru7102 tizenjét lehet updatelni 5.5re?
Szintén ezen a készüléken látom , hogy van bluetooth de ez csak hangprojektorhoz vagy bármilyen eszközhöz, pl bill. -
Csirke11
friss újonc
Sziasztok! Itt is megkérdezem, van különbség a q80 és q82 között? Illetve a q82 jobb, mint a q70? Előre is köszi a válaszokat.
-
ProEvoFan
nagyúr
Megcsináltam.Ugyan ott van még mindig.Teljesen a kép szélén van, pl a teszt alatt végig egy halvány fekete sávban volt.Normál esetben is teljesen a jobb szélén van.Igazából ha látványosan nem is látszik, csak közelről ha rá fókuszálsz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Törölgettem. Ott van még.Tudod milyen érzés élőben?Mintha egy pici szemöldök szőr lenne ott, keresztben "10 óránál".
Ha netán pixel hiba-hülye kérdés on - ugye nem terjed tovább ill nem várható további probléma, teszem azt máshol is felbukkan ha már egy van?
Van rá 5 év garancia, meg még három napon belül vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz ProEvoFan #139492 üzenetére
Tudom milyen idegesito, nekem karacsony elott volt 2 Sony zsinorban dead pixeles es otvar bevilagitasos.
Ha dead pixel, ketlem a kepek alapjan, de lehet, hogy tevedek, akkor az nem igen szokott terjedni.
En magamat ismerve (kivagyok a legkisebb hibatol is), szepen elallnek a vasarlastol es vennek egy masik peldanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest