Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
tombike
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
scary0519
csendes tag
és még egy gyors kérdés, közben az üzik beállítását megtaláltam...thx és ezer hála....
játékok ennél a telónál merre vannak?
ill. szerintetek ha beviszem ahol vettem a telót és megmondanám h nyomják fel a frissebb androidot, megteszik? vagy csak akkor ha szaraxik a mostani? -
nggabi
félisten
válasz
scary0519 #39594 üzenetére
jah bocs
erre nem gondoltam, hogy van még aki 2.1-el használja. sorry azt nem próbáltam csak a spicán még régen... de biztos be lehet állítani ott is valahol...
hutch: túlzás? azért annyira nem volt vicces amikor szaggatott a csengőhang és nem tudtam felvenni a hívást. utána meg kernel panic, upload...
-
scary0519
csendes tag
S lehet, hogy erről is volt szó, de még egy hülye kérdés:
Sms küldésnél hol lehet beállítani, hogy jelezzen vissza a teló, amennyiben a feladónak odaért az üzi? És nem láttam piszkozatokat meg hasonló külön mappákat, mint a többi telefonnál? -
mankabeka
csendes tag
Simply Galaxy V2.5 SweetHoney........Eddig ez a legjobb,,,,,amit feltettem,,,,,,
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950354&page=75 -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
kissandras20 #39582 üzenetére
1. hozzászólásban minden le van írva... vagy tariattila blogjában ha komolyabban kezdenéd.
DE!
Én a kezdőknek a DARKY romot ajánlanám azért, mert ott nem kell állítgatni a dolgokat. Mindenesetre azt tudnod kell, hogy garivesztéssel járhat az e féle mókolás! -
kissandras20
aktív tag
válasz
kissandras20 #39582 üzenetére
Nekem egy stabil op rendszer kéne, mert jó nekem a gyári 2.1 csak sokat akadozik...tiszta gáz
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
kissandras20 #39580 üzenetére
Legfőképpen a készülék reagálási ideje lecsökken és az iPhone-ok "smooth"-sága lesz tapasztalható...
De van még pár új feature amiket én nem tudok, hogy mi a különbség, mert nekem a gyári szoft kb. fél napog volt csak fenn....
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
kissandras20 #39578 üzenetére
A sima 2.2-re elég sok panaszt hallunk itt... de lehet csak az a pár panaszkodik akinek épp valami nem jött össze...
Ha már 2.2 re adod a fejed, akkor érdemes feldobni egy DOC vagy egy Darky féle 2.2.1-et. Az élmény nem marad el... -
kissandras20
aktív tag
Én még 2.2-t se tettem fel nem hogy a 2.3-at
de lehet már inkább megvárom azt. Egyébként milyen újításokat kap?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
[DE2JAY] #39574 üzenetére
én nem teszem fel addig, amíg nem lesz stabil!
először én is "darkyval" nyomtam, majd váltottam Doc-ra, és azóta az megy, tökéletesen!
DE! mint ahogy írtam, ha normálisan működik majd, akkor egy időre felteszem.....nyilván addig, amíg DocRambone el nem készül a saját GB-jével! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #39569 üzenetére
ha ez működőképes lesz, akkor bizony átállok a sötét oldalra!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
ForRedGlory #39569 üzenetére
De legalább haladás van...
-
ForRedGlory
félisten
Facebook, hajnali 3:
"Joël Staub: I finished it now - need to test it."Darkys_v10.0_Extreme_Edition_Alpha1
de még nem működik állítólag, nem bootol be normálisan. Szóval szerintem senki se próbálja ki...[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
Még elvileg 6 nap? a hivatalos 2.2.1-ig?
"...szerint a Galaxy S számára március 20-án lesz elérhető az Android 2.2.1 frissítés, melyet a hónap végén az Android 2.3 Gingerbread kiadás is követni fog..." -
scary0519
csendes tag
Oké, oké...vettem az adást...
A neheze még csak most jön: hogyan kell ezt a netkorlátozó izét felrakni és telepíteni...na ez sem sűrűn szerepel a kézikönyvben!
Szóval gyereknyelven leírná ezt valaki priviben, hogy mégse fárasszam a nálamnál okosabb emberkéket? -
muveszur
addikt
válasz
scary0519 #39564 üzenetére
Tedd fel a SwitchPro widgetet, és rakj ki a képernyőre egy olyan widgetet, ami lelövi a mobilinternetet...Nem nehéz, megtalálod...
Csak akkor van aktív adatáramlás, ha a nyilak szinessé válnak...
Rengeteg alkalmazás jár a netre, legalább magukat frissítik rendszeresen, vagy pedig fontos adatokat töltenek le...Szóval ez így van rendjén...
A DroidWall alkalmazással meg be tudod állítani, hogy melyik alkalmazás mehessen ki a netre. -
scary0519
csendes tag
Elnézést, szóval 2.1-em van...
A netet alkalomszerűen szoktam használni, csak azt szeretném kiküszöbölni, hogy olyan adatforgalmat csináljon, amiről én nem tudok.
Lehet, hülye kérdés, de muszáj feltennem! A 3g kis ikonka vagy ahhoz hasonló mindig fenn vigyorog a kijelző tetején és ilyenkor nem feltétlenül van használatban, csak akkor ha a nyilak színesre váltanak? (Csak azért érdeklődöm, mert tényleg az előző telefonomnál ikon sem volt, csak aktív használat közben.)
Máshol nem lehet egyszerűen kikapcsolni a netet? Ill. hol lehet megnézni, hogy olyan alkalmazások futnak, melyeknél "előfordulhat", hogy magától csatlakozik a netre?
Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek, de ezekre nem találtam választ a használati kézikönyvben! -
-
scary0519
csendes tag
Valaki segítsen plííz!
Hogyan lehet kiiktatni, hogy a telefon folyamatosan csatlakozzon a netre? Fenn a képernyő tetején - ha nem is használom a netet - a 3g-s kis ikon akkor is jelentkezik! Vagy ez normális? A régi telefonomnál csak akkor volt ott ikon, ha a net használatban volt, amúgy meg eltűnt! (Lehet, hogy a kérdésemre valahol megvan a válasz, de iszonyatosan sok a komment és sorry, lehet, hogy átugrottam!
)
Előre is köszi! -
znagy69
őstag
1. HSZ!
Frissítés odinnal. Ha a GB nem érdekel akkor JS7 a legfrissebb, JS5 a legstabilabb. De Te is rájössz, ha csak itt olvasgatsz. SamFirmware oldalról letöltöd a Neked tetszőt. A legtöbben 512.pit-tel rakják fel, akkor is ha ott 802 vagy 803-at ír. Utána ha akrasz valamely konyhában főzöl egy ROM-ot hozzá. Még egy kernelt is rakhatsz fel. Ha olvasgatsz és használod a google-t akkor utána tudsz nézni mire használható.
[ Szerkesztve ]
-
move1
tag
Hi!
Lehet, hogy régi problémában kérem segítségeteket.
Galaxy S: HKDTMN pcode, PDA: XWJM2, PHONE: XXJM1, CSC: OXXJM1.
Hogyan tudnám és kell-e??? frissíteni. Root és Voodoo lagfix van.
(Kies nem enged, test mode nem müxik)Köszi minden válaszért.
Move
-
csabám
addikt
Segítsen nekem legyen szíves valaki, hogy mikor rá dugom a data kébölt telóra miért kapcsol be az USB hibakeresés? Pedig nincs bekapcsolva. . . :S Utoljára pár hete volt bekapcsolva Titanium miatt de utána ki is lett kapcsolva. Szétnéztem Root explorerrel, hogy maradhatott - e vmi szemét utána, de nem találtam semmit. Vagy csak nem tudom, hogy pontosan hol is kell keresni a Titanium cuccait.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ha ez segít a döntésben, én is Omnia2-esről váltottam, és szintén nem voltam biztos benne, hogy jó döntés lesz-e. Hát jó lett!
Körülbelül azt az érzést képzeld el, amikor masirozol az utcán egy jó kis Opellel, amivel nincs bajod, de egyszer csak megadatik a lehetőség, hogy lecseréld egy Audi A6-osra... te sem váltanál vissza biztosan.
Nyugodtan vedd meg, csak utána győzd megkeresni az állad, omnia2-es után számomra igazi felüdülés volt. Sőt a minap mutattam egy ismerősömnek, akinek o2-ese van, le volt akadva, hogy mennyivel gyorsabb és használhatóbb az ő agyonmoddolt telójánál.Még mindig nem próbálta más is a JPG-t?
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
ForRedGlory #39545 üzenetére
Végre valami hír értékű cucc
-
meteo
csendes tag
válasz
korpicschess #39542 üzenetére
Aha, egész jók, és mindenképpen jobbak az Omniáénál.
Megnyugodtam.
Köszi! -
kutkut
addikt
válasz
korpicschess #39540 üzenetére
Amúgy valaki tudja, hogy ezek mit jelentenek? - anti-jitter, 128x oversampling...
-
ForRedGlory
félisten
Darky hegeszti a Gingert eleg eroteroteljesen
-
Bavid
senior tag
Galaxy s 2 még soká jön, de lehet érdemes már megvárni, aztán ha nem lesz vészes az ára, azt venni. SGS egész jó képeket csinál (csak ugye nincs vaku) volt régebben linkelve 2 videó 1-ik sgs-el másik i4el készült (ugyanarról a dologról) és SGS egyértelműen szebb volt. Zenelejátszásnál lehet azt hiszem mappák szerint lejátszani, ha nem is a gyárival, de biztos van olyan zenelejátszó a marketen.
-
-
meteo
csendes tag
Sziasztok!
Én még csak tervezem a Galaxy S beszerzését, megvárom, míg lejjebb megy az ára ha megjelenik a kettes, de már most ismerkedem vele.
Most egy Omnia II-m van, ami csak külsőre hasonlít rá - de amint látom, itt ezt ti sokkal jobban tudjátok - gondolok itt a sok-sok telepítgetésre és próbálgatásra, szóval jártasság az van, ami jó.
Bár nem kardinális kérdés, de kérdezem: a fotó és videó felvételi képességei jobbak a Galaxynak mint az Omnia II-nek vagy csak hasonló?
Mert ma készítettem pár képet és mp4 videót a Dísz téren ( Mátyás templom,Halászbástya stb) és hát ledöbbentem, mennyire tré.
Van egy Sony alpha 300-asom már egy ideje, szóval nagyjából tudom mit hogyan kell beállítani - már ha egyáltalán van mit, és hát bevallom, kételkedtem is, hogy egy ekkora optika és ebből fakadóan a vélhetően miniatűr érzékelő hogy a frászba hoz létre 5 megapixeles képet úgy, hogy ne foltokat lássak csak,de az eredménytől leesett az állam. Ez alig különbözik egy régebbi nokia vga képeitől, a videót pedig nem is mertem 720p-ben felvenni, mert abban akadozik mint a fene, gondoltam tán 640*480-ban jobb lesz, de valójában borzasztó, ebben a minőségben felesleges.És hát az iPhone4-gyel viszont egy kompaktnak megfelelő jónak mondható képeket és meglepően jó HD videókat lehet készíteni. Szóval van rá már technika, ezért reménykedem mégis.
Végül még egy kérdés: válasszam a költséghatékony (?) Galaxy S-t vagy mindjárt ugorjak a kettesre - bevallom, nagyon tetszik és a hardver is elég erős, talán ahhoz is hogy a nem kellő összehangoltságot legyűrje.Csakhát drága lesz az tuti..
Bocs ha hülyeséget írtam, majd tanulok szorgalmasan.( Amúgy az Omnia II-vel jóban vagyok, a netezés, zenehallgatás,videónézés oké - ja és a Galaxyban sem mappaszerűen játsza le a zenéket ? Mert az OMniában ideggáz, hogy külön playlistot kell szerkesztenem, ha úgy akarom ahogy már eleve a mappában voltak a zenék.
Amúgy azért akarok Galaxyt, mert kapacitív, android és a kijelző is egy picit nagyobb.
Ja meg hát erősebb is kicsit.Fú, bocsi, nagyon belelendültem.......
Előre is köszönet a válaszokért. -
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #39539 üzenetére
Érdekes, de nálam eddig nem volt számottevő.
Anti-jitter nem volt bepipálva voodoo-ban, nem tudom ez segít-e ezen.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz
korpicschess #39538 üzenetére
azt elárulom, hogy nem a rom miatt van...
vagy a telefon hardver vagy a microSD vagy mindkettő...
ez ilyen vagy van vagy nincs kategória... kísértetiesen hasonlít a GPS jelenségre...
-
korpicschess
veterán
Itt bizony van. Másinál is előfordult néha, itt többször, de nem vészes. Háát... lehet mégis csak vészes. Mi a franctól lehet ez? Majd kipróbálom a gyári lejátszóval is.
Pedig belső SD-n vannak a FLAC-ek, mp3-mak vannak a külsőn.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #39536 üzenetére
Nem tapasztaltam mostanság, ezzel a ROM-mal meg még nem hallgattam zenét, épp most másolgattam rá őket, úgyhogy majd kipróbálom
-
tariattila
veterán
válasz
korpicschess #39535 üzenetére
miért ne?
nem is akarom tudni én milyen bénán kezdtem
...
hogy áll a zenelejátszásnál a pattogás? azt végül lehet tudni mi okozta?
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #39531 üzenetére
belőle sem lesz PH! nagyúr
Eddig nagyon jól teljesít az új ROM-om
Eddigi leggyorsabb. Vagy túl sokáig szívtam az előzővel
Tényleg nagyon jó, semmi akadás scrollozásnál, gyors app indulás, szép animációk[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
magyarattila #39533 üzenetére
Mindent le tudsz vele menteni. Jegyzeteket, angry birds állást és háttérképeket biztosan, telefonszámokat nem tudom, azokat google accról szoktam szinkronizálni.
-
magyarattila
tag
fullos telefon backupot tudok csinálni titanium backuppal? lekéne mentenem a
-jegyzetek
-telefonszámok
-angry birds állás
-háttérképek
-stbAlkalmas erre a titanium backup és ha igen hogy tudom megcsinálni/visszaállítani?
-
R2D20208
addikt
válasz
tariattila #39531 üzenetére
Hu ezt nem tudtam
-
R2D20208
addikt
Halihó! Mai reges vagyok. Egykét kérdésem lenne. Nekem s7 es fözött doc romom van speed moddal. Érdeklődnék, érdemes- e vagy ajánlott- e az oldal elején ajánlott ZSPJE modem pl az akksi jobb léte miatt? Még egy kérdés. Progi a billentyűzárra. Van valami másik elhuzási módja is? Ebben a témában nincsenek az opciok sajna samsung stb....Tudnátok egy apró számjegyű ledórás linket ? Mi a most legajánlottabb rom? Érdemes- e a gingert már megkockáztatni? Próbáltam egy hete Bezkét, de akkor még nem ugy muzsikált. Van- e valami bugmentes jo ginger rom? Előre is THX
-
vakondvok
tag
Valakinek a CriskeloRom Gingerbread-nél nem fordult elő, hogy az egész kép "zizis" nagyon színes, nagyon pöttyös nem is igazán tudom meghatározni?!
-
R2D20208
addikt
Halihó! Mai reges vagyok. Egykét kérdésem lenne. Nekem s7 es fözött doc romom van speed moddal. Érdeklődnék, érdemes- e vagy ajánlott- e az oldal elején ajánlott ZSPJE modem pl az akksi jobb léte miatt? Még egy kérdés. Progi a billentyűzárra. Van valami másik elhuzási módja is? Ebben a témában nincsenek az opciok sajna samsung stb....Tudnátok egy apró számjegyű ledórás linket ? Mi a most legajánlottabb rom? Érdemes- e a gingert már megkockáztatni? Próbáltam egy hete Bezkét, de akkor még nem ugy muzsikált. Van- e valami bugmentes jo ginger rom? Előre is THX
-
znagy69
őstag
Egy kérdés. Mivel 2.3.2 alatt nincs CWM ezért nincs BLN. Ezt lehet mással is pótolni?
Tudok nélküle is élni, de hátha. -
vakondvok
tag
Erről mi a véleményetek? Állítólag kiszivárgott gyári 2.3-as frissítés.
Haha linket nem raktam. Itt van
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
nem TW hasznaloktol kerdeznem, hogy mivel potoljak a program monitor widget-et, ami csak TW-ben erheto el?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #39501 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Valaki dobjon már egy JS7 linket, de ne hotfájlosat, mert ott 28 percet kéne várnom, mivel elértem a limitet