Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulyokferi
lelkes újonc
Sziasztok!
3 hete már nyomkodom a sima S24-et és alapvetően nagyon szeretem, viszont az akksi azért csalódás..visszaolvastam és látom, hogy ez a kb. 4 órás SOT a tipikus. Ezzel kapcsolatban merül fel bennem, hogy ezidáig én voltam ennyire eltévedve és ebben a méret kategóriában ez a normális üzemidő? Jó, tudom, hülye voltam, nem jártam utána, mert ha tudtam volna, hogy az S24+ mennyivel jobb üzemidővel bír, akkor biztos azt választom a "kompaktság" helyett, de ez a 4000mAh megtévesztett a Note9 után (igen, tudom, hogy azóta a hardver jóval komolyabb lett) és simán azt hittem, hogy ebben a telefonban 1 napot lazán bír mondjuk olyan 6 órás SOT-vel..😅
Valamint meg felmerült bennem a csere S24+-ra, általában az ilyen cserék mennyire érik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest